2 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Survivordakilere ısınan oldu mu iki gurubun ünlüluk farkı yok. tek gökhan kesere kızlar tav olur. kızlarda kalbur üstü pek kimse yok gönüllerde müge biraz oda fazla estetikli

GB düşük acun ilk bölüm için çok iyi KG havası sönmüş pek ağlamadı zaar..OHB çok iyi gitmiş...total dizilerinde ne olcağı tahmin edilirken ab dizilerinde bu tahminler işe yaramıyor mesela GB ile KG arasındaki fark gibi :D

hayal kuralım ki gerçek olsun değil mi ama olmaz ki:J

olur olur bal gibi de olurr ..ya tut ki izlenmedi dizi izlenmesin yeter ki bitmeyecek oranları alsın dğeilmi birinci olsa bana geliri yok kii ha 1. ha 5. değişen yok dizi aynı kalitesiyle devam ediyor...1.olamadı diye kaliteyimi düşürücek....

Ya star çok kötü reklam stratejisi yaptı yarın bu reklam düzensizliği yüzünden zirvede olamayacak totalde ama ab de olurda totalde olamaz
GB survivorun saçma sapan reklam düzensizliği yüzünden ve ohb olmadığı için boşlukta uçuyor:(
kg survivor reklamda olduğu için uçtu:(

GB düşük acun ilk bölüm için çok iyi KG havası sönmüş pek ağlamadı zaar..OHB çok iyi gitmiş...total dizilerinde ne olcağı tahmin edilirken ab dizilerinde bu tahminler işe yaramıyor mesela GB ile KG arasındaki fark gibi :D
Ben ta ilk başladığında Güneşi Beklerken'de o iki kızın dost olacağını ve Kerem'e aşık olacağını tahmin etmiştim. Asıl TOTAL dizilerinde belli olmuyor gelecek bölümde ne olacağı.

olur olur bal gibi de olurr ..ya tut ki izlenmedi dizi izlenmesin yeter ki bitmeyecek oranları alsın dğeilmi birinci olsa bana geliri yok kii ha 1. ha 5. değişen yok dizi aynı kalitesiyle devam ediyor...1.olamadı diye kaliteyimi düşürücek....
:ppp:bu ifadeyi yeni gördüm:D