2 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Uçmuş ÇD tekrarı. :Z 02.30'a kadar yayınlanacak. :F

OHB güzel bir bölümdü umarım reytingleri yüksek çıkar yarın :)

aga acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çekti :D
gönüllülerdeki akın ünlülerin çoğundan daha ünlü adanalıda alexti bu adam tanımayan yoktur :kiki:
zaten ünlülere geçti ait olduğu yere :D

mügenin resimlerdeki o kusursuz müthiş güzelliği burda pek yansımasa da hala en süperi o müthiş gerçekten :D
sanırım bu durum reytinge yansıyacak. böyle durumda düşük reytingle başlar. zamanla tanıdıkça yarışmacıları eğer içlerinde sempatik birileri varsa o zaman reyting artar. madem bu kadar unsuz koyacaktin tamamını gönüllü yapaydin sempatik bir kaç kişi koysaydi daha iyi olurdu

Sapıttı yahu Kanal D. X-Factor 30 dk falan yayınlandı sonra da Boynu Bükükler başladı. :D

Volkan Konak Diva'nın oranlarından uzak maalesef..

Sapıttı yahu Kanal D. X-Factor 30 dk falan yayınlandı sonra da Boynu Bükükler başladı. :D
kanal strateji yapıyo ne hemen saldırıyosun kanal d düşmanlarına izin verdirtmem anladınız mı :D
kanal d'm rekorlar kırmaya devam edecek :d

Volkan Konak Diva'nın oranlarından uzak maalesef..
divanın sesi eşsizdir zaten ben şu Volkan Konak'ın neden bu kadar abartıldığını çözemedim açık ve net söylim hiç beğenmiyorum

kanal strateji yapıyo ne hemen saldırıyosun kanal d düşmanlarına izin verdirtmem anladınız mı :D
kanal d'm rekorlar kırmaya devam edecek :D

divanın sesi eşsizdir zaten ben şu Volkan Konak'ın neden bu kadar abartıldığını çözemedim açık ve net söylim hiç beğenmiyorum
Saksı düştü galiba kafana yarın düzelirsin herhalde. :D Bence de abartılıyor aga Volkan Konak bir de 80 bin TL vermişler yazıktır günahtır. Son yıllarda kendini hiç yenilememiş, hep belli başlı parçaları söyleyen bir sanatçı. Şu an yine Dido söylüyor mesela. :D

Saksı düştü galiba kafana yarın düzelirsin herhalde. :D Bence de abartılıyor aga Volkan Konak bir de 80 bin TL vermişler yazıktır günahtır. Son yıllarda kendini hiç yenilememiş, hep belli başlı parçaları söyleyen bir sanatçı. Şu an yine Dido söylüyor mesela. :D
off :( ben o şarkıyı duyunca başım ağrımaya başlıyor nefret ediyorum ya :D80 bin aşırı fazla ki ben inanmıyorum o parayı kimse vermez

Güneşi Beklerken anliklara göre yorum yapilmis ama tns de daha yuksek. Boslukcu degil ayrica :)

Survivor gecen seneye göre TNS'de cok daha iyi basladi.
SBT'de TOTAL programi olmus :D

TNS SBT
17.03.201302.03.2014FARK17.03.201302.03.2014FARK
10.6312.53+ 1.9011.4610.58- 0.88
12.5814.27+ 1.6913.3310.18- 3.15