2 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Beni üzeni üzerim. :A Hadi hayırlısı bakalım. :A
Hadi bakalım. :A

Geçen yılki yorumları da okudum yine elem içinde.. :X Halbuki ilk bölümden başlasa gülecek ama.. :D
Sanki hiç izlemeden elem yapıyorum sanılcak. :) diziyi 1 saat bile izlemişliğim var geçen sene. Ama nedense bi türlğ gülemedim. Yani bi yerde uyuşamadık. :)

Çalıkuşunda ayrılık yolda, anadoluya ramak kaldı sanırsam :d

Gb yine 5'i geçmiş iyi bölümü acilen izlemem lazım netten. :D

Hadi bakalım. :A

Sanki hiç izlemeden elem yapıyorum sanılcak. :) diziyi 1 saat bile izlemişliğim var geçen sene. Ama nedense bi türlğ gülemedim. Yani bi yerde uyuşamadık. :)

Çalıkuşunda ayrılık yolda, anadoluya ramak kaldı sanırsam :d
Demekki sana hitap etmiyor, bir yerde de haklısın güldürmeye bilir herkesin komedi anlayışı farklı. :) Mesela ben de Tolga Çevik'e gülemiyorum. :)

Demekki sana hitap etmiyor, bir yerde de haklısın güldürmeye bilir herkesin komedi anlayışı farklı. :) Mesela ben de Tolga Çevik'e gülemiyorum. :)
Yalnız ben ona da fazla gülmüyorum, kardeş payınada. :d
Gözüm baya bi yükseklerde, bi türlü içime sindiremiyorum komediyi. :d
Cem yılmaz tarzı espiri filan daha çok beni çekiyor. :)

Yalan dunya hükumete carpabilir
Neden pompy ?

Survivor bu sene çok soğuk, hiç beğenmedim. :)

Yalnız ben ona da fazla gülmüyorum, kardeş payınada. :d
Gözüm baya bi yükseklerde, bi türlü içime sindiremiyorum komediyi. :d
Cem yılmaz tarzı espiri filan daha çok beni çekiyor. :)

Neden pompy ?
😱 .

Benim de favorim Cem Yılmaz zaten. Diğer komedyenlere göre çok farklı. Esprileri akıllıca vb. :)

Survivordakilere ısınan oldu mu iki gurubun ünlüluk farkı yok. tek gökhan kesere kızlar tav olur. kızlarda kalbur üstü pek kimse yok gönüllerde müge biraz oda fazla estetikli
aga acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çekti :D
gönüllülerdeki akın ünlülerin çoğundan daha ünlü adanalıda alexti bu adam tanımayan yoktur :kiki:
zaten ünlülere geçti ait olduğu yere :D

mügenin resimlerdeki o kusursuz müthiş güzelliği burda pek yansımasa da hala en süperi o müthiş gerçekten :D