hayret bi şey
Emekli
4 gün Acun mu?Hangi güne? Starın günü mü kaldı? 4 gün Acunun arkasına koymazlar, Medcezirin arkasında Dila var, Muhteşemin arkasına koymazlar, bir tek Perşembe kaldı geriye.
4 gün Acun mu?Hangi güne? Starın günü mü kaldı? 4 gün Acunun arkasına koymazlar, Medcezirin arkasında Dila var, Muhteşemin arkasına koymazlar, bir tek Perşembe kaldı geriye.
Nejat'ın karakteri şimdi daha az gösteriyorlar sankiNejatın eksikliği mi hissediliyor acaba? Bilemedim.
Aynen. Beren de çıksın diziden. Başka dizi yapsın Perşembeleri için, tekrar Ay Yapıma dönsün.Nejat'ın karakteri şimdi daha az gösteriyorlar sanki
Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar4 gün Acun mu?
Bölümdeki tek öpüşme sahnesine denk gelmişsin.5 saniye zap yaparken Intikam'a denk geldim, hemen öpüşme sahnesi çıktı. Izlenmez bu dizi. Zengin Kız Fakir Oğlan'da bazı yerler kesildi gibi, hemen geçildi ve reklam koydu. Şimdi Trabzonspor maçını izliyorum Ntv'de.
Evet artık tasdiklendi Acaba Revenge başkası alır mı seneler sonra uyarlamak için İzlerken aklıma geldiAynen. Beren de çıksın diziden. Başka dizi yapsın Perşembeleri için, tekrar Ay Yapıma dönsün.
D Prodcutions neden kasıyor bilmiyorum. Kendileri yazdığı hikayeler gayet iyi oluyor ama uyarlama yapamıyorlar...
Salı ne ara yayınlandı ki? Salı günü maçlara ayrıldı.Aynen. Beren de çıksın diziden. Başka dizi yapsın Perşembeleri için, tekrar Ay Yapıma dönsün.
D Prodcutions neden kasıyor bilmiyorum. Kendileri yazdığı hikayeler gayet iyi oluyor ama uyarlama yapamıyorlar...
Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar
Öpüşmeli dizi hiç mi izlemedin5 saniye zap yaparken Intikam'a denk geldim, hemen öpüşme sahnesi çıktı. Izlenmez bu dizi. Zengin Kız Fakir Oğlan'da bazı yerler kesildi gibi, hemen geçildi ve reklam koydu. Şimdi Trabzonspor maçını izliyorum Ntv'de.
O da benim şansızlığimdan olsa gerek.Bölümdeki tek öpüşme sahnesine denk gelmişsin.
O ses salılarıda yayınlanacakmiş. Dizi koymayı planlamişlar ama habire maç yüzünden kesintiler olacak diye dizileri izleyenlere saygısızlık olur diye Acun'a ayırmışlar o günüSalı ne ara yayınlandı ki? Salı günü maçlara ayrıldı.
O tür sahnelerde genellikle kanalı değiştiririm. 1-2 dakika sonra tekrar açarım. Ayrıca son yıllarda o tür sahneleri olan dizileri izlemedim.Öpüşmeli dizi hiç mi izlemedin
Pazartesi - Salı : O Ses Türkiye4 gün Acun mu?
Ah ne kadar düşünceliler. Hep de uydurmaya bir kılıf var. Eskiden de bölüm elimizde kaldı derlerdi ki, bu sene de aynısı olacak gibi.O ses salılarıda yayınlanacakmiş. Dizi koymayı planlamişlar ama habire maç yüzünden kesintiler olacak diye dizileri izleyenlere saygısızlık olur diye Acun'a ayırmışlar o günü