19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Kanal D net bi çizgi tuttursun artık. Dün çok erken başlıyor 22.41 de bitiyo falan, nedir bu arkadaş çocuk işine çevirdi kanal bu saatlari.
İntikam dün çok iyiydi, oyunculuklar yeni yönetmende daha iyi ama senaryo bi türlü oturmadı yerine. yan öykülerin hiçbir çekiciliği yok. Turk tv standartlarına göre uzatıyolar süreyi yan öykülerle ama o öyküler itekliyerek ilerliyor.. Ana tema heycanı yaşıyoruz sadece o da 35 dk filan. Ab'de ki düşüşü hem ab kitlesinin bu hafta ki düşüklüğüne hem de erken başlama- bitmeye bağlıyorum. Bazı arkadaşlar yine yazmak için bişeyler yazıyor ama yazmasınlar. İntikamın günü ve saati nettir.

Aramızda Kalsın tahmin ettiğim gibi başladı. Yine de bu kadroya bu reytingler az bence. Bir kaç haftaya yükselme gösterebilir diye düşünüyorum. Bu sezon hala reytingler genel anlamda düşük. Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytinginde çıkardığım sonuç bu. İntikam kolay kolay toparlanamaz gibi geliyor. Seyircisi uzaklaşıyor diziden. Benim Hala Umudum Var da fena gitmemiş. Dün bu diziyle ilgili yaptığım yorumumu geri alıyorum. Şaşırttı beni

İlk ikiyi kapatmışız yine 😎
Bölümü hala izlemedim, Cuma'dan gelince izlerim inşallah.
İntikam Total'de yükselmiş, A/B'si düşmüş?

kral her zamanki yerinde tahtında zirvede

en yakın rakibimiz özetimiz özete bile 7 reyting fark atmışız

rakip yok mu böyle eğlenceli olmuyo
özetimizle başa baş gitse de rakiplerimiz özet rakipleri geçmiş helal olsun özete

eskiden persembeleri karnaval oluyordu)) berenciler cosardi. gozunu seveyim agb nerdesin gelistirsin bereni kurtaramaz)))

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da iyi gitmiş özellikle totalde tüm rakiplerine epey bir fark atmış ama bu reytingleri geçen sezonki ortalamasının çok altında. Bunun kanalın yanlış reklam politikası ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

İntikam iyi olduğu ab grubunda bile pek iyi gidememiş. Bu kötü gidişatını sürdürürse gün değiştirmesi ya da pt2'ye alınması çok da anormal bir şey olmaz. Güzel dizi orası ayrı ancak reytingler öyle demiyor gibi.

Aramızda Kalsın ortalama bir başlangıç yapmış. Bu reytinglerinin üstüne çıkabileceğini pek sanmıyorum.

Benim Hala Umudum Var ve Umutsuz Ev Kadınları kanallarını idare etmişler.

Zengin Kız Fakir Oğlan Trt'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

reytingler nolmuş öyle

intikamda ölüm-çatışma falan vardı tns nin reyting hilesini yaptı ama artacağına azalmış
sbt ile birleşti acep

vadi düşmüş ab de beklediğimden de düşük total 11.5 bekliyordum yakın gelmiş
aramızda kaslın çok iyi reytingle beklemiyordum kendine iyi yer bulmuş sıralamada
bhuv pztesiden düşük gibi geldi
focus film 4 diziisiyyle ilk 50 de unutma beni daha da yükselir
esra erol da hafiften yükselmeye devam ediyor
müge anlı ilk 10 dan düşmüuyor maşalah
büyük risk 30.başlamış 20.liğe ka gelir kelime oyunu ile rakip oldulkar (yarışma kalitesi anlamında)
uek iyi gidiyor dünkü bölüm eğlenceliydi

Gerçekten acaba TNS ile SBT birleşti mi?

İntikam A/B`de 5 gelmiş, SBT`de 3, TNS`de 7 olsa, ancak 5 gelir ortalama.

Totalde 4, SBT`de 3, TNS`de 5 alsa böyle gelir mi ki?

haha yorumalra bak ya sbt-tns ne birleşmesi yok daha neler
sbt sonuçları 2.mesajda fazla uçmayalım
sbt de intikam ilk 10 da yok tns şişiriyo bence intikamı ama neyse

haha yorumalra bak ya sbt-tns ne birleşmesi yok daha neler
sbt sonuçları 2.mesajda fazla uçmayalım
sbt de intikam ilk 10 da yok tns şişiriyo bence intikamı ama neyse
SBT daha doğruysa zkfo nun ab de vadiyi geçtiğini kabul ediyon yani

SBT daha doğruysa zkfo nun ab de vadiyi geçtiğini kabul ediyon yani
sbt daha doğru diye bişey demedim siz sbt zkfo ı şişiriyo diyonuz ya ne malum tns nin intikamı şişrmediği hiç kimsenin izlemediği dizinin 4 alması inandırı değil açık ve net

Vadi ilk ikiyi kapatmış yine.Kendimizle yarışıyoruz resmen

Zengin Kız Fakir Oğlan iyi gitmiş dizi ilerleyen haftalar da yükselecektir

İntikam çok kötü gidiyor dizi böyle devam ederse gün değiştirecek

Vadinin dünkü bölümünü beğenmedim pek.Reytinglerde geçen yıla nazaran düşüş var.Polat biran önce sahalara dönmeli masa başında oturması pek güzel değil.İki haftadır aksiyonda yok

Allah aşkına diziyi var ya sadece bu forumda 2-3 kişi izliyodur onlarda dayanamıyo foruma giriyolar o saatte kimse izlemediği halde 4 alıyo inanılcak gibi değil
Buna Beren Saat farkı diyoruz. 😉

Ben birleşme haberleri çıktı diye öyle dedim. Baksana Totalde 4, SBT`de 3, TNS`de 5 olacak ki bu olsun.

A/B`de 5, SBT`de 3, TNS`de 7 olmalı ki bu oran çıksın.

SBT üçkağıtçı ya resmen.
Zenginz Kız Fakir Oğlan direkt 4 reyting fazla çıkmış.