Evet doğru ama dizi hiç artış yaşamıyor ve ya düşmüyor sadece aynı oranlar çok garip 😕 Bakalım kanal ne kararlar alıyorPazar günü çok zor kanal sabretmeli yerine yeni Dizi koysa daha mı iyi Oranlar alacak ancak Film yayınlanır Pazar Günleri.
Maç İki Dünya Arasında'yı geçememiş. Ama sıkıcı gidiyor maç.. Güneşi Beklerken reklamda listede çok iyi.
Kafam fena gitmiş. O zaman normal.Küçük Gelin olmasın.
daha özetli anlıkları gördük hemen asma suratını izlemiyorum ama tutmasını isterimBugün Aşk ekmek hayalleri anlık`ta görücez mi merak ediyorum
Beni Affet'I Yayınlasın.daha özetli anlıkları gördük hemen asma suratını izlemiyorum ama tutmasını isterim
Acunun havası çabuk sönmüş yeteneksizsiniz türkiye eskiden özeti 5 6 ile başlarken şimdi en yüksek özet anlığı 6 alıyor.Çok merak ediyorum acaba star tv 3 gün acun boşluğunu nasıl değerlendirecek?
biliyormusun düşünmedim değil.2 gün önce mi ne ab de 6.76 mı ne reyting almıştı.Ben o gün bu çoğunluk kadın dizisi dedim acaba bu saatte bu kadar izleniyorsa 20 de yayınlansa nasıl alır diye düşünüyordum.Beni Affet'i koysun.