19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Aramızda Kalsın iyi gitmiş ancak Star'a 4-5 reyting yetmez. Acun varken kullanmak isterler.

İntikam her zaman ki gibi Harika bir bölüm fakat izleyemedim . Elbette İntikam gibi harika bir diziyi bırakmam :) Haftasonu izleyeceğim İntikam'ı...

Aramızda Kalsın iyi gitmiş ancak Star'a 4-5 reyting yetmez. Acun varken kullanmak isterler.

Bence 5 civarı reyting yeter. Zaten dizinin KVP karşısında çok büyük reytingler alamayacağını biliyorlardır elbette. Bence ilerleyen bölümlerde daha da iyi reytingler alacaktır. Bu hafta bol bol tekrarını koymalılar dizinin.

Benim Hala Umudum Var başka güne alınsın Aramızda Kalsın uzun özetle yayınlansın bence haftaya

Benim Hala Umudum Var başka güne alınsın Aramızda Kalsın uzun özetle yayınlansın bence haftaya
Hangi güne? Starın günü mü kaldı? 4 gün Acunun arkasına koymazlar, Medcezirin arkasında Dila var, Muhteşemin arkasına koymazlar, bir tek Perşembe kaldı geriye.

İntikam'da artık Beren Saat dövüş sahneleri görmek istiyoruz :(

Benim Hala Umudum Var'ı başka güne alamazlar bence de, ama 23.00 civarı başlatabilirler. Şu anki durumundan daha kötü olmaz herhalde.

Aramızda Kalsın'ı bu akşam izleyecektim ancak bir işim çıktı ama en kısa sürede izleyeceğim. Zaten anlıklarda da fena gitmemiş. Yarın totalde 4 küsür reyting alır. Ab grubunda daha iyi de gitme durumu yok değil hani.

İntikam anlıklardan yola çıkarak çok kötü gittiğini söyleyebilirim. Ancak İntikam'ın genelde sbt'de aldığı oranlar, tns de daha fazla çıkıyor. Bence yarın Ab grubunda 5 reyting ve üzeri alabilir. Totalde ise daha düşük giderek 4 ve üstü alacaktır diye düşünüyorum. Tabi sadece bir varsayım.

Kurtlar Vadisi Pusu sanırım reklam stratejisi değiştirmiş bu da anlıklara haliyle yansımış. Şimdi ki anlıklara kadar en yüksek 11 görmüş. Bu da demek oluyor ki yanlış bir strateji sergilemiş kanal. Ancak ilerleyen dakikalarda nasıl sonuçlar gelir bunu da hep birlikte göreceğiz zaten.

Benim Hala Umudum Var düşük oranlarla devam ediyor. Dizinin yeni saati de diziyi kurtaramayacak gibi.