Anlıklarda iyi gitmiş bakalım TNS`de nasıl alıyor.bence diğer TRT1 dizileri gibi A\B`de daha iyi alabilirevet 2 bölüm arkaya oldu![]()
evet hem liseli olmaları inandırıcı değil hemde kimin eli kimin cebinde belli değilHer hafta diyorum zaten.Gerçekten tadı yok bence.
![]()
Dizinin konu ve kurgusu zayıf belli bir zaman sonra tıkandı şimdi de aynı olayları döndürüp duruyorlar.evet hem liseli olmaları inandırıcı değil hemde kimin eli kimin cebinde belli değil![]()
hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışGüneşi Beklerken kopmuş beklediğim gibi.![]()
Diğer anlık 7 gelsin.
![]()
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..Dizinin konu ve kurgusu zayıf belli bir zaman sonra tıkandı şimdi de aynı olayları döndürüp duruyorlar.![]()
Aynen.hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışacun ve kg reklamdı
diğer anlık düşecektir ama 5 küsür alır
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..
Aynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.Senaryo klişeleşmeye başlıyorilk fragman`dan ne umutlanmıştım ben
![]()
Hayır diğer anlık yükselecek.hadi gözün ayddın ama boşluktan yararlanmışacun ve kg reklamdı
diğer anlık düşecektir ama 5 küsür alır
evet sıkıştıklarında zeynep babasını öğrenir sonra o konu kapanır aşk dörtgeni döner durur ve aynı olaylar ..
anlığa son 4 dkHayır diğer anlık yükselecek.Kg reklamda 8 almış.
![]()
![]()
Yine aynı düşünüyoruzAynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.![]()
Sonra tıpış tıpış beğenmediğin Güneşi Beklerken'e dönersin.Aynen ben de. Gelecek hafta da eski tadını alamazsam bırakırım ben.![]()