aga ben de anlamıyorum şu atv yi erken başlıpta ne anlıyolar bilmiyorum uzatsalar özeti kendilerine de fayda olacak fazladan reytingAslında Vadi özetin 9'da bitip başlaması lazım erken başlatıyolar anlamıyorum bana kalsa dahada geç başlatırım
Aynen özetin 9'da bitmesi özetin reytinglerinide artıracaktır dahada Atv'nin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum Show tv'ye geçse keşkeaga ben de anlamıyorum şu atv yi erken başlıpta ne anlıyolar bilmiyorum uzatsalar özeti kendilerine de fayda olacak fazladan reyting
20.00-20.15 reklam olmalı özet 20.15 te başlamalı 21.00 a kadar
sonra reklama girmeli 21.15 de yeni bölüm başlamalı
eğer böyle olursa özet bile en az 6 r. alır
hee bana kalsa 21.30-21.45 de falan başlatırım da o artık imkansız bişey
Okullar açıldı yaz tatilinden mecbur dönüldü ama hala fazla tv izlenmemesi normal. 15-20 gün daha lazım tamamen normale dönmesine.Genel olarak AB bu sezon düsük gidiyor. Sanirim AB grubu daha yaz tatilinden geri dönmedi tam olarak.
Tns'nin ab grubunu çok merak ediyorum galiba tv pek izlemiyolarGenel olarak AB bu sezon düsük gidiyor. Sanirim AB grubu daha yaz tatilinden geri dönmedi tam olarak.
aynen bende istiyorum show a geçsek daha geç başlatırlar pana filmin neden bu konuda bişey yapmadığını anlayamıyorum sen ne kadar geç başlarsan o kadar çok reyting alacağın kabak gibi ortada kanala bildiremiyomusunAynen özetin 9'da bitmesi özetin reytinglerinide artıracaktır dahada Atv'nin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum Show tv'ye geçse keşke
Pana'nın aslında kanala bildirmesi lazım bende çözemedim bu işiaynen bende istiyorum show a geçsek daha geç başlatırlar pana filmin neden bu konuda bişey yapmadığını anlayamıyorum sen ne kadar geç başlarsan o kadar çok reyting alacağın kabak gibi ortada kanala bildiremiyomusun
hahaha bence de kanal d affetmezVadi yükselmis helal olsun
Vadi gelecek hafta total 12 ab 10 alacaktir
Intikam yakinda pt 2 ye kaydirilir vadi karsisinda daha dogrusu zkfo karsisinda pek sansi yok gibi
ESKİDEN 21 ,15 TE BAŞLARDI EN İDEALİ Oaga ben de anlamıyorum şu atv yi erken başlıpta ne anlıyolar bilmiyorum uzatsalar özeti kendilerine de fayda olacak fazladan reyting
20.00-20.15 reklam olmalı özet 20.15 te başlamalı 21.00 a kadar
sonra reklama girmeli 21.15 de yeni bölüm başlamalı
eğer böyle olursa özet bile en az 6 r. alır
hee bana kalsa 21.30-21.45 de falan başlatırım da o artık imkansız bişey
doğru olduğunu sanmıyorum benzaten ocakta atv ile sözleşmesi bitecek demişti bir arkadaş ne kadar doğru acaba
sence yeterli miTek rakibimiz ~~ Kendimiz 😎