19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Kvp her zaman ki gibi, zkfo cok iyi gidiyor, aramizda kalsin ortalama baslamis ben diizinin ilk 15 dksini falan izledim begendim, bhuv ilerleyen haftalarda yukselir bence simdilik fena degil, intikam cok dusmus bence en onemli etken nejat islerin ayriligi ayrica gecen sene 9 rating alinca beren sayesinde bu sene 3-4 rating alinca yine beren sayesinde anlamadim bu isi 1 rating alsa beren olmasa alamazdi diceksiniz. Beren saat bencede cok iyi bi oyuncu ayrica cok guzel ama abartmayin ya kimse aski memnuyu beren icin izlemiyordu dizi senaryo olarak cok basariliydi fgsn yi izlemiyordum bilmiyorum ama berenin en buyuk sansi turkiyenin en basarili ve en kaliteli yapim sirketi ile calismasiydi artik oda yok bakalim bundan sonra napicak
+1

İntikam çok düşmüş AB 5 reyting alabilmiş gidişat hiç iyi değil.

Kurtlar Vadisi yine açık ara zirvede totalde ilk ikiyi kapatmışız ama yine de reytingler düşük dediğim gibi soğuklar bastırdıkça reytingler yükselecektir.

Saat konusunda Atv'yi suçlamamak lazım dizi süresi 1 saat 45 dakikadan aşağı inmiyor eskisi gibi olsa 21.45 uygun olabilir umarım pana süreyi kısaltır ve daha etkileyici sahneler çeker ama 197 bölüm iyiydi bu açıdan. :)

aşkı memnu ile fatma gülü hangi yapım ve senaristler yaptı even .ay yapım melek ece ikilisi deil mi biz bu forumda geçen sene bu konuyu çok tartıştık intikamı kim yapıyor d productıon peki reytinglerı ne içler acısı yani sizin beren farkı dediğiniz şey aslında ay yapım melek ece ikilisinin başarısı eğer beren sizler tarafından çok seviliyorsa berenin oyunculuğundan çok ay yapımın rolü büyük bundan sonra berenin yerinde olsam ay yapım haricinde başka bir yapımda rol almazdım
Peki şuraya bak.

Eme-Melek Kuzey Güneyi neden 10+ reyting yapamadı?

İntikam o sıkıcı ilk bölüme rağmen neden totalde 9+, A/B`de 11+ reytingle başlamıştı? Başka hangi dizi üstelik vadinin karşısında bu tür oranla başlar? Demekki Beren Saat diye bir gerçek var. :)

Hacilar bn mobildeyim brisi bana kimin ne kadar reytng aldiqini soyluyeblir mi ?

Hacilar bn mobildeyim brisi bana kimin ne kadar reytng aldiqini soyluyeblir mi ?

vadi aşkı mmenuyu sürekligeçiyodu son bikaç ay hariç 3 ay ara vermesine rağmen 3 ay sonra geldi geçti yani aşkı memnu vadi kapışmasının galiba açık ara vadidir
fatmagülün o senaryoyla o reytingleri alması ise agb-kanal-ay yapım ortaklığıdır reklamda reytinginin arttığı tespit edildi zaten onun dışında vadinin tnt gibi bi kanala gitmesi falan filan
intikamda ise vadi çok büyük farkla önde
Aşkı Memnu 2. sezonunda keşf edildi. Ve o zaman A/B`de rahatlıkla geçti Vadiyi.

Fatmagülün AGB ile alakası yok. SBT`de de geçiyordu. Sadece Fatmagül tam bir domestik ev kadını dizisiydi. Beren Saat olmasına rağmen ben bile bir kaç bölüm seyrediyordum. Tam ev hanımı dizisiydi. Bu yüzden o kadar tuttu.

Ev kadınlarına hitap eden bir dizi yaparsan üstelik başrolünü de en iyi oyunculardan biri yaparsan tutması normal. :)

Mesela Karadayı çok güzel bir dizi ama tamamen ev hanımlarına hitap etmiyor, aynı zamanda çoğu erkek izliyor. Yoksa 13 reytingi geçerdi.

Kuzey Güney de en çok erkek ağırlıklı olduğu için bir seviyede kalmıştı.

Peki şuraya bak.

Eme-Melek Kuzey Güneyi neden 10+ reyting yapamadı?

İntikam o sıkıcı ilk bölüme rağmen neden totalde 9+, A/B`de 11+ reytingle başlamıştı? Başka hangi dizi üstelik vadinin karşısında bu tür oranla başlar? Demekki Beren Saat diye bir gerçek var. :)
yapma even sende biliyorsun o zaman bende sana yaprak dökümün de beren mi vardı diye başlarım daha da gider .beren hangi dizilerde parladı ve bugünlere geldi cevap verirsen sevinirim.sonra 2 3bölüm o reytingleri aldı ama hergeçen gün o reytingler eridi mesela aşkı memnu fatma gül öyle miydi tam tersi her geçen yükselerek zirvede oldular bence yanlış örnek veriyorsun amacım bereni yada izliyenleri aşşağılamak deil sadece durum tespiti .

Anlıklarda ilk 5'e giremiyordu ama bazı arkadaşlarımız 7 reytingten bahsediyordu komik aha zar zor 5 reyting almış İntikam.

Vadi'ye tebrikler. :)

yapma even sende biliyorsun o zaman bende sana yaprak dökümün de beren mi vardı diye başlarım daha da gider .beren hangi dizilerde parladı ve bugünlere geldi cevap verirsen sevinirim.sonra 2 3bölüm o reytingleri aldı ama hergeçen gün o reytingler eridi mesela aşkı memnu fatma gül öyle miydi tam tersi her geçen yükselerek zirvede oldular bence yanlış örnek veriyorsun amacım bereni yada izliyenleri aşşağılamak deil sadece durum tespiti .
Beren Aşkı memnu sayesinde daha da tanınmaya başladı.

