19 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

daha özetli anlıkları gördük hemen asma suratını izlemiyorum ama tutmasını isterim:D

Acunun havası çabuk sönmüş yeteneksizsiniz türkiye eskiden özeti 5 6 ile başlarken şimdi en yüksek özet anlığı 6 alıyor.Çok merak ediyorum acaba star tv 3 gün acun boşluğunu nasıl değerlendirecek?
sbtye aldanan bi kişi daha dünün reyting sonuçlarına bak yst özet sbtde 3-6 arası almış ama sonuçlarda 6 yı geçiyo

Küçük Gelin coşmuş. Acun boşluğunu bulmuş yine. Güneşi Beklerken düşecek. :(

sbtye aldanan bi kişi daha dünün reyting sonuçlarına bak yst özet sbtde 3-6 arası almış ama sonuçlarda 6 yı geçiyo
acun düştü bunu kabul etmek lazım eskiden yeni bölümü 10 dan inmezken şimdi 8 alıyor ve bence artık yst nin bitmesi lazım hep aynı yetenekler halkı sıkıyor yst daha da düşecektir bence

Küçük Gelin coşmuş. Acun boşluğunu bulmuş yine. Güneşi Beklerken düşecek. :(
:Dküçük gelin reklamsız coşuyorken acun nasıl boşluk buluyor anlamıyorum küçük gelin reklam değildi reklam olsaydı ve acun bu oranları alsaydı boşluk olurdu ama boşlukta almadı:D

:Dküçük gelin reklamsız coşuyorken acun nasıl boşluk buluyor anlamıyorum küçük gelin reklam değildi reklam olsaydı ve acun bu oranları alsaydı boşluk olurdu ama boşlukta almadı:D
Yst boşluktan izleniyor bence. :) Farkındaysan maçın reklamında 8'e fırlamış bir anda. Ayrıca tüm reytinglerin Küçük Gelin'e gidecek hali yok ya. Elbet Acun da kapacak bir şeyler. :D

Yst boşluktan izleniyor bence. :) Farkındaysan maçın reklamında 8'e fırlamış bir anda. Ayrıca tüm reytinglerin Küçük Gelin'e gidecek hali yok ya. Elbet Acun da kapacak bir şeyler. :D
boşluk olduğunu sağır sultan bile öğrendi artık biliyorum boşlukçu olduğunu merak ediyorum acaba starda bu oranları alıyorsa star seneye iddialı bir diziyi bu güne koyarsa acaba tv 8 de kaçlara düşecek.
acun tv 8 e geçecek ve show star yeni iddialı diziler alacak diye düşünüyorum.acun hem kanaldan hem de dizilerden etkilenir.

34e8e3816efd251592cfc26333c8c03d.jpg

Karagül'ün Özlem'ini hiç böyle görmüş müydünüz @destere @xemrexxx artık izlersiniz. :A

boşluk olduğunu sağır sultan bile öğrendi artık biliyorum boşlukçu olduğunu merak ediyorum acaba starda bu oranları alıyorsa star seneye iddialı bir diziyi bu güne koyarsa acaba tv 8 de kaçlara düşecek.
acun tv 8 e geçecek ve show star yeni iddialı diziler alacak diye düşünüyorum.acun hem kanaldan hem de dizilerden etkilenir.
Acun'un TV8'de düşüş yaşayacağı kesin zaten. :) Bakalım Acun'un 8-10 reytinglik boşluğunu hangi kanal dolduracak? :)