Bence bu akşam FOX'da 19.45'de başlayacak olan CanımBenim iyi sonuçlar alacaktır :!
sbt de fox torpilli perşembe reytinglerinde bu açık gözlendi. lalae devrinin yüksek çıkması normal. önemli olan acunun durumu çok para alıyorlar diye bütün ünlüleri eledi ve elinde patladı )))))))) sanırım seneye bu hatayı yapmaz almeda yerine kim begümü izler yahuu )))) neyseki başka kanlada diğer almeda yetişti ekranlardaki almeda boşlugu doldu ))))))))
FOX torpilli falan değil. Kanıtın olmadan bu kadar konuşamazsın. Sbt kimseye torpil yapmıyor, lütfen böyle uydurma!!!!!
fox totalde torpilli ab torpilsiz haluk bunu beyazsoy idda etmiyor kanıtlarda
Star ve kanalturk dun 2de program sokmuşdün satt 2-3 de ulusa seçleniiş 81. sıradaydı ab de. ben şuna kadar hiç 2-3 arasında listeye giren program görmedim. ))) hele perşemebe günü foxun bütün programlarında bir reyting artışı vardı
02 de başlayan değil. o program daha önceden başlıyor. reyting sitemi 02 den öncesi ölçtüğü için geri kalan kısmı ertesi güne yansıyor. yani program ikiye bölüyor. benim dediğim 02:00 dan sonra başlayan program ulusa seseniş 02:15 de başlamış
Star cnbc e dizileri yayınlamak için satın alındı herhalde