2021 2.Tur | Düello | Hilal Altınbilek ⚔️ Eda Ece ⚔️ Öykü Karayel (2 Oy Hakkınız Var)

Hangi 2 (İKİ) güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,228
Puanı
1,060
Eşitlik durumu söz konusu olduğu için şimdi Düello zamanı.

Yanlış oylama yaparsanız anında belirtin.

Hangi 2 güzel bir üst tura yükselsin?
düello 3.jpg

Eda Ece
Öykü Karayel

Hilal estetikli güzel o yüzden kusura bakmasın. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Eda Ece ve Hilal Altınbilek

burada da belirteyim. Eda Ece garanti etmisti ama son oy ile Öykü ve Hilal oy alip o almayinca 3lü düello oldu :A Yoksa biz Hilal ve Öykü arasi yapabilirdik

2 oy hakkin vardi.
baya vurgu yaptim baslikta ankette ve konuda, umarim atlayanlar olmaz :A 2 kisi tur atlayacak. yine esitlik olursa ve ilki acik ara yapip sonrakiler 2 kisi esit olursa 2li düello olur bu kez :A @Tolstoyevski
Aslında Öykü Karayel'e de vermek istedim ama özellikle tek oy kullandım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Eda Ece ve Öykü Karayel dedim. Eda'yi final turlarında beklerken düelloya kalması şaşırttı. :A

burada da belirteyim. Eda Ece garanti etmisti ama son oy ile Öykü ve Hilal oy alip o almayinca 3lü düello oldu :A Yoksa biz Hilal ve Öykü arasi yapabilirdik

2 oy hakkin vardi.
baya vurgu yaptim baslikta ankette ve konuda, umarim atlayanlar olmaz :A 2 kisi tur atlayacak. yine esitlik olursa ve ilki acik ara yapip sonrakiler 2 kisi esit olursa 2li düello olur bu kez :A @Tolstoyevski

Bu düelloda 3'ü de eşit oy alırsa bir düello daha mı olacak yani ya onda da yine eşitlik bozulmazsa 😱 :A

• Güldürdün
görüntü güzelliğine bakmıyor muyuz ? 😎 Böyle söyleyince biraz çirkin bir ifade oluyor ama kusura bakmayın. Estetikli veya değil fark etmez o zaman :D :D
suanki güncel hallerine bakiyoruz. Biz Instagramda en son fotolarini bulmaya calisiyoruz. Aserat "estetikli diye oy vermedim dedigi icin, diger sevdigi fakat estetik olmasini önemsemeyip oy veriyorsa celistigini vurgulamak istiyorum :A
herkes istedigi gibi oylamaktada serbest bu arada. kimi sadece yüz, kimi oyunculuga bakiyor.
------

Aslında Öykü Karayel'e de vermek istedim ama özellikle tek oy kullandım :A
olurda yine esitlik olursa senin yüzunden yeni bir konu gelip 1 gün daha uzatiriz 3. turu bekletip :A
------

Eda Ece ve Öykü Karayel dedim. Eda'yi final turlarında beklerken düelloya kalması şaşırttı. :A

Bu düelloda 3'ü de eşit oy alırsa bir düello daha mı olacak yani ya onda da yine eşitlik bozulmazsa 😱 :A
yok ozaman süre uzar sadece :A ama sanmam 3 birden ayni oy alsin. biri simdiden acik ara yapmis :A

suanki güncel hallerine bakiyoruz. Biz Instagramda en son fotolarini bulmaya calisiyoruz. Aserat "estetikli diye oy vermedim dedigi icin, diger sevdigi fakat estetik olmasini önemsemeyip oy veriyorsa celistigini vurgulamak istiyorum :A
herkes istedigi gibi oylamaktada serbest bu arada. kimi sadece yüz, kimi oyunculuga bakiyor.
------

olurda yine esitlik olursa senin yüzunden yeni bir konu gelip 1 gün daha uzatiriz 3. turu bekletip :A
Umarım böyle bir şey olmaz, yoksa kendimi suçlu hissederim. :A

• Güldürdün
Eda Ece
Öykü Karayel
------

Dosicim beni bu konulara etiketlemesen olur mu ben konuları görüyorum zaten :D :love1:

• Güldürdün
Görüyorum :A. Sağol :love1: çok bildirim birikiyor ondan :A
tamamdir sildim kayitli listemden :A
------

Oylamada geride kalan isimden bahsediyorsan eğer o buralara nasıl çıktı anlam veremiyorum :A
edit yaptim :A ben mesajimda isim vermeyip suan oylamada geride kalan isim diyorum, sen gidip direk isim yaziyorsun :A kapali oylamada oran veya belirleyici seyler yazmak uygun degil :A

bence orda suan 2. sirada oylamada olan isimden daha güzel birkere. tabi bu zevk meselesi :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...