2 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ne olursa olsun Büyük Risk 3 dakika yayinlanmis olsun, çok basarili gitmis.

Iffet sezon finali için son 2 bölüm..

lale devrini izledim toprakla çınar için artık herşey çok daha zor ama olsun genelde zaten zor aşklar seviliyor bence dahada yükselerek devam edecektir

Büyük risk çok iyi yarışma selcuk yöntem tam uymus cok gec basliyordu ama okul bitti izlerim

- - - Ekleme - - -

Iffete 5 dk baktım sıkıntıdan uyuyacaktım bu reytingler çok bile

Survivor izledim ve yine her 2.gruptada zirveyi birakmamis bakalim bu aksam nasil olacak.

Bence bu akşam FOX'da 19.45'de başlayacak olan CanımBenim iyi sonuçlar alacaktır :! :)

Bence bu akşam FOX'da 19.45'de başlayacak olan CanımBenim iyi sonuçlar alacaktır :! :)

fox pazar aksami yoklarda opjektif olarak yorum yapacagim totalde bez bebek tkr ve yerli dizilerinin tkr iyi reyting alir ama canım benim iyi almaz çünkü tutmadi bastan belli ins 3 falan alir yayin hayatina devam eder ama sanmam

ab grubunda ise fox yayınadigi diziler çok gerilerde kalacak her pazar oldugu gibi ama fox ana haber iyi sonuclar alacaktir hafta sonu fox haber çok izleniyor .. pt 2 de fox film verecekmi bugün verirse total ab ilk 15 içine yerlesebilir ama film kalitesi önemli

sbt de fox torpilli perşembe reytinglerinde bu açık gözlendi. lalae devrinin yüksek çıkması normal. önemli olan acunun durumu çok para alıyorlar diye bütün ünlüleri eledi ve elinde patladı :))))))))) sanırım seneye bu hatayı yapmaz almeda yerine kim begümü izler yahuu :))))) neyseki başka kanlada diğer almeda yetişti ekranlardaki almeda boşlugu doldu :)))))))))

sbt de fox torpilli perşembe reytinglerinde bu açık gözlendi. lalae devrinin yüksek çıkması normal. önemli olan acunun durumu çok para alıyorlar diye bütün ünlüleri eledi ve elinde patladı :))))))))) sanırım seneye bu hatayı yapmaz almeda yerine kim begümü izler yahuu :))))) neyseki başka kanlada diğer almeda yetişti ekranlardaki almeda boşlugu doldu :)))))))))

FOX torpilli falan değil. Kanıtın olmadan bu kadar konuşamazsın. Sbt kimseye torpil yapmıyor, lütfen böyle uydurma!!!!!

Bu Cumartesi zirvenin asıl sahibi Lale Devridir. Programı bölerek zirvede olmak kolay tabii. Tebrikler Lale Devri
İffet ne yazık ki 3 reyting üste çıkamıyor. Oranları Bir Çocuk Sevdimden bile geri. Umarım gelecek sezon düzelir

dün satt 2-3 de ulusa seçleniiş 81. sıradaydı ab de. ben şuna kadar hiç 2-3 arasında listeye giren program görmedim. :)))) hele perşemebe günü foxun bütün programlarında bir reyting artışı vardı

02 de başlayan değil. o program daha önceden başlıyor. reyting sitemi 02 den öncesi ölçtüğü için geri kalan kısmı ertesi güne yansıyor. yani program ikiye bölüyor. benim dediğim 02:00 dan sonra başlayan program ulusa seseniş 02:15 de başlamış

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]52[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:03[/TD]
[TD]21:47:49[/TD]
[TD]01:20:06[/TD]
[TD]1,25[/TD]
[TD]5,08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bunu nasıl acıklıcanız

02 de başlayan değil. o program daha önceden başlıyor. reyting sitemi 02 den öncesi ölçtüğü için geri kalan kısmı ertesi güne yansıyor. yani program ikiye bölüyor. benim dediğim 02:00 dan sonra başlayan program ulusa seseniş 02:15 de başlamış

Tmm cuma reytinglerine eklenmiş iste sorun ne

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]52[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:03[/TD]
[TD]21:47:49[/TD]
[TD]01:20:06[/TD]
[TD]1,25[/TD]
[TD]5,08[/TD]
[/TR]