evet.22.24`te reklama girmişti ama çok iyi gitmiş
Her Hafta aynı umut ama Yükselmiyor.evet.22.24`te reklama girmişti ama çok iyi gitmiş
evet.22.24`te reklama girmişti ama çok iyi gitmiş
Her Hafta aynı umut ama Yükselmiyor.evet.22.24`te reklama girmişti ama çok iyi gitmiş
Dizi değişimden sonra biraz sıkmaya başladı ve eski tadı pek yok.Her Hafta aynı umut ama Yükselmiyor.
anladımBen hergün bir sekilde hal ediyorum Pazartesi zorluyor sınavlardan dolayı
Her salı kelime sınavı olduğu için
katılıyorumBirazdan coşacak gb bekle sen. Totalde pek düşmeyiz. Ab'de de 6-7 civarı alırız bence. Maç biraz etki eder.
köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın inşallah my ı da düşük gösteriyorAllah sbt'nin evine ateşler salsın, dirliğini bozsun. 4.33 ne?
2 bölüm arka arkaya mı oldu ? konu açılmıştı çünkü22.50-Bir Yusuf Masalı bitti
Yine aynı düşünüyoruz. Ben de tad alamıyorum.Dizi değişimden sonra biraz sıkmaya başladı ve eski tadı pek yok.
Yetenek sizsiniz Türkiye
Reklam 22.46
inanmıyorum güneşi beklerkene ne olmuş öyle
Güneşi Beklerken bozdu eski tadı yok düşer bence daha da.inanmıyorum güneşi beklerkene ne olmuş öyle
İnşallah kavak yellerine çevirmezler diziyi acaba onun için mi düşüyor oranlar aşk dörtgeni yaşanıyor çünkü kavak yellerindede aynısı olmuştu ve oranları düşmüştü.
Gerçi kavak yelleri ile kıyaslamak yalnış olur nede olsa kavak yelleri 4 yıl sürdü
evet 2 bölüm arkaya oldu2 bölüm arka arkaya mı oldu ? konu açılmıştı çünkü
Senaryo klişeleşmeye başlıyor ilk fragman`dan ne umutlanmıştım benYine aynı düşünüyoruz. Ben de tad alamıyorum.
ağzım kulaklarıma vardıGüneşi Beklerken bozdu eski tadı yok düşer bence daha da.
Her hafta diyorum zaten. Gerçekten tadı yok bence.ağzım kulaklarıma vardı