19 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Cesur Hemşire'ye yeni senaryo da etki etmemiş:X İlk bölümde böyle bişey olsaydı amenna ama 4-5'den sonra böylse saçmalık yapılırsa daha da batar:) Biraz baktim pek fark yoktu sadece çocuklari yoktu:F Çocuklari göndermek için yapılmış resmen:F

YST'ye final yaklaşıyor diye bakıyorum ara ara ama finallik isimler tek tük çıkıyor. Onlarinda performansları giderek düşerek devam ediyor :T:

Cesur Hemşire'ye yeni senaryo da etki etmemiş:X İlk bölümde böyle bişey olsaydı amenna ama 4-5'den sonra böylse saçmalık yapılırsa daha da batar:) Biraz baktim pek fark yoktu sadece çocuklari yoktu:F Çocuklari göndermek için yapılmış resmen:F

YST'ye final yaklaşıyor diye bakıyorum ara ara ama finallik isimler tek tük çıkıyor. Onlarinda performansları giderek düşerek devam ediyor :T:
Keşke Cesur Hemşire de Arka Sıradakiler gibi 80 bölüm gidip son bu gördüğünüz 80 bölümün heps rüyadı deseydi. :A

°°°mobil mesaj°°°

Evet. :D 80 bölüm izledik sonra 80 bölüm aslında rüyaymış diye yutturdular. :X Senaryonun çaresizliği.

°°°mobil mesaj°°°
Yada fazla Lost izleyip "bende yaptım böyle dizi efsane olamadı" denmek içinde olabilir :F
Onu TNT'ye transfer olunca devam etmek için yapmışlardır galiba. :D @Forumdash
Ama çok saçma hareketmiş:X Ben onu okul dizisi sanıyordum:X Bari birisi anlatıcı olaydı HIMYM gibi :F

Yada fazla Lost izleyip "bende yaptım böyle dizi efsane olamadı" denmek içinde olabilir :F

Ama çok saçma hareketmiş:X Ben onu okul dizisi sanıyordum:X Bari birisi anlatıcı olaydı HIMYM gibi :F

Onu zaten Birol Güven yapmadı TNT'de bilinmedik bir yapımcı devam ettirdi. Finali çekildi ama yayınlanmadan TNT kapandı. :A

Yok işte Umut dizisinde geçenleri rüya yaptılar TNT'de devam etmek için. :D
Umut'dan önce Rüya değilmiydi? 😱

Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum herhalde. Gamze başkasıyla evlenmişti falan. :D

Neyse izlediğime pişman olmuştum diziyi. Keklediler resmen izleyicileri. :F

Buğra da FOX'una laf kondurmuyor haa. :A @Forumdash

°°°mobil mesaj°°°

Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum herhalde. Gamze başkasıyla evlenmişti falan. :D

°°°mobil mesaj°°°

Hep iyi niyetimden. :F

Onu zaten Birol Güven yapmadı TNT'de bilinmedik bir yapımcı devam ettirdi. Finali çekildi ama yayınlanmadan TNT kapandı. :A
İyi oldu TNT'ye:F Ti En Ti varken Te Ne Te olursan mustahak:F

°°°mobil mesaj°°°
Ben ona şaşirmiyorum benim şaşirdiği mnokta senin dizinin fanı çıkman:F:F