farkı kanal d dizisinin reytingleri tavan yaptığı halde bitiriyor star yada atv olsa 4 sezon devam ettirirdifarkı kanal dDizi bu hafta final olmuyor en azından umutlarını canlı tutabilirsin. )
farkı kanal d dizisinin reytingleri tavan yaptığı halde bitiriyor star yada atv olsa 4 sezon devam ettirirdifarkı kanal dDizi bu hafta final olmuyor en azından umutlarını canlı tutabilirsin. )
farkı kanal d dizisinin reytingleri tavan yaptığı halde bitiriyor star yada atv olsa 4 sezon devam ettirirdifarkı kanal d
Keşke Cesur Hemşire de Arka Sıradakiler gibi 80 bölüm gidip son bu gördüğünüz 80 bölümün heps rüyadı deseydi.Cesur Hemşire'ye yeni senaryo da etki etmemiş İlk bölümde böyle bişey olsaydı amenna ama 4-5'den sonra böylse saçmalık yapılırsa daha da batar Biraz baktim pek fark yoktu sadece çocuklari yoktu Çocuklari göndermek için yapılmış resmen
YST'ye final yaklaşıyor diye bakıyorum ara ara ama finallik isimler tek tük çıkıyor. Onlarinda performansları giderek düşerek devam ediyor
Ben onu hiç izlemedim Harbi öyle mi yapmişKeşke Cesur Hemşire de Arka Sıradakiler gibi 80 bölüm gidip son bu gördüğünüz 80 bölümün heps rüyadı deseydi.
°°°mobil mesaj°°°
Evet. 80 bölüm izledik sonra 80 bölüm aslında rüyaymış diye yutturdular. Senaryonun çaresizliği.Ben onu hiç izlemedim Harbi öyle mi yapmiş
Ne için yaptılar bilmiyorum ama Arka Sıradakiler Umut yayınlandı daha sonra. Bir süre FOX'ta yayınlandı sonrasını bilmiyorum.Onu TNT'ye transfer olunca devam etmek için yapmışlardır galiba. @Forumdash
Ne için yaptılar bilmiyorum ama Arka Sıradakiler Umut yayınlandı daha sonra. Bir süre FOX'ta yayınlandı sonrasını bilmiyorum.
°°°mobil mesaj°°°
Yada fazla Lost izleyip "bende yaptım böyle dizi efsane olamadı" denmek içinde olabilirEvet. 80 bölüm izledik sonra 80 bölüm aslında rüyaymış diye yutturdular. Senaryonun çaresizliği.
°°°mobil mesaj°°°
Ama çok saçma hareketmiş Ben onu okul dizisi sanıyordum Bari birisi anlatıcı olaydı HIMYM gibiOnu TNT'ye transfer olunca devam etmek için yapmışlardır galiba. @Forumdash
Yada fazla Lost izleyip "bende yaptım böyle dizi efsane olamadı" denmek içinde olabilir
Ama çok saçma hareketmiş Ben onu okul dizisi sanıyordum Bari birisi anlatıcı olaydı HIMYM gibi
Umut'dan önce Rüya değilmiydi? 😱Yok işte Umut dizisinde geçenleri rüya yaptılar TNT'de devam etmek için.
Umut'dan önce Rüya değilmiydi? 😱
Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum herhalde. Gamze başkasıyla evlenmişti falan.
Neyse izlediğime pişman olmuştum diziyi. Keklediler resmen izleyicileri.
Buğra da FOX'una laf kondurmuyor haa. @Forumdash
°°°mobil mesaj°°°
İyi oldu TNT'ye Ti En Ti varken Te Ne Te olursan mustahakOnu zaten Birol Güven yapmadı TNT'de bilinmedik bir yapımcı devam ettirdi. Finali çekildi ama yayınlanmadan TNT kapandı.
Ben ona şaşirmiyorum benim şaşirdiği mnokta senin dizinin fanı çıkmanUmut'dan önce Rüya değilmiydi? 😱
Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum herhalde. Gamze başkasıyla evlenmişti falan.
Neyse izlediğime pişman olmuştum diziyi. Keklediler resmen izleyicileri.
Buğra da FOX'una laf kondurmuyor haa. @Forumdash
°°°mobil mesaj°°°
+1500. @EveNİyi oldu TNT'ye Ti En Ti varken Te Ne Te olursan mustahak
Ben ona şaşirmiyorum benim şaşirdiği mnokta senin dizinin fanı çıkman