Yasak dizisi tam cumaya göre bir dizi bence o dizi cuma günü olur
Evet ben de öyle düşünüyorum ama atv'nin Pazar günü de pek iyi değil..
Yasak dizisi tam cumaya göre bir dizi bence o dizi cuma günü olur
hmm tamamDizi bitsede yemek yesek diye bekliyoruz.
Cuma günü 5 üzeri alır bence cuma olsun ama dediğin gibi pazar günü iyi değilEvet ben de öyle düşünüyorum ama atv'nin Pazar günü de pek iyi değil..
Haklısınyazık olur deniz çakıraYasak, Pazar olursa Tozlu Yollar gibi olur sonu bence.
hayal kuralım ki gerçek olsun değil mi ama olmaz kiyok canım hayalimde
hayal kuralım ki gerçek olsun değil mi ama olmaz ki
Ben ta ilk başladığında Güneşi Beklerken'de o iki kızın dost olacağını ve Kerem'e aşık olacağını tahmin etmiştim. Asıl TOTAL dizilerinde belli olmuyor gelecek bölümde ne olacağı.GB düşük acun ilk bölüm için çok iyi KG havası sönmüş pek ağlamadı zaar..OHB çok iyi gitmiş...total dizilerinde ne olcağı tahmin edilirken ab dizilerinde bu tahminler işe yaramıyor mesela GB ile KG arasındaki fark gibi
Ben ta ilk başladığında Güneşi Beklerken'de o iki kızın dost olacağını ve Kerem'e aşık olacağını tahmin etmiştim. Asıl TOTAL dizilerinde belli olmuyor gelecek bölümde ne olacağı.
bu ifadeyi yeni gördümGB düşük acun ilk bölüm için çok iyi KG havası sönmüş pek ağlamadı zaar..OHB çok iyi gitmiş...total dizilerinde ne olcağı tahmin edilirken ab dizilerinde bu tahminler işe yaramıyor mesela GB ile KG arasındaki fark gibi
olur olur bal gibi de olurr ..ya tut ki izlenmedi dizi izlenmesin yeter ki bitmeyecek oranları alsın dğeilmi birinci olsa bana geliri yok kii ha 1. ha 5. değişen yok dizi aynı kalitesiyle devam ediyor...1.olamadı diye kaliteyimi düşürücek....
Daha sezon bitene kadar kaç defa küsüp barışırlar, konu yok senarist ne yapsın.şuanda birbirlerine düşmanlar ama
Tövbe de laa atv dip olsun ama öyle diziler yaptırmasın bi dahaDoksanlar niye düşük yha.
Bir zamanlar Aşk Bir Hayal vardı Pazarları ATV'de güzel diziydi cidden.