19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Reklamı falan beni ilgilendirmez. Kanalın reklam politikası da beni ilgilendirmez. Ben reytinglerine bakarım. Bu hafta 10 reytingin altına çok fazla düşmüş anlıklarda. O dikkatimi çekti ve yazayım dedim.

Kardes dikkatli bir sekilde bakarsan Vadi nin bu hafta gecen haftaya göre yükselmis oldugunu görürsün. Gecen hafta ilk iki ortalamada 9 da kalmisti bugün ikinci ortalamada 10 üzerine cikti ve 3 defa 11 üzerine cikti. 8 dakika reklamla 9 küsür aldi ve reklam dönüsü 10 küsür aldi. Diger düsük olan 8 ve 7 sIk reklam verilen kisma denk geldi...

Konuyu nerden de İntikam'a getirdin şimdi? İntikam'ın anlıklardaki 3 reytingini beğenecek halim yok ama ab'de çok yüksek çıkacaktır yarın. Vadi de düşüş yaşayacaktır bu reklam stratejisiyle.

Pt2'deki bir diziye blok reklam dışında başka bir reklam stratejisi uygulanmamalı. Star TV utanmasa Benim Hala Umudum Var'ı yazın yaptığı gibi reklama sokacak. Birde karşısında her an yükselebilme kabiliyeti olan Umutsuz Ev Kadınları gibi bir dizi dururken.

YARIN Kİ SIRALAMA
1 KURTLAR VADISI PUSU
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV
3 ZENGIN KIZ FAKIR OGLAN TRT
4 ARAMIZDA KALSIN STAR TV
5 INTIKAM KANAL D

Aramızda Kalsın'la bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Kanal D kaç akşamdır Kayıp'ı veriyor.
Allah askina sen bir diziyi izletmek istesen en yuksrk reyting alan dizinin bitmesini mi beklersin yoksa onun karsisina mi koyarsin)))

İntikamın pt2'ye kaydırılması en hayırlısı. Yoksa Ocak'ı göremeyecek. Vadi de böyle giderse 2-3 reyting kaybedebilir.

trabzon maçı çok iyi gidiyo starda olsa 5 reyting alırdı

Vadi fena gitmemiş anlıklar Aramızda Kalsın raikplerine rağmen çok iyi gitmiş bakalım yarın tns'de ne olucak