19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

@beyazsoy İntikam neler yapmalı artık sence.. Aslında dün yayınlan bölüm güzeldi ama o heyecan eskikti gibi..

Beren Saat bana göre Türkiyenin en reytingli oyuncularından birisi.

İntikam o sıkıcılığına rağmen başlama reytingini görmüştük. Aslında dizi o kadar sıkıcı ilerliyor ki, hala bu reytingi alması büyük başarı. Demekki Berenin kitlesi hala ayakta. Bence senaryoyu değiştirip Ocak ayında bitirisinler diziyi. Beren daha iyi bir diziyi hakediyor.
keramet berende deil ona o güzel kıyafetleri üzerine dikende melek ecede

Aramızda Kalsın idare eden sonuçlar ile başlamış :) Ab'de iyi başlamış ama .. Haftaya kesinlikle her iki gruptada artış yaşayacaktır.

@beyazsoy İntikam neler yapmalı artık sence.. Aslında dün yayınlan bölüm güzeldi ama o heyecan eskikti gibi..
futkan yapacak bisey yok orjinalinin aynisini cektikce kimse birsey yapamaz. tek drgistirilebilecek şey oyunculuk ve dizinin rengi. türk senaristler tercumanlik yerine dunygu katacak şeyler ekleyebilirse biraz yukselebilir ama bunu orjinalinin bozmadan yapmakta çok zor.

Evet. :)

Yani bu da bir gerçek ki, hangi grupta olursa olsun Vadiyi geçebilecek bir tek Berenin dizileri var. En kötüsü bile bir kaç kez bile olsa geçiyor.

Bu işin bir matematiği yok. İyi bir oyuncu hatrına 1 sezon bakılır diziye dahası yok. Bir oyuncu bir iş yapar bu çok beğenilir, diğer işi bundan önceki dizide parladığı için ilk önce seyredilir ama seyirci tarafından sevilmez. :)

Sonuçta bu Beren Saat`in iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O parasını alıyor, oyunculuğunu yapıyor. Gerisi dizi ekipine kalmış. :)
Sen demiyomuydun son 2 bolumdur senaryo cok hareketsiz aksyon yok ondan boyle diye demek ki berenle degil senaryoyla ilgiliymis kardesim bu kadar çelişme kendinle

Her seferinde dedim inanmadınız görüşüyor dedim doğru çıktı hiçbir sitede yokken. Şimdi de inanmıyorsunuz ama az kaldı. :)
aga bekleyip görelim olursa çok güzel olur show da reytinglerin artacağına eminim bir de 21.15 ten önce başlatmazlar

Vadi yine çok iyi gitmiş, İntikam yoklarda :)

MY bu hafta A/B'de zirveyi aldı haftalıklarda. :)

Zengin kiz fakir oglan yine totalde intikami gecmis tebrikler..aramizda kalsin geldikde reytingleri duser sandim ama o kadarda etkisi olmadi zaten a\b`de 6.8 reytinge kalkmisdi kurtlar vadisi ve intikam geldikde 4-5 arasina duseceyi malumdu :)