19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Kanal D Güneş'i Beklerken'in gününü değiştirerek büyük hata yaptı. Çalıkuşu'nun Güneşi Beklerken'in oranlarını alması imkansız. Güneşi Beklerken salıda kalsaydı en kötü ihtimalle 2. sırada tamamlardı günü. Çünkü dizinin kitlesi oldukça sadık, ama şimdi Çalıkuşu ile 3. 4. mücadelesi verir ancak.
aynen gb in oranlarını alması imkansız çok büyük bi hata yaptı kanal d. ve bu hatalar dur durak bilmiyo gb pazar günü ne yapacak muamma
çalıkuşundan kimse reyting beklemesin hele zirve imkansız ötesi

Fatih gelirse aslında güzel olur aga. Vadi'ye kafa tutar bence. :D
aga ona cesaret edemezler dünyanın parasını harcadılar zirveyi alamayacağı kesin olan (hele totalde özetimizle yarışır ancak) bi güne koymazlar :d yazık olur m.akif için tutmasını isterim o dizinin

aga ona cesaret edemezler dünyanın parasını harcadılar zirveyi alamayacağı kesin olan (hele totalde özetimizle yarışır ancak) bi güne koymazlar :D yazık olur m.akif için tutmasını isterim o dizinin
Yok artık aga özetiniz 4-5 reyting zaten. :) Fatih Perşembe 7-8 reyting civarı alır.

aga şimdilik 4-5 bikaç hafta geçsin 7-8 olacaktır o özet daha yaz sezonundan çıkamadık dur hele :D

Perşembe Vadiden zirveyi alabilen tek kişi Beren bunu inkar etmeyeceksin herhalde.

Geldiği her diziyle A/B`de bile olsa zirveyi aldı.

Yani hangi grupta olursa olsun, Fatmagülde 2 grupta da almıştı zirveyi alabilen tek isim. Başka hiç kimse geçemiyor.

İntikamın düşmesi soğuk olduğuna bağlı. Berenin oyunculuğuyla zerre alakası yok.
aşkı memnu ile fatma gülü hangi yapım ve senaristler yaptı even .ay yapım melek ece ikilisi deil mi biz bu forumda geçen sene bu konuyu çok tartıştık intikamı kim yapıyor d productıon peki reytinglerı ne içler acısı yani sizin beren farkı dediğiniz şey aslında ay yapım melek ece ikilisinin başarısı eğer beren sizler tarafından çok seviliyorsa berenin oyunculuğundan çok ay yapımın rolü büyük bundan sonra berenin yerinde olsam ay yapım haricinde başka bir yapımda rol almazdım

Fatih Kanal D'nin yeni dizileri arasında tutma potansiyeli olan tek dizi onu da perşembeye koyarak harcamazlar bence. Dizinin ilk haberleri çıktığında izlemeyi düşünüyordum ama kadrosunu beğenemedim bi türlü. M. Akif Alakurt'ta, Gamze Özçelik'te beğenmediğim oyuncular, ama dediğim gibi iyi reytingler alacaktır dizi.

aga şimdilik 4-5 bikaç hafta geçsin 7-8 olacaktır o özet daha yaz sezonundan çıkamadık dur hele :D
Kanal D'nin kesinlikle Vadi ile kapışabilecek bir dizi koyması lazım İntikam yerine. Kulağa en mantıklısı da Fatih gibi geliyor. :)

vadi aşkı mmenuyu sürekligeçiyodu son bikaç ay hariç 3 ay ara vermesine rağmen 3 ay sonra geldi geçti yani aşkı memnu vadi kapışmasının galiba açık ara vadidir
fatmagülün o senaryoyla o reytingleri alması ise agb-kanal-ay yapım ortaklığıdır reklamda reytinginin arttığı tespit edildi zaten onun dışında vadinin tnt gibi bi kanala gitmesi falan filan
intikamda ise vadi çok büyük farkla önde

Kanal D'nin kesinlikle Vadi ile kapışabilecek bir dizi koyması lazım İntikam yerine. Kulağa en mantıklısı da Fatih gibi geliyor. :)
totalde vadi ile kapışabilecek bir dizi yok sadece kanal d de değil tv de öyle bi dizi yok ab de vadinin bikaç aşağısını alırak devam edecek dizisi olur ama totalde de yakın olması lazım şuanda öyle bi dizisi yok malesef kanal d nin

totalde vadi ile kapışabilecek bir dizi yok sadece kanal d de değil tv de öyle bi dizi yok ab de vadinin bikaç aşağısını alırak devam edecek dizisi olur ama totalde de yakın olması lazım şuanda öyle bi dizisi yok malesef kanal d nin
Haklısın totali zayıf Kanal D'nin bu aralar. Şu an öyle bir dizi yok dedğin gibi ama en azıdan ab'de geçebilecek bir dizi olabilir.

aşkı memnu ile fatma gülü hangi yapım ve senaristler yaptı even .ay yapım melek ece ikilisi deil mi biz bu forumda geçen sene bu konuyu çok tartıştık intikamı kim yapıyor d productıon peki reytinglerı ne içler acısı yani sizin beren farkı dediğiniz şey aslında ay yapım melek ece ikilisinin başarısı eğer beren sizler tarafından çok seviliyorsa berenin oyunculuğundan çok ay yapımın rolü büyük bundan sonra berenin yerinde olsam ay yapım haricinde başka bir yapımda rol almazdım
Demek boyle dusunen bir tek ben değilmişim. Hislerime tercüman bir yorum olmus. Beren Ay Yapım ve Ece melek ile dönmeli degilse isi zor. Ecemelek senaryolarinda Beren'in kullanacagi mimige kadar müdahil oluyordu. Intikam'in senaristleri daha replik yazamıyor, karaktere derinlik vermeleri imkansiz.

intikam bence gayet güzeldi ben beğendim sbt batırmış resmen total 14. ab 10. yapmış tns doğru olan total 4.25 reyting alarak reytinglerini arttırmış :) ab 5.1 reytinge düşmüş🙁
kurtlar vadisi total 11.02 reytinge yükselerek açık farkla zirvede yer almış tebrikler ab 8.02 reyting alarak rahat zirvede yer almış ordada
zkfo total 4.46 reyting ab 4.12 reytingle gayet iyi gitmiş
aramızda kalsın total 3.52 ab 4.07 reytingle iyi başlangıç yapmış
müge anlı uçuyo resmen total 3.54 reyting ve 24 share ab 2.77 ve 24 share müthiş

Kurtlar Vadisi Pusu basrisini surdurmus.

Intikam AB grubunda iyi gitmis ancak dusu soz konusu maalesef.

Aramizda Kalsin gayet basarili bir baslangic elde etmis, umarim surdurur.

Kvp her zaman ki gibi, zkfo cok iyi gidiyor, aramizda kalsin ortalama baslamis ben diizinin ilk 15 dksini falan izledim begendim, bhuv ilerleyen haftalarda yukselir bence simdilik fena degil, intikam cok dusmus bence en onemli etken nejat islerin ayriligi ayrica gecen sene 9 rating alinca beren sayesinde bu sene 3-4 rating alinca yine beren sayesinde anlamadim bu isi 1 rating alsa beren olmasa alamazdi diceksiniz. Beren saat bencede cok iyi bi oyuncu ayrica cok guzel ama abartmayin ya kimse aski memnuyu beren icin izlemiyordu dizi senaryo olarak cok basariliydi fgsn yi izlemiyordum bilmiyorum ama berenin en buyuk sansi turkiyenin en basarili ve en kaliteli yapim sirketi ile calismasiydi artik oda yok bakalim bundan sonra napicak