Anlıklarda iyi gitmiş bakalım TNS`de nasıl alıyor.bence diğer TRT1 dizileri gibi A\B`de daha iyi alabilirevet 2 bölüm arkaya oldu
evet hem liseli olmaları inandırıcı değil hemde kimin eli kimin cebinde belli değilHer hafta diyorum zaten. Gerçekten tadı yok bence.
Dizinin konu ve kurgusu zayıf belli bir zaman sonra tıkandı şimdi de aynı olayları döndürüp duruyorlar.evet hem liseli olmaları inandırıcı değil hemde kimin eli kimin cebinde belli değil
hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışacun ve kg reklamdıGüneşi Beklerken kopmuş beklediğim gibi. Diğer anlık 7 gelsin.
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..Dizinin konu ve kurgusu zayıf belli bir zaman sonra tıkandı şimdi de aynı olayları döndürüp duruyorlar.
Aynen. Ben de aynı şeyi diyorum.hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışacun ve kg reklamdı
diğer anlık düşecektir ama 5 küsür alır
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..
Aynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.Senaryo klişeleşmeye başlıyor ilk fragman`dan ne umutlanmıştım ben
Hayır diğer anlık yükselecek. Kg reklamda 8 almış.hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışacun ve kg reklamdı
diğer anlık düşecektir ama 5 küsür alır
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..
anlığa son 4 dkHayır diğer anlık yükselecek. Kg reklamda 8 almış.
Yine aynı düşünüyoruzAynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.
Sonra tıpış tıpış beğenmediğin Güneşi Beklerken'e dönersin.Aynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.