Fanı değildim ama izliyordum Pazar akşamları. Total dizisiydi üstelik. Eskiden daha bir totaldim. @mrt-06İyi oldu TNT'ye Ti En Ti varken Te Ne Te olursan mustahak
Ben ona şaşirmiyorum benim şaşirdiği mnokta senin dizinin fanı çıkman
Ben seni AB tanıdım neyse kiFanı değildim ama izliyordum Pazar akşamları. Total dizisiydi üstelik. Eskiden daha bir totaldim. @mrt-06
°°°mobil mesaj°°°
Daha geçmişine girsek kim bilir neler Izlemişsindir.Fanı değildim ama izliyordum Pazar akşamları. Total dizisiydi üstelik. Eskiden daha bir totaldim. @mrt-06
°°°mobil mesaj°°°
Naptı??? Çok kapalı giyinmiş Condom şarkısını söyledi mi? Söylediğinde bana haber etTuğba Ekinci ne yaptın.
Yatıyorum şimdi programın Reytingini düşürmüş. Yahu bir Insan canlı performans yapamaz mı.Naptı??? Çok kapalı giyinmiş Condom şarkısını söyledi mi? Söylediğinde bana haber et
Yapanda da düşüyorYatıyorum şimdi programın Reytingini düşürmüş. Yahu bir Insan canlı performans yapamaz mı.
kanal 7 de her gün kemal sunal var kanalı kemal sunal sırtlıyor resmenBen de diyorum kanal7 neden listelerden çıkmıyor.yine Kemal Sunal filmi varmış
Evet ben hafta içi yayımladığını biliyordum ama pazar 22.30`da ilk defa gördüm.. film çok iyi gitmiş anlıklardakanal 7 de her gün kemal sunal var kanalı kemal sunal sırtlıyor resmen
bu akşamda deli deli küpeli vardı Allah rahmet eylesin büyük üstad 100 kere izlesen bile 101.kez izliyosun büyük usta