3lü düello olduğu için oylamana müsade etmezdim sonucu görüp 1 oy daha vermek zaten olmazdıEda Ece olacaktı tabii ki ama çok da bir şeyi değiştirmeyecekmiş ona vereceğim oy, o yüzden senden tekrar oy kullanmak için ricada bulunmadım.
3lü düello olduğu için oylamana müsade etmezdim sonucu görüp 1 oy daha vermek zaten olmazdıEda Ece olacaktı tabii ki ama çok da bir şeyi değiştirmeyecekmiş ona vereceğim oy, o yüzden senden tekrar oy kullanmak için ricada bulunmadım.
Bu da doğru tabii, neyse ki pişman olmamı gerektirecek bir durum söz konusu değilmiş.3lü düello olduğu için oylamana müsade etmezdim sonucu görüp 1 oy daha vermek zaten olmazdı
En güzel estetik yaptıranı seçiyoruz bu etkinlikte, hala anlayamadın.Keşke iki oy kullansaydım.
@kerem yine zevksizliğini gösterip sadece üçü arasında açık ara en az güzel olan kişiye oy vermişsin.
Böyle bir yorum yaptığına göre durumun gerçekten vahim. Zaten Farah'a çirkin deyip Ezgi ve Merve'ye güzel demenden belliydi de yaptığın yorumlar durumun vehametini gitgide arttırıyor.En güzel estetik yaptıranı seçiyoruz bu etkinlikte, hala anlayamadın.
Öykü Karayel 》 Eda Ece + Hilal Altınbilek