xBUGRAx
Emekli
cnbce de startv nin
Biliyorum cnbc e zaten yayınlıyor starı alıp niye yayınlıyorsun
cnbce de startv nin
Biliyorum cnbc e zaten yayınlıyor starı alıp niye yayınlıyorsun
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]cok cok kotu gıtmıs
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]52[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:03[/TD]
[TD]21:47:49[/TD]
[TD]01:20:06[/TD]
[TD]1,25[/TD]
[TD]5,08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab o saat en cok izlenen teen wolf kabullen artik
Şefkat Tepe Total grubuna hitap eden bir dizi. A/B'de başarı bekleyemezsin Şefkat Tepe'den
Ab de 15. Olmuş görmemiştim ama bu basarı değil reyting anlaminda degil star için kendi yapımı değil cnbc e artığı diziler kısmında yok bile
gece 15.olmus kabullen artik o saate super gitmis
Tmm cuma reytinglerine eklenmiş iste sorun ne
tamam o süper gitmiş peki ya buna ne demeli:gece 15.olmus kabullen artik o saate super gitmis
program saat 2 den sonra başlamadıgını anlatıyorum. program 2 den önce başlamış ama 2 den sonra bittiği için böyle progmalrdan bahsetmiyorum. beyaz show iki gün üst üste reyting listesine girer zaten
tamam o süper gitmiş peki ya buna ne demeli:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]İNSAN AVI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:24:49[/TD]
[TD]25:45:58[/TD]
[TD]01:12:28[/TD]
[TD]2,94[/TD]
[TD]14,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bence diziler için TOTAL ne kadar önemliyse A/B de o kadar önemli.. STV dizileri de hep TOTAL'da basarili olurken, A/B grubunda çok çok gerilerde kaliyor..
eskiden dizi mizi yayınlamazken önemsizdi. ama dizilerinde maliyeti var. onun parasını çıkarması lazım samanylolu. ab onlar içinde önemli ama bir yandanda böyle uyduruk şeyler yayınlayarak nasıl ab de başarılı olmazBu diğer kanallar için önemli olabilir ama Samanyolu TV için önemli değil. Totalde başarılı olması yeterli. Totalde ilk 5'e girsin, A/B'de ilk 100'e girmesin, o dizi yine başarılı olur Samanyolu TV için