O günü düşünemiyorum.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.![]()
O günü düşünemiyorum.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.![]()
Benim dizilerime bulaşmasın da..O günü düşünemiyorum.Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
![]()
Merhametsiz yorumlar yolda, sahiplerini bekliyorlar.Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.![]()
Tüm haftanın hızmını tek bi günde topluca alıcam.O günü düşünemiyorum.Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
![]()
Forum çökecek. .ssTüm haftanın hızmını tek bi günde topluca alıcam.![]()
O günü düşünemiyorum.Ne Muhteşem kalır ne Vadi, Yakup'un gazabından.
![]()
Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?Merhamet bitince sen de de merhamet kalmayacak anlaşılan.![]()
sihirli annem bitince bütün sosyal medyadaBenim dizilerime bulaşmasın da..![]()
Merhametsiz yorumlar bir sahibini daha bulmuş olucak bu yorumdan sonra.Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?![]()
Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor.Merhamet bitiyorsa bitiyor, Yalan Dünya aslanlar gibi orda. @yakup09'un en sevdiği dizi yayındayken neden üzülsün ki?![]()
Gülse Yakupun cevabını verir.Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor.Gülse Birsel görse yorumları tası tarağı toplar gider sektörden.
![]()
Gülse gitmesin, dizi gitsin.Merhamet'in bitmesine ne hacet, Yalan Dünya'ya her hafta giydiriyor.Gülse Birsel görse yorumları tası tarağı toplar gider sektörden.
![]()
Daha sezon bitene kadar kaç defa küsüp barışırlar, konu yok senarist ne yapsın.![]()
bu ifadeyi yeni gördüm
![]()