O günü düşünemiyorum. Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.
O günü düşünemiyorum. Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.
Benim dizilerime bulaşmasın da..O günü düşünemiyorum. Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
Merhametsiz yorumlar yolda, sahiplerini bekliyorlar.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.
Tüm haftanın hızmını tek bi günde topluca alıcam.O günü düşünemiyorum. Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
Forum çökecek. .ssTüm haftanın hızmını tek bi günde topluca alıcam.
O günü düşünemiyorum. Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.
sihirli annem bitince bütün sosyal medyadaBenim dizilerime bulaşmasın da..
Merhametsiz yorumlar bir sahibini daha bulmuş olucak bu yorumdan sonra. sanırsam haftaya bitiyordu. 1 buçuk hafta nasıl dayancam ben ya ?Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?
Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor. Gülse Birsel görse yorumları tası tarağı toplar gider sektörden.Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?
Gülse Yakupun cevabını verir.Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor. Gülse Birsel görse yorumları tası tarağı toplar gider sektörden.
Gülse gitmesin, dizi gitsin.Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor. Gülse Birsel görse yorumları tası tarağı toplar gider sektörden.
Daha sezon bitene kadar kaç defa küsüp barışırlar, konu yok senarist ne yapsın.
bu ifadeyi yeni gördüm