hayret bi şey
Emekli
UnutmuşumPazartesi - Salı : O Ses Türkiye
Cumartesi - Pazar : Yeteneksizsiniz Türkiye
Benim Hala Umudum Var 22.38 reklam dönüşü.
UnutmuşumPazartesi - Salı : O Ses Türkiye
Cumartesi - Pazar : Yeteneksizsiniz Türkiye
Vadi de İntikam gibi geçen sezona göre düşüş yaşamış gibi görünüyor.
Karşısında tek bir total dizisi yok ama aldığı oranlar yine de süper tabii. İntikam ise yarın oranlarını yükseltir.Yarı yarıya bir düşüş yok Allah'a şükür.
Karşısında tek bir total dizisi yok ama aldığı oranlar yine de süper tabii. İntikam ise yarın oranlarını yükseltir.
bu ne ya 22.38 reklama girdi reklam stratejisi çok kötü reklam girmese bu anlık 12 üstü garantiydi
2 bölüm oldu daha anlıklarda 12 bile göremedik çok kötü gidiyoruz beklentinin çok altında
atv erken başlatıyo ve sık reklama giriyo yanlış taktiksel hamleler
diziye gelince müthiş her zamanki gibi eşref bey ölmemiş çok sevindim o adamı çok seviyorum abdülhey ofisi bastı süper olacak reklam dönüşü
Ben reytinge göre dizi seyretmem ve hiç sıkılmadım. Çok güzel bir bölümdü bence ezberden yorum yaptığım da yok. Dizinin total oranları iyi olmayabilir ama kaldırılma ihtimalini unut. Ab'de alacağı 7-8 reyting yeter de artar bile.Kardeş ezber yorum yapmaktan vazgeçip objektif olmayı denesen daha iyi olacak İntikam takipçileri bile diziden sıkılmış reytingler daha sezon başından düşük sezon sonunu görmesi zor gibi.
sali gunu mac yok kizda galatasaray elendi) ) yeni bir dizi koyarlar artikAh ne kadar düşünceliler. Hep de uydurmaya bir kılıf var. Eskiden de bölüm elimizde kaldı derlerdi ki, bu sene de aynısı olacak gibi.
••• Tapatalk Mesaj •••
kayip icin degil guya aramizda kalsinin onunu keseceklerdi) ))))İntikam-Bitiş 22.41.
Çok erken bitti bu bölüm. Sırf Kayıp'ın tekrarı için..
Az önce bahsettiğim gibi demek ki. Reklam stratejisi bugün kötü Atv'nin anlıklardan belli etti zaten. Dizi yarın 10 küsür reyting alacaktır totalde zaten de Ab'de kaç alır kestiremiyorum. Bu son anlıklarda reklama girmemesi şarttı bence.bu ne ya 22.38 reklama girdi reklam stratejisi çok kötü reklam girmese bu anlık 12 üstü garantiydi
2 bölüm oldu daha anlıklarda 12 bile göremedik çok kötü gidiyoruz beklentinin çok altında
atv erken başlatıyo ve sık reklama giriyo yanlış taktiksel hamleler
diziye gelince müthiş her zamanki gibi eşref bey ölmemiş çok sevindim o adamı çok seviyorum abdülhey ofisi bastı süper olacak reklam dönüşü
Ab grubunda belki ama total zor şimdilik. Vadi yarın 10 civarı alır.Muhteşem Yüzyıl 2 grupta zirvede olacak galiba haftalıklarda
kayip icin degil guya aramizda kalsinin onunu keseceklerdi) ))))