18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ana survivor 1. olmuş beklemezdim. :D Süper!

- - - Ekleme - - -

Karadayı'ma kocaman tebrikler.son 8-9 dk'lık yayınlarını reklamla bölmeselerdi totalde de birinci oldu AB'de de rahat 11 alırdı.

Yalan Dünya'ya tebrikler Oda iyi gitmiş AB'de.Survivor'ada tebrikler onuda 2-3 saat önce izledim gayet iyiydiler.Pazartesileri 2 oyun olmasın :( Neyse cmts - pzr Survivor günü olsa çok rahat sezonu 13-14 reytingle götürür finali 16 (b) ile bitirir:X

Şaka mısın asıl karadayı dediğin gibi yapmasaydı daha da düşerdi. 1,5 saat reklamsız gitmiş daha ne olsun rahat yükselmiştir. Diziler yükselmek için böyle yapıyor zaten son yarım saati reklamla geçiriyor.

survivor birinci yine karadayi çok reklam verio demisler :d survivor 1 saat reklam vermis reklam vermese ab 13 total 12 olacakti

Yalan Dünya'yı dün izleyemedim. :(

Listede gördüğüm kadarıyla kısa bir özet vermiş. Bu da diziye yaramış ve iki grupta da yükselmiş. 22.01'de bitmiş.

Özeti daha da uzatmalılar. Bu diziye yarıyor. Neden derseniz çoğu kişi benim gibi sonradan geçiyor ekran başına. Diziyi aşırı sevmeyen hiç kimse 20.00'de geçmez ekran başına. 23.00'e kadar uzamalı. Bu zaman Kayıp Şehir de yükselir.

Ana survivor 1. olmuş beklemezdim. :D Süper!- - - Ekleme - - -Şaka mısın asıl karadayı dediğin gibi yapmasaydı daha da düşerdi. 1,5 saat reklamsız gitmiş daha ne olsun rahat yükselmiştir. Diziler yükselmek için böyle yapıyor zaten son yarım saati reklamla geçiriyor.
Aynen öyle.. Mesela öbgzk hem 1.30 saat reklamsız gitmiyo hemde son yarım saatte 13 dk reklam sadece 2 dk bölüm sonra tekrAr 14 dk reklam veriyo ve buna rağmen biü'yi geçiyo ki biü daha az reklam vermesine rağmen.. :) Yani öyle şeyler bahane olamaz.

Son düzenleme:
Ben eze eze gibi bir tabir kullanmadım zaten de senin acun'dan yana fena bir kuyruk acın var galiba??

- - - Ekleme - - -

dipnot: Totalin içinde a'sı da b'si de c'si de var merak etme halk survivor'ı tercih etmiş. :))))))

Kuyruk acisi derken? Evet Acun'u A'si ile N'si ile sevmem, Survivor'a diyecek lafim yok haftasonlari izleyecegimide belirtdim ama gel gorelim ki bazi arkadaslar ortaligi kiskirtmak adina "eze eze geceriz" tabirini kullandilar. Hos eze eze buysa...

Mahoni reklamlari bahane gostererek soyle olurdu boyle olurdu yazmana gerek yok. Hersey ortada.

Karadayı yükselmiş.
survivor totelde 1. Ab'de iyi durumda..
yalan dünyaya özet yaramış.
kayıp totelde düşmüş, ab'de yükselmiş.
yga yine aynı..

Survivor neredeyse sabah namazında bitecekmiş. :D Ona rağmen Totalde kılpayı geçmiş Karadayı'nı.

Karadayı A/B'de farklı şekilde zirveyi almış.

Ben demiştim bu Survivor'u çok büyüttüğünüzü. O Ses bile daha güçlü bir rakipdi. A/B'de 14 falan alabiliyordu Karadayı ve Yalan Dünyaya rağmen.

Kısacası Karadayı gelecek haftalarda Totali de ele geçirebilir söylemiş olayım. Ondan sonra Acun 03.00'e kadar yayın yapsa da farketmez.

Şaka mısın asıl karadayı dediğin gibi yapmasaydı daha da düşerdi. 1,5 saat reklamsız gitmiş daha ne olsun rahat yükselmiştir. Diziler yükselmek için böyle yapıyor zaten son yarım saati reklamla geçiriyor.

survivor birinci yine karadayi çok reklam verio demisler :d survivor 1 saat reklam vermis reklam vermese ab 13 total 12 olacakti

survivor 2s 34 dk surmüş

[TD="class: cms_table_xl65, width: 32, bgcolor: transparent"] 1 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 170, bgcolor: transparent"] SURVIVOR [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] STAR TV [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 72, bgcolor: transparent"] 20:30:26 [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 02:34:42 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"] 11,01 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 53, bgcolor: transparent"] 25,24 [/td]

Karadayı 2s 06dk sürüyor

[TD="class: cms_table_xl65, width: 32, bgcolor: transparent"] 2 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 170, bgcolor: transparent"] KARADAYI [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] ATV [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 72, bgcolor: transparent"] 20:29:38 [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 02:06:31 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"] 10,43 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 53, bgcolor: transparent"] 23,35 [/td]

Survivor kaçta bitmiş?
1SURVIVOR
STAR TV18/03/201320:30:5123:44:469,8923,77

Karadayı kaçta bitmiş?​
2KARADAYIATV18/03/201320:29:3923:27:199,8123,03

Karadayı'nın reklam saatleri ve kuşakları

yeni bölüm (başlıyor)
tv arşivi

1.reklam
tv arşivi
tv arşivi
2.reklam
tv arşivi
tv arşivi
3.reklam
tv arşivi
tv arşivi
4.reklam
tv arşivi
tv arşivi

toplamda 52 dk reklam vermiş.

