1 buçuk saat reklamsız gidiyor.Başlarken ve biterlen reklama giriyor.
ben seneye show tv nin totalde en çok izlenen kanal olacağını düşünüyorum ab de ise star tv eğer o 3 gün boşluğu düzgün yapımlarla doldurursa star ab de zirvede olur ama totalde show tv neden mi işte yanıtAcun'un TV8'de düşüş yaşayacağı kesin zaten. Bakalım Acun'un 8-10 reytinglik boşluğunu hangi kanal dolduracak?
Yok artık 😱 ama en iyisi o gerçekten de1 buçuk saat reklamsız gidiyor.Başlarken ve biterlen reklama giriyor.
Umutsuz Ev Kadınları umarım çok iyi sonuçlar alır. Alırsa Pazar'a geçecek dizi çünkü.
Show Karagül ve Vadi'yi alırsa coşar elbet ama kanalın kendisinin de bir şeyler üretmesi lazım. Hep transferle başarıya ulaşmak mümkün değil. Star'ın o boşluğu doldurup dolduramayacağı kesin değil ama planları vardır elbet. Ayrıca Kanal D'yi hesaba katmıyorsun. Bence seneye iki grupta da zirveye oynar.ben seneye show tv nin totalde en çok izlenen kanal olacağını düşünüyorum ab de ise star tv eğer o 3 gün boşluğu düzgün yapımlarla doldurursa star ab de zirvede olur ama totalde show tv neden mi işte yanıt
Kurtlar vadisi show da
Karagül show da
Ama cidden Beni Affet'in kadrosu ve konusu sağlamlaştırılırsa çok iyi Haftalık Dizi olur bence Gelecek Yıl Star TV bir düşünsün.biliyormusun düşünmedim değil.2 gün önce mi ne ab de 6.76 mı ne reyting almıştı.Ben o gün bu çoğunluk kadın dizisi dedim acaba bu saatte bu kadar izleniyorsa 20 de yayınlansa nasıl alır diye düşünüyordum.
Şu anda 2 günü cepte perşembe ve cuma günleri ve kurt seyit gelecek 3 gün oluyor.(kurt seyitin tutacağını düşünüyorum hemde yüksek reytingler alacak diye düşünüyorum.)ve kösem sultan dizisi büyük ihtimalle starda olacak(bu dizinin de tutacağını düşünüyorum ama meryem olursa ve okan çünkü hürrem kösemin yarısı kadar etki yaratmış.kösem daha çok iş yapar.meryemi türk halkı sevdi timur savcıda biraz mantıklı düşünürse altın yumurtlayan tavugu kaçırmaz.)ve starın 4 günü doldu diğer 3 gün?
kanal d nin seneye hiç şansı yok düşünmeden kararlar alıyor.Show Karagül ve Vadi'yi alırsa coşar elbet ama kanalın kendisinin de bir şeyler üretmesi lazım. Hep transferle başarıya ulaşmak mümkün değil. Star'ın o boşluğu doldurup dolduramayacağı kesin değil ama planları vardır elbet. Ayrıca Kanal D'yi hesaba katmıyorsun. Bence seneye iki grupta da zirveye oynar.
hay senin ağzın bal yesin ya aynı benim düşüncelerim🙂Ama cidden Beni Affet'in kadrosu ve konusu sağlamlaştırılırsa çok iyi Haftalık Dizi olur bence Gelecek Yıl Star TV bir düşünsün.
Acun zaten her Yıl düşüşte gelecek Yıl TV 8'de iyice düşer koskoca Kurtlar Vadisi Pusu TNT'de 5 Küsür Reytinge düşmüştü. Boşlukçu Acun kim bilir ne olur düşün. Star TV Gelecek Yıl coşar yine Ay Yapım var arkasında ve TIMS var.
Sıkıntı yok. Kanal D bu sene hatalı kararlar verdi ama seneye döner hatalarından.kanal d nin seneye hiç şansı yok düşünmeden kararlar alıyor.
önce 4 dizi çalıkuşu kayıp fatih aşk
sonra vicdan ve inadına yaşamak
daha sonra cinayet zeytin tepesi ve bir komedi dizisi daha
seneye ay yapımın başka dizi yapacağını düşünmüyorum yapsa da ya star yada atv ye yapar çünkü tüm yapımlar artık kanal d nin nasıl bir kanal olduğunu anlamştır.çorap değiştirir gibi dizi değiştiriyorlar.
Seneye kenan yok beren yok halit yok diğer ünlülerde başka kanallarda kanal d yede oh olsun
hay senin ağzın bal yesin ya aynı benim düşüncelerim🙂