Böyle dedin, can evimden vurdunGülse Yakupun cevabını verir.
O kadar yüklenmez sonuçta ÖBGZK ile kardeş diziler.
Böyle dedin, can evimden vurdunGülse Yakupun cevabını verir.
Beni üzeni üzerim. Hadi hayırlısı bakalım.Ama sen o yorumunla beni üzdün
Geçen yılki yorumları da okudum yine elem içinde.. Halbuki ilk bölümden başlasa gülecek ama..Gülse Yakupun cevabını verir.
Hadi bakalım.Beni üzeni üzerim. Hadi hayırlısı bakalım.
Sanki hiç izlemeden elem yapıyorum sanılcak. diziyi 1 saat bile izlemişliğim var geçen sene. Ama nedense bi türlğ gülemedim. Yani bi yerde uyuşamadık.Geçen yılki yorumları da okudum yine elem içinde.. Halbuki ilk bölümden başlasa gülecek ama..
Hadi bakalım.
Sanki hiç izlemeden elem yapıyorum sanılcak. diziyi 1 saat bile izlemişliğim var geçen sene. Ama nedense bi türlğ gülemedim. Yani bi yerde uyuşamadık.
Çalıkuşunda ayrılık yolda, anadoluya ramak kaldı sanırsam
Demekki sana hitap etmiyor, bir yerde de haklısın güldürmeye bilir herkesin komedi anlayışı farklı. Mesela ben de Tolga Çevik'e gülemiyorum.Hadi bakalım.
Sanki hiç izlemeden elem yapıyorum sanılcak. diziyi 1 saat bile izlemişliğim var geçen sene. Ama nedense bi türlğ gülemedim. Yani bi yerde uyuşamadık.
Çalıkuşunda ayrılık yolda, anadoluya ramak kaldı sanırsam
Yalnız ben ona da fazla gülmüyorum, kardeş payınada.Demekki sana hitap etmiyor, bir yerde de haklısın güldürmeye bilir herkesin komedi anlayışı farklı. Mesela ben de Tolga Çevik'e gülemiyorum.
Neden pompy ?Yalan dunya hükumete carpabilir
😱 .Yalnız ben ona da fazla gülmüyorum, kardeş payınada.
Gözüm baya bi yükseklerde, bi türlü içime sindiremiyorum komediyi.
Cem yılmaz tarzı espiri filan daha çok beni çekiyor.
Neden pompy ?
Gb yine 5'i geçmiş iyi bölümü acilen izlemem lazım netten.
aga acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çektiSurvivordakilere ısınan oldu mu iki gurubun ünlüluk farkı yok. tek gökhan kesere kızlar tav olur. kızlarda kalbur üstü pek kimse yok gönüllerde müge biraz oda fazla estetikli