Netten izleyeceğim demiştim daha önce. Yoksa hala en sevdiğim dizilerimden değişen bir şey yok.Güneşi Beklerken'i hemen sattın mı? 😱
Aşk Bir Hayal yüksekti. Ondan sonra birşey tutunamadı Pazar günleri, adı aklıma gelmedi yeni dizisini koyarsa bugün şansı var.Atv yıllarca pazar gününe çözüm bulamadı hep düşük reytingli diziler oluyor pazar günü
Başlarım beddualarına ha.Daha da etkilerdi de erken bitti bitince hemen oranlarını arttırmış gb
Hatırladım şimdi. Acun zaten 3 gün var bi de özeti. Bugün izlemezsen pek birşey kaybetmezdin bence..Netten izleyeceğim demiştim daha önce. Yoksa hala en sevdiğim dizilerimden değişen bir şey yok.
Deniz çakırın dizisi mi yoksa piraye mi?Aşk Bir Hayal yüksekti. Ondan sonra birşey tutunamadı Pazar günleri, adı aklıma gelmedi yeni dizisini koyarsa bugün şansı var.
Kızma yaBaşlarım beddualarına ha.
He doğru o.Deniz çakırın dizisi mi yoksa piraye mi?
Sen bana şunu söyle bak 2 anlıktır gb çok düşük 4 göremedi ohb gb i geçiyor
İbo ne demişti büyük lokma ye büyük laf etme demedi miibo paşayı seviyorum
Deniz çakırın dizisi mi yoksa piraye mi?
Kızma ya
İlk bölüm önemli ama olayı iyi bir anlamak lazım.Hatırladım şimdi. Acun zaten 3 gün var bi de özeti. Bugün izlemezsen pek birşey kaybetmezdin bence..
Sözümüze gel şöyle gb yarın ab de 6 lara düşer artık
hangisi diyorum sen he doğru o diyorun piraye mi deniz çakırın dizisi yasak mı?He doğru o.
Deniz Çakır'ın dizisi işte ya.hangisi diyorum sen he doğru o diyorun piraye mi deniz çakırın dizisi yasak mı?
Yasak dizisi tam cumaya göre bir dizi bence o dizi cuma günü olurYasak gelir, Piraye daha gündemde değil