19 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken full reklamla 2,99 gayet güzel.

Pazar günü çok zor kanal sabretmeli yerine yeni Dizi koysa daha mı iyi Oranlar alacak ancak Film yayınlanır Pazar Günleri. :)
Evet doğru ama dizi hiç artış yaşamıyor ve ya düşmüyor sadece aynı oranlar çok garip 😕 Bakalım kanal ne kararlar alıyor :)

Aşk ekmek hayaller yok
Küçük gelin yine anlıklarda uçacak galiba :T:

Aşk ekmek hayaller
Reklam dönüşü 20.43

farkı küçük gelin varya şu dizi fox ta yada showda olsaydı daha iyi olurdu hem reytingleri artardı hemde daha kaliteli bir kanalda olurdu 11 alıyorsa bu dizi fox ta 13 alırdı belki 14:D

Bugün Aşk ekmek hayalleri anlık`ta görücez mi merak ediyorum :T:

Maç ikinci yarı ne yapacak bakalım merak ediyorum. :) Güneşi Beklerken özette maçtan etkilenmemiş gibi görünüyor ama yeni bölümde düşük çıkacak kesin..

Bugün Aşk ekmek hayalleri anlık`ta görücez mi merak ediyorum :T:
daha özetli anlıkları gördük hemen asma suratını izlemiyorum ama tutmasını isterim:D

Acunun havası çabuk sönmüş yeteneksizsiniz türkiye eskiden özeti 5 6 ile başlarken şimdi en yüksek özet anlığı 6 alıyor.Çok merak ediyorum acaba star tv 3 gün acun boşluğunu nasıl değerlendirecek?

daha özetli anlıkları gördük hemen asma suratını izlemiyorum ama tutmasını isterim:D

Acunun havası çabuk sönmüş yeteneksizsiniz türkiye eskiden özeti 5 6 ile başlarken şimdi en yüksek özet anlığı 6 alıyor.Çok merak ediyorum acaba star tv 3 gün acun boşluğunu nasıl değerlendirecek?
Beni Affet'I Yayınlasın. :D

Son düzenleme:
Küçük Gelin çok başarılı yine. :)

Aşk Ekmek Hayaller kayıplarda. :)

Beni Affet'i koysun. :D
biliyormusun düşünmedim değil.2 gün önce mi ne ab de 6.76 mı ne reyting almıştı.Ben o gün bu çoğunluk kadın dizisi dedim acaba bu saatte bu kadar izleniyorsa 20 de yayınlansa nasıl alır diye düşünüyordum.
Şu anda 2 günü cepte perşembe ve cuma günleri ve kurt seyit gelecek 3 gün oluyor.(kurt seyitin tutacağını düşünüyorum hemde yüksek reytingler alacak diye düşünüyorum.)ve kösem sultan dizisi büyük ihtimalle starda olacak(bu dizinin de tutacağını düşünüyorum ama meryem olursa ve okan çünkü hürrem kösemin yarısı kadar etki yaratmış.kösem daha çok iş yapar.meryemi türk halkı sevdi timur savcıda biraz mantıklı düşünürse altın yumurtlayan tavugu kaçırmaz.)ve starın 4 günü doldu diğer 3 gün?:D