xBUGRAx
Süper Emekli
sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.Sıkıntı yok. Kanal D bu sene hatalı kararlar verdi ama seneye döner hatalarından.![]()
Saçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii.sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.
Hı eğer şimdiden başlarsa çalışmalara ve eylülde başlatırsa dizileri o zaman bişey diyemem.
inşallah ama benim umudum 2 sene sonraSaçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii.Kanal radikal kararlar alıp toparlanacaktır öbür seneye.
![]()
Bekleyip görelim bakalım.inşallah ama benim umudum 2 sene sonra
Bölüm nasıl gidiyor.Ben yarın netten izliyeceğimAşk ekmek hayaller yine listede![]()
Aynı tempoda gidiyor ama bazı sırlar çözülüyorBölüm nasıl gidiyor.Ben yarın netten izliyeceğim
tmmBekleyip görelim bakalım.![]()
özeti 4.16 alıyor yeni bölümü 4.7Güneşi Beklerken 4'e takıldı kaldı. Yükselsin artık. 😡
Bilemedim ki şimdi @pompy'e bir danışmak lazım.tmm
tmm
özeti 4.16 alıyor yeni bölümü 4.7
kanal d harcıyor dizileri özeti yayınlayacaktı.sonra maç 2 yarıda raklam vereckti sonra 21.45 ten itibaren reklamsız ama işte kanal d ne diyebilirizki strateji eksilerde