19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Aslında Vadi özetin 9'da bitip başlaması lazım erken başlatıyolar anlamıyorum bana kalsa dahada geç başlatırım

Aslında Vadi özetin 9'da bitip başlaması lazım erken başlatıyolar anlamıyorum bana kalsa dahada geç başlatırım
aga ben de anlamıyorum şu atv yi erken başlıpta ne anlıyolar bilmiyorum uzatsalar özeti kendilerine de fayda olacak fazladan reyting

20.00-20.15 reklam olmalı özet 20.15 te başlamalı 21.00 a kadar
sonra reklama girmeli 21.15 de yeni bölüm başlamalı
eğer böyle olursa özet bile en az 6 r. alır
hee bana kalsa 21.30-21.45 de falan başlatırım da o artık imkansız bişey :(

İntikam'ın iyi bir yönetmenle anlaşması şart. Bu haliyle dizi gittikçe düşecektir. Suskunlar, 20 Dakika ayarı doğru bir çizgiye gidiyor iyice. Bu çizgide reyting alması çok zor. Bu diziyi izleyenler zaten ağırlıklı olarak kadın izleyici ama kadınlara hitap edecek şekilde gitmiyor dizi.

Yönetmeni sade reyting anlamında değil genel çerçevede de beğenmedim. Aksiyonu seyirciye yansıtmada çok başarısız. (Dün akşam rastladığım birkaç sahneye bakarak konuşuyorum.)

Genel olarak AB bu sezon düsük gidiyor. Sanirim AB grubu daha yaz tatilinden geri dönmedi tam olarak.

aga ben de anlamıyorum şu atv yi erken başlıpta ne anlıyolar bilmiyorum uzatsalar özeti kendilerine de fayda olacak fazladan reyting

Aynen özetin 9'da bitmesi özetin reytinglerinide artıracaktır dahada Atv'nin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum Show tv'ye geçse keşke

Kurtlarda dususk cok fazla gozleniyor. bu zamanlar geçen sene aldigi share 35.72 simdi 29.74

Tam 6 share dusmus(reytinge goremez yorum saglikli olmaz) ben kurtlara pek bakmiyorum ondan yorum yapamiyacagim aslinda bir kac kez zaping yaptim ama beni tutamadi ekranda. Sadece aksiyon sahneleriyle olmuyor sanirim dünya bukadar karisikken kurtlarin iran ve suriyeyle ugrasmak yerine amerikada muzayedede saatlerce sahne cekmesi pek akil kari degil.

Aynen özetin 9'da bitmesi özetin reytinglerinide artıracaktır dahada Atv'nin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum Show tv'ye geçse keşke
aynen bende istiyorum show a geçsek daha geç başlatırlar pana filmin neden bu konuda bişey yapmadığını anlayamıyorum sen ne kadar geç başlarsan o kadar çok reyting alacağın kabak gibi ortada kanala bildiremiyomusun

aynen bende istiyorum show a geçsek daha geç başlatırlar pana filmin neden bu konuda bişey yapmadığını anlayamıyorum sen ne kadar geç başlarsan o kadar çok reyting alacağın kabak gibi ortada kanala bildiremiyomusun
Pana'nın aslında kanala bildirmesi lazım bende çözemedim bu işi

Vadi yükselmis helal olsun :)
Vadi gelecek hafta total 12 ab 10 alacaktir :)
Intikam yakinda pt 2 ye kaydirilir vadi karsisinda daha dogrusu zkfo karsisinda pek sansi yok gibi :)

ESKİDEN 21 ,15 TE BAŞLARDI EN İDEALİ O

zaten ocakta atv ile sözleşmesi bitecek demişti bir arkadaş ne kadar doğru acaba

İntikam hayal kırıklığı... Ne hallere geldi dizi. :)

İntikamcılar nerde yükselecekti bu hafta ama düşmüş sanırım. :)))

ah yazik intikamcilar ne hale gelmiş suçu yonetmene yok senariste yok dizideki kediye bagliyorlar) ))) hacilar bu dizi ezelin cakmasi ki ezel buna bin baasacak kalitedeydi(ilk sezon) siradan bir dizi. beren aski memnu ve fatmagul kitlesini tasidi biraz ama dizi kotu olunca insanlar dayanamadi))) beren para icin kotu dizilere imza atarsa ilersi icin kotu olur. boyle bir çok yildiz kaboldu demis olayim))))

ben intikamdaki dususu berenin cocuklugunu oynayan kizin buyumesine bagliyorum))) en azindan orjinalinin kamera acilarina kadar aynisini kulanan yonetmenlere suc atmaktan daha iyi bir bahanedir)))