19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

reytinglere nolmuş tövbe bismillah hepsi düşmüş nerye kaçtı bu izleyici :F

Vadi anlıklarda kendi seviyesinin çok altında bir gün geçirdi. Bakalım yarınki reytingleri nasıl gelecek?
bilip bilmeden konuşma ya 3 anlıktır hep reklam geçen bölümden daha yüksek gitti bi de haftalıkta muhteşem geçer falan demiş birileri he geçer geçer özetimizi anca geçer 9 reytingle vadiyi nasıl geçecek vadi yarın en az 11 alır

İntikam çok berbat gitmiş ama zirve umudum kalmasada yükseleceğinden eminim.:)

Aramızda Klasın çok iyi başlamış.:)Jenerik Gökçe, Binnur hepsi harika olmuş.:)Fragmanlardan hiç umudum yoktu ama çok güzel olmuş.:)

Vadi müthis bir bölümle karsimizda hele su reklama girmeden önceki sahne süper ötesi hazirlanmis ama belliki bu sezon Polat cok arka planda kalacak... Hatta sezonu
Senaristler gerçekten de tehlikeli senaryo yazıyor bu sene seyirci Polatı sahalarda görmek isteyecektir.

Bence atesle oynuyorlar! Bak dizi iki haftadir ortalamada bir defa bile 12 Reytingi göremedi! Tamam gecen haftaya göre bir yükselme var ama gecen sezona göre düsük! Ayrica Polat bu sekilde arka planda kalirsa dahada düsecektir reytingler...

Not: bence senaristlerinde yapacak birseyi yok bence necati sasmaz artik istemiyor. Adam basrol olaral bu sekilde sadece 15-20 dakika gözüküyor oda bir oda icinde o kadar.

sonrada niye atv den ayrılalım diyosun diyolar diziyi erken başlatıyolar ve saçma sapan reklamlar bu ne ya reklama boğdular iyice
22.38 de reklama giriyo 22.53 te dönüyo 23.04 te reklama giriyo 23.19 da dönüyo saçmalığa bak

merak etmeyin agalar polat alemdar dönecek ya öyle ya böyle aktif olmak zorunda paşa paşa

Aramızda Kalsın'ı izliyorum çok güzel ya bayıldım :) Gökçe Bahadır gerçekten çok başarılı bir oyuncu ya :) !

sonrada niye atv den ayrılalım diyosun diyolar diziyi erken başlatıyolar ve saçma sapan reklamlar bu ne ya
reklama boğdular iyice
22.38 de reklama giriyo 22.53 te dönüyo 23.04 te reklama giriyo
23.19 da dönüyo saçmalığa
bak

İcimden bi ses kanal d ocak ayi bu diziyle ilgili bir surpriz yapabilir diyor.

Vadiyi yeni sezonda hiç beğenmiyorum. Polat iyice geri plana düştü olaylar Akif-Cahit-Margaret üçgeninde geçiyor :(

bilip bilmeden konuşma ya 3 anlıktır hep reklam geçen bölümden daha yüksek gitti bi de haftalıkta muhteşem geçer falan demiş birileri he geçer geçer özetimizi anca geçer 9 reytingle vadiyi nasıl geçecek vadi yarın en az 11 alır
Reklamı falan beni ilgilendirmez. Kanalın reklam politikası da beni ilgilendirmez. Ben reytinglerine bakarım. Bu hafta 10 reytingin altına çok fazla düşmüş anlıklarda. O dikkatimi çekti ve yazayım dedim.

Reklamı falan beni ilgilendirmez. Kanalın reklam politikası da beni ilgilendirmez. Ben reytinglerine bakarım. Bu hafta 10 reytingin altına çok fazla düşmüş anlıklarda. O dikkatimi çekti ve yazayım dedim.
seni ilgilendirmezse vadiyle ilgili yorum yapmakta ilgilendirmesin hee yapacaksan bunları göz önünde bulundurmak zorundasın 3 anlıkta reklamdı buna rağmen 9-8-7 şeklinde gitmiş geçen haftaya göre artış olacak total 11 garanti
reklam anlığı bile 6 reyting intikamın en yükseği 3

Vadi de ne olursa olsun Polat ön plana cikmali öyle operasyon felan yapmadan odada öyle oturup toplanti yapmakla olmaz bu is. Polat yoksa Vadi de yok... Eger 1-2 bölüm daha böyle devam ederse Reytinglerde ciddi bir düsüs olur. Ayrica akif karakterine can veren oyuncu hem kötü oyuncu hemde itici geliyor insana!