Yok ya işim olmaz ama Haftaya artar Dizi malumunuz 15 Tatili.Sonra tıpış tıpış beğenmediğin Güneşi Beklerken'e dönersin.
Hep başkaları mı boşluktan yararlanacak? 7'ye dayanmışız çok iyi. Son haftalardaki en yüksek anlığımız olabilir.bully tebrikler boşlukta gb uçmuş
kanal d nin göz bebekleri arka sokaklar ve güneşi beklerkenHep başkaları mı boşluktan yararlanacak? 7'ye dayanmışız çok iyi. Son haftalardaki en yüksek anlığımız olabilir.
15 tatil Pis Yedili'ne etki eder daha çok bakalım.Yok ya işim olmaz ama Haftaya artar Dizi malumunuz 15 Tatili.
Evet. Bir de Arkadaşım Hoşgeldin. Bu arada yukarıda yanlış smiley kullandım. yerine yazacaktım.kanal d nin göz bebekleri arka sokaklar ve güneşi beklerken
Ayy cidden.15 tatil Pis Yedili'ne etki eder daha çok bakalım.
Evet. Bir de Arkadaşım Hoşgeldin. Bu arada yukarıda yanlış smiley kullandım. yerine yazacaktım.
Ne içtin sen böyle? Ama olsun bal damlıyor ağzından.Acun boşlukta yayınlanan bölümlerine rağmen vasat sonuçlar elde etmiş.
Güneşi beklerken günü zirvede tamamlamış ve büyük ihtimalle haftanın birincisi hatta ayın birincisi olacak.
küçük gelin her zaman ki gibi totalde orta derece gitmiş ama ab de her zaman ki gibi yükselecektir.
aşk hayaller ve ekmek müthiş gitmiş güneşi beklerkeni zorlamış fakat güneşi beklerken geçit vermemiş.
farkı beklerken güneşi
Ekli dosyayı görüntüle 29243
Karagül'ün Özlem'ini hiç böyle görmüş müydünüz @destere @xemrexxx artık izlersiniz.
galiba destereye özendimNe içtin sen böyle? Ama olsun bal damlıyor ağzından.
destere demişken @destere Vicdan başlıyor bu arada.galiba destereye özendim
Dizi bu hafta final olmuyor en azından umutlarını canlı tutabilirsin. )evet muhteşem dizi başlıyor ama yarın izlerim artık bugün ortam uygun değil )