19 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 11.46 2) ATV: 7.54 3) STAR: 6.94 4) KANALD: 2.92 5) SHOW: 2.47

Sıkıntı yok. Kanal D bu sene hatalı kararlar verdi ama seneye döner hatalarından. :)
sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.
Hı eğer şimdiden başlarsa çalışmalara ve eylülde başlatırsa dizileri o zaman bişey diyemem.

küçük gelin yılların oyuncusu yeşilçamın unutulmaz sanatçısı müjde arın dizisini 6 ya katlamış.
Fark_ı küçük gelin
indir.jpg

sanmam döneceğinden takasında dediği gibi kanal d akıllanmıyor ve saçma sapan diziler çıkartıyor.Takasa katılıyorum seneye de devam eder böyle.
Hı eğer şimdiden başlarsa çalışmalara ve eylülde başlatırsa dizileri o zaman bişey diyemem.
Saçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii. :) Kanal radikal kararlar alıp toparlanacaktır öbür seneye. :)

Saçma sapan demeyelim bence. Ama aceleyle ve telaşla diziler yaptığı doğru. Çünkü Kanal D Ay Yapım'ı kaybetti. Bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar biraz. Ya tutarsa hesabı diziler yapıldığı da doğru. Ama bu durum hep böyle sürmez tabii. :) Kanal radikal kararlar alıp toparlanacaktır öbür seneye. :)
inşallah ama benim umudum 2 sene sonra

Güneşi Beklerken 4'e takıldı kaldı. Yükselsin artık. 😡

“Şimdi şuradan uçsan bile şaşırmam. Bu sabah kalktığımda, akşam burada olacağımı aklımın ucundan bile geçmezdi“

3c0ef5a091435b1f229a3fedfc248e40.jpg