Nerlerdesin
Dedem Vefat Etti yoktum daha yeni geldim
Nerlerdesin
Başın saolsunDedem Vefat Etti yoktum daha yeni geldim
Dedem Vefat Etti yoktum daha yeni geldim
Başın sağolsun Kemal..Dedem Vefat Etti yoktum daha yeni geldim
Basın sağolsun mekanı cennet olsun...Dedem Vefat Etti yoktum daha yeni geldim
bence bunun şişirmeyle alakası yok tns de bana kalırsa kumanda daha çok erkeklerin ve ergenlerin elinde sbt de ise daha ağırlıklı kadınların izlediği yapımlar daha yüksek çıkıyorSurvivor geçen yıla oranla çok iyi başlamış tebrikler.
O Hayat Benim SBT'de geçmiş Güneşi Beklerken'i, her FOX dizisi gibi SBT'de dün şişti ama yükselmiş tebrikler.
Güneşi Beklerken böylesine zorlu bir günde Kanal D'yi sevindirmiş tebrikler.
Çocuklar Duymasın'ı sayamadım kaliteli yayın anlayışının özeti galiba.
Arada başka kanalları da yorumlasan güzel olmaz mı?O Hayat Benim yükselişini sürdürmüş TOTAL'de. Survivor etkilemiş AB'de toparlar umarım. Ama AB'de Küçük Gelin'i geçmiş sonunda.
Çocuklar Duymasın tekrarı uçmuş. Güldür Güldür FOX tekrarı da iyi gitmiş.
Arada başka kanalları da yorumlasan güzel olmaz mı?
Fox'la ilgili her hafta aynı yorumları yapıyorsun zaten biraz değişiklik iyidir.Gerek yok hep aynı yorumlar mı yapılacak.
Fox'la ilgili her hafta aynı yorumları yapıyorsun zaten biraz değişiklik iyidir.
Yazdıkların tam da aklımdaki şeyler ellerine sağlıkilk önce şunu söyleyeyim artık o sbt nin anlıklarına kimse güvenipte iddalı yorumlar yapmasın bence çünkü total 2 ab 4 reyting düşürmüş survivoru tns herkese hakettiği oranları vermiş,bu akşamda anlıklara +2 reyting koyun ozaman çıkar gerçek reyting
survivor 12.53 reytingle adeta reytingleri süpürmüş rahat zirvede yer almış,ben her zamanki gibi çok beğendim akın ünlülere geçti çok iyi oldu,bu akşam ada konseyinde elemelerle ilgili oylamalarla değişiklik olmuş merak ediyorum nasıl acaba inşallah internetten oylama olur da herkez kullanır ab 14.27 reyting ile başlamış ve 10dk.lık özeti bile 8+ almış ve ilk ikiyi kapatmış,geçen seneye göre 2 reyting yükselmiş çok iyi
küçük gelin 9.58 reyting alarak başarısını sürdürmüş tebrikler
o hayat benim total 4.44 reyting almış helal olsun diziye ab 3.03 almış düşük ama
@Μαнoni başın sağolsun