Yaprak dökümü de domestik bir diziydi bu normaldir. Bu tür diziler hep tutar.

Aşkı Memnu da 7 ile başladı ama daha sonra yükseldi.

Kısacası Beren Saat Türkiyenin en reytingli isimlerinden ama 2 sene de izleyicileri beğenmedikleri şeyi zorla seyrettiremez. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Seninde yazdigin gibi bir kac kez altini cizerim :)
Evet. :)

Yani bu da bir gerçek ki, hangi grupta olursa olsun Vadiyi geçebilecek bir tek Berenin dizileri var. En kötüsü bile bir kaç kez bile olsa geçiyor.

Bu işin bir matematiği yok. İyi bir oyuncu hatrına 1 sezon bakılır diziye dahası yok. Bir oyuncu bir iş yapar bu çok beğenilir, diğer işi bundan önceki dizide parladığı için ilk önce seyredilir ama seyirci tarafından sevilmez. :)

Sonuçta bu Beren Saat`in iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O parasını alıyor, oyunculuğunu yapıyor. Gerisi dizi ekipine kalmış. :)

ay yapımsız beren olmaz mesela medcezirde olsaydı bak o zaman reytingler tavan yapmıştı
Beren Aşkı memnu sayesinde daha da tanınmaya başladı.

Yaprak dökümü de domestik bir diziydi bu normaldir. Bu tür diziler hep tutar.

Aşkı Memnu da 7 ile başladı ama daha sonra yükseldi.

Kısacası Beren Saat Türkiyenin en reytingli isimlerinden ama 2 sene de izleyicileri beğenmedikleri şeyi zorla seyrettiremez. :)

••• Tapatalk Mesaj •••
sen beni teyit etmişsin eğer intikam ilk başlarda 9 10 reytingler aldıysa aşkı memnu ve fatma gül deki rölünün hatırına millet vermiştir o reytingleri baktılar ki maharet beren de deil senaryo da gün geçtikçe seyir oranı düşmüştür.yani melek ve ecenin mirasından faydalanmıştır .miras bitince de ne yazık ki iflasın eşiğine gelmiştir

ay yapımsız beren olmaz mesela medcezirde olsaydı bak o zaman reytingler tavan yapmıştı

sen beni teyit etmişsin eğer intikam ilk başlarda 9 10 reytingler aldıysa aşkı memnu ve fatma gül deki rölünün hatırına millet vermiştir o reytingleri baktılar ki maharet beren de deil senaryo da gün geçtikçe seyir oranı düşmüştür.yani melek ve ecenin mirasından faydalanmıştır .miras bitince de ne yazık ki iflasın eşiğine gelmiştir
Aşkı Memnu sayesinde zaten Beren reytingli bir isim olmuştur, sevenleri olmuştur.

Tubanın dizisi de A/B`de 8 ile başladı. Neden? Çünkü o da seviliyor. Ama sonra düşüş yaşadı. Onun düşüşü İntikamdan hızlı oldu.

Bu iki dizi de amerikanvari soğuk diziler. Eğer 20 Dakikayı Ay Yapım, İntikamı D Productions`un kendisi yazsaydı bu tür sonuçlar olmazdı. Uyarlama oyuncuları harcıyor.

Bu oyuncuların ne kadar umurunda bilmiyorum. Sonuçta Berenin reytingli bir isim olduğu değişmedi ve o hala parasını alıp oyunculuğunu yapıyor.

Medcezir`de Beren için bir rol yok malesef. Eğer oynasaydı bile Çağatay ve Serenay Berenin gölgesinde kalırdı. :)

D Procutionsun kendi yaptığı her dizi tutuyor ama uyarlama malesef olmuyor. :)

Aşkı Memnu sayesinde zaten Beren reytingli bir isim olmuştur, sevenleri olmuştur.

Tubanın dizisi de A/B`de 8 ile başladı. Neden? Çünkü o da seviliyor. Ama sonra düşüş yaşadı. Onun düşüşü İntikamdan hızlı oldu.

Bu iki dizi de amerikanvari soğuk diziler. Eğer 20 Dakikayı Ay Yapım, İntikamı D Productions`un kendisi yazsaydı bu tür sonuçlar olmazdı. Uyarlama oyuncuları harcıyor.

Bu oyuncuların ne kadar umurunda bilmiyorum. Sonuçta Berenin reytingli bir isim olduğu değişmedi ve o hala parasını alıp oyunculuğunu yapıyor.

Medcezir`de Beren için bir rol yok malesef. Eğer oynasaydı bile Çağatay ve Serenay Berenin gölgesinde kalırdı. :)

D Procutionsun kendi yaptığı her dizi tutuyor ama uyarlama malesef olmuyor. :)
senin krıterlerinde hangi erkek oyuncu bereni kaldırabilir.bereni öyle bir anlatmışsın ki sanki beren bizim tanıdığımız beren deil de nıcole kıdman

senin krıterlerinde hangi erkek oyuncu bereni kaldırabilir.bereni öyle bir anlatmışsın ki sanki beren bizim tanıdığımız beren deil de nıcole kıdman
Beren Saat bana göre Türkiyenin en reytingli oyuncularından birisi.

İntikam o sıkıcılığına rağmen başlama reytingini görmüştük. Aslında dizi o kadar sıkıcı ilerliyor ki, hala bu reytingi alması büyük başarı. Demekki Berenin kitlesi hala ayakta. Bence senaryoyu değiştirip Ocak ayında bitirisinler diziyi. Beren daha iyi bir diziyi hakediyor.