Oha 8 dk reklamlıydı birde bir 7 dk daha dayansaydı Vadi 15+garantiydi
bilip bilmeden konuşma ya 3 anlıktır hep reklam geçen bölümden daha yüksek gitti bi de haftalıkta muhteşem geçer falan demiş birileri he geçer geçer özetimizi anca geçer 9 reytingle vadiyi nasıl geçecek vadi yarın en az 11 alırVadi anlıklarda kendi seviyesinin çok altında bir gün geçirdi. Bakalım yarınki reytingleri nasıl gelecek?
Senaristler gerçekten de tehlikeli senaryo yazıyor bu sene seyirci Polatı sahalarda görmek isteyecektir.
sonrada niye atv den ayrılalım diyosun diyolar diziyi erken başlatıyolar ve saçma sapan reklamlar bu ne ya
reklama boğdular iyice
22.38 de reklama giriyo 22.53 te dönüyo 23.04 te reklama giriyo
23.19 da dönüyo saçmalığa
bak
Reklamı falan beni ilgilendirmez. Kanalın reklam politikası da beni ilgilendirmez. Ben reytinglerine bakarım. Bu hafta 10 reytingin altına çok fazla düşmüş anlıklarda. O dikkatimi çekti ve yazayım dedim.bilip bilmeden konuşma ya 3 anlıktır hep reklam geçen bölümden daha yüksek gitti bi de haftalıkta muhteşem geçer falan demiş birileri he geçer geçer özetimizi anca geçer 9 reytingle vadiyi nasıl geçecek vadi yarın en az 11 alır
İnşallah geçen sene ki stratejiye geri dönerizsonrada niye atv den ayrılalım diyosun diyolar diziyi erken başlatıyolar ve saçma sapan reklamlar bu ne ya reklama boğdular iyice
22.38 de reklama giriyo 22.53 te dönüyo 23.04 te reklama giriyo 23.19 da dönüyo saçmalığa bak
ocağı beklemezİcimden bi ses kanal d ocak ayi bu diziyle ilgili bir surpriz yapabilir diyor.
seni ilgilendirmezse vadiyle ilgili yorum yapmakta ilgilendirmesin hee yapacaksan bunları göz önünde bulundurmak zorundasın 3 anlıkta reklamdı buna rağmen 9-8-7 şeklinde gitmiş geçen haftaya göre artış olacak total 11 garantiReklamı falan beni ilgilendirmez. Kanalın reklam politikası da beni ilgilendirmez. Ben reytinglerine bakarım. Bu hafta 10 reytingin altına çok fazla düşmüş anlıklarda. O dikkatimi çekti ve yazayım dedim.