2 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Star Tv ilk 20'ye sadece İffet'i sokarak büyük başarıya imza atmış.:D İffet de 12. olabilmiş.

a/b'ye bakıp ne yapıyım toplam izlenme oranı dediğin totaldir. Totale bakarım tabi ki. Ayrıca a/b grubunda da Yeni Bir Hayat 6. olabilmiş, başka iyi durumda olan bir program yok.:D

Iffet iki grupta da 12.olmus, haketmiyor bence bu reytingleri..

Yeni Bir Hayat ve özellikle Büyük Risk sürpriz yaptilar bence, reytingleri çok basarili. Star Büyük Risk'i sabah yayinlayarak büyük bir riskin altina girdi fakat sonuç: olumlu. Tebrikler Star. :)

İffet geçen haftaki gibi oranlar almış tabiki Star TV'nin çok büyük bir hatası var ben bu hafta hiç fragmanını tvde yayınlanırken görmedim varsa yoksa muhteşem yüzyıl güzellik yarışması ve benzemez kimse sananın tanıtımları döndü ınsanları bölüm için meraklandırmıyorlar !

meraklandırsa nolur iffetin işi çoktan bitti

yine ab atv ve kanal d gecmis bugun

Star'ın başarısızlığından bile bunu çıkardın ya helal. Demek ki Kanal D ilk 100'e sadece bir program sokup 95.olsa, Star da 94. olsa Kanal D'yi geçti diye reytingi iyi diyecen.:D

Başarı dediğin kıyaslamayla olmaz. Her kanal kendi durumuna bakmalı. Güçsüz olanları herkes geçer.

Önemli olan güçlülerle yarışabilmek.

Yoksa güçsüzü geçtim diye herkes avutabilir kendini.:D

- - - Ekleme - - -

Yeni Bir Hayat ve özellikle Büyük Risk sürpriz yaptilar bence, reytingleri çok basarili. Star Büyük Risk'i sabah yayinlayarak büyük bir riskin altina girdi fakat sonuç: olumlu. Tebrikler Star. :)

Büyük Risk'in hangi reytingi olumlu acaba?:D

"3 dakikayı bölerek" ben de 15 share yaparım.:D Korkudan programın asıl kısmına ekleyememişler.:D

Büyük Riskin yayınlanan bölümü tekrar ve sadece 3 dakikalık kısmı o kadar reyting almış. 3 dakikalık bir şeyin bu kadar reyting alması şaşırtıcı değil bence :)

Şefkat Tepe iyi gidiyor, sezon finali de yaklaşırken :) Diğer diziler sezon finali yaptığından sonra büyük ihtimalle Şefkat Tepe'de sezon finali yapar :) 23 veya 30 Haziran'da sezon finali yapmasını bekliyorum :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]26[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:11:36[/TD]
[TD]22:21:42[/TD]
[TD]01:34:19[/TD]
[TD]1,88[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gerçekten finali yakın ab bukadar düsük bir dizi yok

1SURVIVOR - UNLULER GONULLULERSHOW TV21:23:4723:18:4401:25:457,1721,01
2LALE DEVRİFOX21:47:3124:08:2501:35:507,0821,13

Lale Devri kesin haftaya zirvede olacaktır. Çünkü çok heyecanlı bir bölüm :) Helal FOX'a :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Lale Devri kesin haftaya zirvede olacaktır. Çünkü çok heyecanlı bir bölüm :) Helal FOX'a :)

survivor bütün ünlüler gitti reytingleri düstü yoksa survivor iyiydi

Haluk bu sefer haklı. Bu gidişle Lale Devri, Survivor'ı geçer. Acun'un toparlasın kendini. 0,9 fark çok az.

Haluk bu sefer haklı. Bu gidişle Lale Devri, Survivor'ı geçer. Acun'un toparlasın kendini.

ben zaten hep haklıyım ki :)
Acun'un toparlanması da çok zor artık :D LALEDEVRİ haftaya en az %7,30 olacaktır ve share olarak da %23,50 falan :D
haydi FOX göster kendini :D

yabancı dizileri tublaj ve tr altyazılı seçenekli sunmak lazım gece ptlerine sharmless iyi reyting getirir bence ama +18 sahneleri var keserler mlsf