19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam-Bitiş 22.41.

Çok erken bitti bu bölüm. Sırf Kayıp'ın tekrarı için..

bu ne ya 22.38 reklama girdi reklam stratejisi çok kötü reklam girmese bu anlık 12 üstü garantiydi
2 bölüm oldu daha anlıklarda 12 bile göremedik çok kötü gidiyoruz beklentinin çok altında
atv erken başlatıyo ve sık reklama giriyo yanlış taktiksel hamleler

diziye gelince müthiş her zamanki gibi eşref bey ölmemiş çok sevindim o adamı çok seviyorum :D abdülhey ofisi bastı süper olacak reklam dönüşü :D

Karşısında tek bir total dizisi yok ama aldığı oranlar yine de süper tabii. İntikam ise yarın oranlarını yükseltir.

Kardeş ezber yorum yapmaktan vazgeçip objektif olmayı denesen daha iyi olacak İntikam takipçileri bile diziden sıkılmış reytingler daha sezon başından düşük sezon sonunu görmesi zor gibi.

bu ne ya 22.38 reklama girdi reklam stratejisi çok kötü reklam girmese bu anlık 12 üstü garantiydi
2 bölüm oldu daha anlıklarda 12 bile göremedik çok kötü gidiyoruz beklentinin çok altında

diziye gelince müthiş her zamanki gibi eşref bey ölmemiş çok sevindim o adamı çok seviyorum :D abdülhey ofisi bastı süper olacak reklam dönüşü :D

Abdül Akif'i tokatlar şimdi. :D

Koskoca İhtiyarların da Cahit'i bulamaması ilginç. :A

bully aga gerçekleri gör artık intikamı izleyen çok az çok çok az ve onlardan beğenen yok diziyi hala ne diyon gözünü sevdiğim

Kardeş ezber yorum yapmaktan vazgeçip objektif olmayı denesen daha iyi olacak İntikam takipçileri bile diziden sıkılmış reytingler daha sezon başından düşük sezon sonunu görmesi zor gibi.
Ben reytinge göre dizi seyretmem ve hiç sıkılmadım. Çok güzel bir bölümdü bence ezberden yorum yaptığım da yok. Dizinin total oranları iyi olmayabilir ama kaldırılma ihtimalini unut. Ab'de alacağı 7-8 reyting yeter de artar bile.

bugünün en güzel haberi kaçağın salıya alınması ve kurtlar vadisinin reklam aralarında fragmanın gözümüze sokulması
karadayıda da fragmanı sürekli verirler inşallah
bu dizi medcezirden önce cuma yayınlansaydı sezonun en çok izlenen dizisi olabilirdi okadar ümitliyim bu diziden
kesinlikle medcezir ve kaçak bu sezonun flaş işleri olacak

Ah ne kadar düşünceliler. Hep de uydurmaya bir kılıf var. :X Eskiden de bölüm elimizde kaldı derlerdi ki, bu sene de aynısı olacak gibi. :X

••• Tapatalk Mesaj •••
sali gunu mac yok kizda galatasaray elendi) ) yeni bir dizi koyarlar artik

Kurtlar Vadisi Pusu yarın 10,50 ve üzeri alac

Az önce bahsettiğim gibi demek ki. Reklam stratejisi bugün kötü Atv'nin anlıklardan belli etti zaten. Dizi yarın 10 küsür reyting alacaktır totalde zaten de Ab'de kaç alır kestiremiyorum. Bu son anlıklarda reklama girmemesi şarttı bence.

Muhteşem Yüzyıl 2 grupta zirvede olacak galiba haftalıklarda :)
Ab grubunda belki ama total zor şimdilik. Vadi yarın 10 civarı alır.