2 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]52[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:03[/TD]
[TD]21:47:49[/TD]
[TD]01:20:06[/TD]
[TD]1,25[/TD]
[TD]5,08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cok cok kotu gıtmıs

Şefkat Tepe Total grubuna hitap eden bir dizi. A/B'de başarı bekleyemezsin Şefkat Tepe'den :)

Bence diziler için TOTAL ne kadar önemliyse A/B de o kadar önemli.. STV dizileri de hep TOTAL'da basarili olurken, A/B grubunda çok çok gerilerde kaliyor..

dün yahşi cazibe izledim. en sonu çok komikti. akasya durağına gelirsek fena çökmüş :
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]26[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:11:36[/TD]
[TD]22:21:42[/TD]
[TD]01:34:19[/TD]
[TD]1,88[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tmm cuma reytinglerine eklenmiş iste sorun ne

program saat 2 den sonra başlamadıgını anlatıyorum. program 2 den önce başlamış ama 2 den sonra bittiği için böyle progmalrdan bahsetmiyorum. beyaz show iki gün üst üste reyting listesine girer zaten

gece 15.olmus kabullen artik o saate super gitmis
tamam o süper gitmiş peki ya buna ne demeli:
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]İNSAN AVI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:24:49[/TD]
[TD]25:45:58[/TD]
[TD]01:12:28[/TD]
[TD]2,94[/TD]
[TD]14,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Survivor iki grubtada zirveyi kimseye kaptirmamis ama adada ünlü kalmayinca reytinglerde de düsüs yasamis yarisma.

Lale Devri yine basarili bir gün gecirmis Total de zirveyi kil payi kacirirken, AB de 5 Reytingin üstüne cikmayi basarmis yine.

Sefkat Tepe bu hafta biraz düsmüs bu düsüste macinda etkisi olabilir ama hala STV nin en basarili iki dizisinden biri.

Akasya Duragi Total de idare etsede AB de cok kötü durumda. Bu dizi yi yeniden baslatmak ne kadar dogru oldu acaba?

Yahsi Cazibe finale cok yaklasti artik Total de 10. olarak lk 10 da olsada oranlari cok düsük, Final de alacagi en fazla 5 Reyting bence.

Türkiye - Portekiz maci bir hazirlik maci olmasina ragmen cok iyi gitmis bunda tabi 3-1 kazanmamizinda etkisi var :D

tamam o süper gitmiş peki ya buna ne demeli:
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]İNSAN AVI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:24:49[/TD]
[TD]25:45:58[/TD]
[TD]01:12:28[/TD]
[TD]2,94[/TD]
[TD]14,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kanal D'nin gece yayınladığı filmler çok iyi gidiyor.
Gece kuşağını kralı Kanal D. Gerçi gündüz ve primetime'da da Kanal D kral.:D Akasya Durağı istisna ama totalde 6.olmuş en azından.

Son düzenleme:
...artik yeni sezonda bana göre efsanevi dizilerden biri olan
lale devri
ni izleyeceğim..gerçekten de çok güzel bi dizi..hafta içi tekrar bölümleriyle ve netten izleyerekten açiğimi kapatacam :d
..aslinda ilk bmlümümden beri izleyemeye karar verdiğim fakat eskiden cumartesi günlerinde küçük kadinlar dizisi ile çakiştiği için izleyemidiğim bi dizi idi..
...sadece fragmanlarla takip ediyordum...
Toprak
…süper..e yeşim de rolünü harika yapiyormuş ama serenay sarikaya maalesef seneye olmicakmiş..
...reytingler de süper.......
..artik ben de
lale devriciyim...... :)

Bence diziler için TOTAL ne kadar önemliyse A/B de o kadar önemli.. STV dizileri de hep TOTAL'da basarili olurken, A/B grubunda çok çok gerilerde kaliyor..

Bu diğer kanallar için önemli olabilir ama Samanyolu TV için önemli değil. Totalde başarılı olması yeterli. Totalde ilk 5'e girsin, A/B'de ilk 100'e girmesin, o dizi yine başarılı olur Samanyolu TV için :)

Bu diğer kanallar için önemli olabilir ama Samanyolu TV için önemli değil. Totalde başarılı olması yeterli. Totalde ilk 5'e girsin, A/B'de ilk 100'e girmesin, o dizi yine başarılı olur Samanyolu TV için :)
eskiden dizi mizi yayınlamazken önemsizdi. ama dizilerinde maliyeti var. onun parasını çıkarması lazım samanylolu. ab onlar içinde önemli ama bir yandanda böyle uyduruk şeyler yayınlayarak nasıl ab de başarılı olmaz