zaten öyle aldıİntikam totalde 4,30 Ab grubunda 5 küsür reyting alacaktır.
Gecen hafta dugun vardir zkfo ondan yuksekti. Bundan sonra eski reytingine yavaş yavaş duserZengin Kiz Fakir Oglan SBT'nin AB'sinde 2 reyting, TOTAL'inde 1 reyting düsmüs. Sanirim SBT ayar vermis artik
Aramizda kalsin yukselir eğer biraz daha geç baslatirsa star hem total hem ab ikincisi artik aramizda kalsindir.vadi rahat zirvede her zamanki gibi
intikam 2-3 hafta içerisinde gün ya da saat değiştirecektir kesin merhametten bi farkı yok
aramızda kalsın bu reyting lerden fazlasını alamaz orta başlamış
zkfo iyi gitmiş yine
Gecen hafta dugun vardir zkfo ondan yuksekti. Bundan sonra eski reytingine yavaş yavaş duser
Sonuçları görmemiştim o yüzden o yorumu yaptım.zaten öyle aldı
yok be abi düşük değil geçen sezonun başında da böyleydi pek bi fark yok 2 haftaya 13-14 ü buluruzvadinin reytingler bence geçen seneye nazaran düşük acil müdahale lazım
bende tebrik edeyim seniSonuçları görmemiştim o yüzden o yorumu yaptım.
geçen sezonun ilk bölümü 14 le başlamıştıyok be abi düşük değil geçen sezonun başında da böyleydi pek bi fark yok 2 haftaya 13-14 ü buluruz
ama tatmin edici değil tabi
aslinda tnsde de çok oynak sonuclar cikiyor. zkfo çocuk ve ergenlerin izledigi dizi. okullar acildi ve aramizda kalsin basladi dususk ondan dolayi. aramizda kalsin ile zkfo hemen hemen ayni format zgfo dan reyting almasi normalSBT'nin AB'si cok cabuk etkileniyor. Gecen hafta 4.50 reyting daha fazla vermis ZKFO'a SBT. Niye bu kadar cabuk etkileniyor sence?