Ona şüphe yok zaten. Nerede rol alacakmış?Tufi'ye olan hasret bu yaz sona eriyor Bu arada tufa ile Tufan arasında ilişki kurabileceğin/m aklıma gelmezdi
Ona şüphe yok zaten. Nerede rol alacakmış?Tufi'ye olan hasret bu yaz sona eriyor Bu arada tufa ile Tufan arasında ilişki kurabileceğin/m aklıma gelmezdi
Cunning Single Lady uyarlamasındaOna şüphe yok zaten. Nerede rol alacakmış?
Uzakdoğu dizisinde yan rolde mi?Cunning Single Lady uyarlamasında
Ne demek istediğini anlamadım ama burada cevabını verebileceğim tek şey yan rolde olmasıUzakdoğu dizisinde yan rolde mi?
Safa yatma,bal gibi de anladın, pekmez gibi anladın.Ne demek istediğini anlamadım ama burada cevabını verebileceğim tek şey yan rolde olması
Uzakdoğu dizisinde dedin kafam karıştı.Safa yatma,bal gibi de anladın, pekmez gibi anladın.
Uyarlama değil mi?Uzakdoğu dizisinde dedin kafam karıştı.
Madem biliyorsun neden kafanı karıştırıyorsun?Çelişki hoşuna mı gidiyor?
Yok, bazen bazı kelimeler kafamı karıştırabiliyor, özel bir durumum yokMadem biliyorsun neden kafanı karıştırıyorsun?Çelişki hoşuna mı gidiyor?
Hangi kelimelermiş?Kullanmamaya özen göstereyim.Yok, bazen bazı kelimeler kafamı karıştırabiliyor, özel bir durumum yok
Uzakdoğu dizisinde dedin ya mesela aklım direkt orijinale gitti, aslında sıkıntı sende de değil.Hangi kelimelermiş onlar kullanmayaya özen göstereyim?
Esnek düşündüğün için oluyor bunlar.Uzakdoğu dizisinde dedin ya mesela aklım direkt orijinale gitti, aslında sıkıntı sende de değil.
Doğru söze ne denir.Esnek düşündüğün için oluyor bunlar.
Diğeri kim olacak tı?İki oy hakkım olduğunu geç fark ederek Öykü Karayel dedim ve sonuçlara biraz da üzüldüm açıkçası...
Eda Ece olacaktı tabii ki ama çok da bir şeyi değiştirmeyecekmiş ona vereceğim oy, o yüzden senden tekrar oy kullanmak için ricada bulunmadım.Diğeri kim olacak tı?
Başlık, konu ve anket sorusu hepsinde 2 diye vurgu var hemde tam vurdu 😡