Daha zaman reklam düzeni böyle değildi. Linkleri tıklayın!!!!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yalan Dünya'yı dün izleyemedim. :(

Listede gördüğüm kadarıyla kısa bir özet vermiş. Bu da diziye yaramış ve iki grupta da yükselmiş. 22.01'de bitmiş.

Özeti daha da uzatmalılar. Bu diziye yarıyor. Neden derseniz çoğu kişi benim gibi sonradan geçiyor ekran başına. Diziyi aşırı sevmeyen hiç kimse 20.00'de geçmez ekran başına. 23.00'e kadar uzamalı. Bu zaman Kayıp Şehir de yükselir.

Sen izlemeyince yükseliyormuş demek ki:Dizleme daha da artsın:D

Survivor dediğim gibi Karadayı'nın karşısında erimiş.Kıl payıyla total zirvesini almış diyebiliriz.Ab grubunda ise izleyiciler doğru kararı verip Karadayı'yı izlemişler :D Yalan Dünya ve Kayıp Şehir özellikle ab grubunda yükseliş kazanmışlar.

Karadayi gelecek hafta Total grubunda da zirveyi alabilir :)

survivor 2s 34 dk surmüş

[TD="class: cms_table_xl65, width: 32, bgcolor: transparent"] 1 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 170, bgcolor: transparent"] SURVIVOR [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] STAR TV [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 72, bgcolor: transparent"] 20:30:26 [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 02:34:42 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"] 11,01 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 53, bgcolor: transparent"] 25,24 [/td]

Karadayı 2s 06dk sürüyor

[TD="class: cms_table_xl65, width: 32, bgcolor: transparent"] 2 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 170, bgcolor: transparent"] KARADAYI [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] ATV [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 72, bgcolor: transparent"] 20:29:38 [/td][TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 02:06:31 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"] 10,43 [/td][TD="class: cms_table_xl65, width: 53, bgcolor: transparent"] 23,35 [/td]

Survivor kaçta bitmiş?
1SURVIVOR
STAR TV18/03/201320:30:5123:44:469,8923,77

Karadayı kaçta bitmiş?​
2KARADAYIATV18/03/201320:29:3923:27:199,8123,03

Karadayı'nın reklam saatleri ve kuşakları

yeni bölüm (başlıyor)
tv arşivi

1.reklam
tv arşivi
tv arşivi
2.reklam
tv arşivi
tv arşivi
3.reklam
tv arşivi
tv arşivi
4.reklam
tv arşivi
tv arşivi

toplamda 52 dk reklam vermiş.

Daha zaman reklam düzeni böyle değildi. Linkleri tıklayın!!!!

Baktın reklam olayında dediğin çıkmadı şimdi de süreyi mi öne sürüyorsun. :D Survivor, Karadayı'dan erken başladı ve erken başlamak her zaman dezavantajdır. :)) Karadayı jenerikten sonra reklama giriyor. :))

Evet dediğin gibi Karadayı'nın reklam düzeni eskiden böyle değildi çünkü karşısında korkacağı program yoktu. O Ses total'de zayıftı, yetenek zaten zayıf. Survivor ise tam karadayı'yı izleyen kesimle uyuşuyor.

Haliyle Atv korktu ve reklam düzenini değiştirip 1,5 saat reklamsız gidip bütün reklamları sona sakladı. :)) Anlatabildim umarım. :)) Karadayı 1,5 saat reklamsız gitmesin bak ne oluyor survivor karşısında. :)))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Baktın reklam olayında dediğin çıkmadı şimdi de süreyi mi öne sürüyorsun. :D Survivor, Karadayı'dan erken başladı ve erken başlamak her zaman dezavantajdır. :)) Karadayı jenerikten sonra reklama giriyor. :))

Evet dediğin gibi Karadayı'nın reklam düzeni eskiden böyle değildi çünkü karşısında korkacağı program yoktu. O Ses total'de zayıftı, yetenek zaten zayıf. Survivor ise tam karadayı'yı izleyen kesimle uyuşuyor.

Haliyle Atv korktu ve reklam düzenini değiştirip 1,5 saat reklamsız gidip bütün reklamları sona sakladı. :)) Anlatabildim umarım. :)) Karadayı 1,5 saat reklamsız gitmesin bak ne oluyor survivor karşısında. :)))))

Yahu 22:45'de reklam vermeseydi dizinin en tansiyonlu sahnelerinde reytingi dahada artardi diyorum neresi dediğim çıkmadi.0.08reytingden bahsediyoruz burda.Eğer o an karadayı reklam verimeseydi alırdı birinciliği.Hatta Kayıp Şehir bile o ara reklam vermiş Survivor reklamsızmış.2 kanal seyircisi 22:45-23:00 arası stardaymiş işte.
Kayıp Şehir reklam. 22.46

Son düzenleme:
Kısaca survivor 1. Olmuş ki daha ilk hafta , yarışmacıların olaysız haftaları, durun bi daha kavgalar başlasın, kulisler olsun, ödüller uçuk dereceye çıksın survivor o zaman totel 11 ab 11-12 lere çıkar :)