Onu bunu bilmem rüyam bir kez daha çıktı. Gerisini Kurt Seyit düşünsün.SBT ile TNS arasında O Hayat Benim'in çok fark yok ama GB SBT'de düşük.
18 | BOYNU BUKUKLER (TKR) | KANAL D | 09:58:43 | 12:33:42 | 2,44 | 10,32 | 23,65 |
22 | BOYNU BUKUKLER (TKR) | KANAL D | 09:58:43 | 12:33:42 | 2,15 | 11,08 | 19,39 |
Onu bunu bilmem rüyam bir kez daha çıktı. Gerisini Kurt Seyit düşünsün.
Küçük Ağa'yı geçemiyordu.Ayrıntı rica etsem.Kurt Seyit'i zirvede mi gördün.
Ayrıntı rica etsem.Kurt Seyit'i zirvede mi gördün.
Küçük Ağa'yı geçemiyordu.
OHB totoşta muhteşem gitmiş AB grubunda iyi sayılır
Sen Totali görmüşsündür doğal olarak.Ab'de zirve garanti.
Eeee.
ne eeesi yani muhteşem dizi ben izleyince ikiye katlanmış reyting
İzledin mi dün akşam.😱Ab'de düşmüş ama.
izledim ben izlemesem AB si 2 yi geçmezdi katkım muhteşem
İlk önce şunu söyleyim arkadaşlar. O SBT anlıklarına güvenip kimse yorum yapmasın bence. Geçen Cuma Yalan Dünyanın ilk anlığını görür görmez 2 anca alır diyen ben değildim çünkü.
Survivor için söylenecekler zaten söylenmiş. Biraz düşüş yaşar ama idare eder oranlar alır.
Güneşi Beklerken düşecek diyenlere inat yükselmiş. Bravo.
BBEB çok iyi gitmiş, Kanal D Haber iki grupta da yine en çok izlenen olmuş.
18 BOYNU BUKUKLER (TKR) KANAL D 09:58:43 12:33:42 2,44 10,32 23,65
22 BOYNU BUKUKLER (TKR) KANAL D 09:58:43 12:33:42 2,15 11,08 19,39
Sabahın köründeki tekrarı gayet iyi gitmiş. Bakalım yükselebilecek mi?
X Factorun tekrarı çok iyi gidiyor ama yeni bölüm berbat. İlginç.
ben hep (çoğu zaman) 20:00-20:30 aralığı anlıklarına yorum yaparım 😉 evet yanıldım bunu kabul ediyorum ama kabullenmeyenler de varİlk önce şunu söyleyim arkadaşlar. O SBT anlıklarına güvenip kimse yorum yapmasın bence. Geçen Cuma Yalan Dünyanın ilk anlığını görür görmez 2 anca alır diyen ben değildim çünkü.
Ne alıp veremediğiniz var Karadayı ile..geçen gün ençok forumda ki üslubtan rahatsız oluyorum demiştin.Survivor'ım süper başlamış Karadayı 5 lere düşecek
Latife ediyorum ) Cidden 5 lere düşmesini beklediğimi düşünmedin herhalde?Ne alıp veremediğiniz var Karadayı ile..geçen gün ençok forumda ki üslubtan rahatsız oluyorum demiştin.
Akşama burdayız hadi bakalım Karadayı 5'lere düşecekmi?
Survivor'u dün bende izledim çok güzel program iki grubtada birinci olmuş tebrik ederiz,ama pazar yorumunda Karadayı'ya çakmaya ne gerek var.Latife ediyorum ) Cidden 5 lere düşmesini beklediğimi düşünmedin herhalde?
Çünkü Survivor pzt de yayınlanacak ve pzt karadayı var.Survivor'u dün bende izledim çok güzel program iki grubtada birinci olmuş tebrik ederiz,ama pazar yorumunda Karadayı'ya çakmaya ne gerek var.