xBUGRAx
Süper Emekli
sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.Sıkıntı yok. Kanal D bu sene hatalı kararlar verdi ama seneye döner hatalarından.
Saçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii. Kanal radikal kararlar alıp toparlanacaktır öbür seneye.sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.
Hı eğer şimdiden başlarsa çalışmalara ve eylülde başlatırsa dizileri o zaman bişey diyemem.
inşallah ama benim umudum 2 sene sonraSaçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii. Kanal radikal kararlar alıp toparlanacaktır öbür seneye.
Bekleyip görelim bakalım.inşallah ama benim umudum 2 sene sonra
Bölüm nasıl gidiyor.Ben yarın netten izliyeceğimAşk ekmek hayaller yine listede
Aynı tempoda gidiyor ama bazı sırlar çözülüyorBölüm nasıl gidiyor.Ben yarın netten izliyeceğim
tmmBekleyip görelim bakalım.
özeti 4.16 alıyor yeni bölümü 4.7Güneşi Beklerken 4'e takıldı kaldı. Yükselsin artık. 😡
Bilemedim ki şimdi @pompy'e bir danışmak lazım.tmm
tmm
özeti 4.16 alıyor yeni bölümü 4.7
kanal d harcıyor dizileri özeti yayınlayacaktı.sonra maç 2 yarıda raklam vereckti sonra 21.45 ten itibaren reklamsız ama işte kanal d ne diyebilirizki strateji eksilerde