Damien Duff
Favori Üye
Evet kanal d ye öyle reklam ver diyen hükumethükumetBilemedim ki şimdi @pompy'e bir danışmak lazım.
Evet kanal d ye öyle reklam ver diyen hükumethükumetBilemedim ki şimdi @pompy'e bir danışmak lazım.
pompynin başını kaşicak vakti yok o şu aralar dizi projeleriyle meşgulBilemedim ki şimdi @pompy'e bir danışmak lazım.
OZellikle Pazartesi'yepompynin başını kaşicak vakti yok o şu aralar dizi projeleriyle meşgul
Benim dizimi kanalına transfer etmek istiyor ama ben düşüneceğimi söyledim
acun çift haneyi görmiş sonunda
gb düşük gidiyor maç bitti ama hala düşük gerçi sbt ye aldanmamak lazım
pazartesiye ne olmuş ki anlamadım?OZellikle Pazartesi'ye
EVET kızılelmayı o kadar yğüksek gösterdiler aldığı oran 4.5 duGüneşi Beklerken tns'de daha yüksek çıkacaktır. Sbt'nin oyunları bunlar. Maç daha daha yüksek çıkar tns'de.
Ben hergün bir sekilde hal ediyorum Pazartesi zorluyor sınavlardan dolayıpazartesiye ne olmuş ki anlamadım?
Hadi ya veda yemeği mi yiyorlar Keşke devam etseydi süper diziydiburcu kara @burcuukara8 dk.
Tatar Ramazan ekibi veda yemeği yiyor ama final bölümü bu akşam yayınlanmıyor dostlar.
Birazdan coşacak gb bekle sen. Totalde pek düşmeyiz. Ab'de de 6-7 civarı alırız bence. Maç biraz etki eder.EVET kızılelmayı o kadar yğüksek gösterdiler aldığı oran 4.5 du
gb 5 küsür alır ama ab de düşeceğini düşünüyorum.