19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

5 saniye zap yaparken Intikam'a denk geldim, hemen öpüşme sahnesi çıktı. Izlenmez bu dizi. Zengin Kız Fakir Oğlan'da bazı yerler kesildi gibi, hemen geçildi ve reklam koydu. Şimdi Trabzonspor maçını izliyorum Ntv'de. :)

İntikam'ın bu bölümü güzeldi. Ama sonlara doğru heyecan daha da arttı. Özellikle Ali ve Yağmur sahneleri çok iyiydi. Bu arada SBT'ye aldanmayın hemen. :)

İntikam çok çok kötü..Diziyi hiç izleyesim bile gelmiyor o derece sıkıldım.Beren bence çok çok daha iyi dizileri hakkediyor.Böyle olmamış,bir eksiklik var.Reyting konusunda demiyorum ama artık ben bile sıkıldım.Bir intikam dizisi tutkunu olan ben bile..Beren artık daha iyi dizilerde rol almalı bence.

5 saniye zap yaparken Intikam'a denk geldim, hemen öpüşme sahnesi çıktı. Izlenmez bu dizi. Zengin Kız Fakir Oğlan'da bazı yerler kesildi gibi, hemen geçildi ve reklam koydu. Şimdi Trabzonspor maçını izliyorum Ntv'de. :)
Bölümdeki tek öpüşme sahnesine denk gelmişsin. :)

Aynen. Beren de çıksın diziden. Başka dizi yapsın Perşembeleri için, tekrar Ay Yapıma dönsün. :X

D Prodcutions neden kasıyor bilmiyorum. Kendileri yazdığı hikayeler gayet iyi oluyor ama uyarlama yapamıyorlar...
Evet artık tasdiklendi :X Acaba Revenge başkası alır mı seneler sonra uyarlamak için :X İzlerken aklıma geldi:X

Aynen. Beren de çıksın diziden. Başka dizi yapsın Perşembeleri için, tekrar Ay Yapıma dönsün. :X

D Prodcutions neden kasıyor bilmiyorum. Kendileri yazdığı hikayeler gayet iyi oluyor ama uyarlama yapamıyorlar...

Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar
Salı ne ara yayınlandı ki? Salı günü maçlara ayrıldı.

O ses salılarıda yayınlanacakmiş. Dizi koymayı planlamişlar ama habire maç yüzünden kesintiler olacak diye dizileri izleyenlere saygısızlık olur diye Acun'a ayırmışlar o günü:)
Ah ne kadar düşünceliler. Hep de uydurmaya bir kılıf var. :X Eskiden de bölüm elimizde kaldı derlerdi ki, bu sene de aynısı olacak gibi. :X

••• Tapatalk Mesaj •••

Vadi de İntikam gibi geçen sezona göre düşüş yaşamış gibi görünüyor.