18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İste bak, sorun bu! Siz 0.08i fark olarak goruyorsunuz, ama ABdeki 1 Reyting farki fark olarak goremiyorsunuz. 0.08 demek birkac denek demek. 1 Reyting fark demek birkac 100 denek demek. Fark bu.
ab totalin 8% yanılmıyosam yani totalde ister 0.08 olsun abde 1 fark olsun o 0.08 1den daha fazladır

İste bak, sorun bu! Siz 0.08i fark olarak goruyorsunuz, ama ABdeki 1 Reyting farki fark olarak goremiyorsunuz. 0.08 demek birkac denek demek. 1 Reyting fark demek birkac 100 denek demek. Fark bu.
0,08 fark, 3 denek demek

A/B'deki 1 reyting 4 denek demek. Denek sayısının azlığından A/B grubu çok değişken zaten. Total daha dengeli.

Son düzenleme:
kurtlar vadisinin karşısında revan-karadayının karşısında mahoni
bu forumda yeniyim insanları yeni yeni tanımaya çalışıyorum ama valla sizin kadar fanatiğini görmedim

revan olurda kurtlar vadisini geçerse(mümkün değil) beren başın göğemi erecek
ya sen mahoni acun valla senin kadar umursamazdır reytinglerini 1'inci olup olmayacağını yaptığı içten keyif almaya çalışıyordur

Yalan Dünya'yı şimdi seyrettim. Muhteşem bir bölüm olmuş. Uzun zamandır böyle keyifli bölüm olmamıştı. 9/10'luk bir bölümdü. :) Umarım hep böyle devam eder. :)

ab totalin 8% yanılmıyosam yani totalde ister 0.08 olsun abde 1 fark olsun o 0.08 1den daha fazladır

ab de 1 reyting fark o kadar etmez zaten en fazla 300 ab deneği var :)

siz ve bikaç arkadaş daha bunlara bikaç şey söylemek istiyorum nasıl işinize gelince öyle konuşuyonuz yapmayın gözünüzü sevim pazartesi gününün 1.si survivor mı survivor bitti he karadayı ensesinde ama sonuçta 1.olmuş bana sorarsanız pazartesi olmamalı yoksa 1.olması kesin değil karadayı öne geçebilir.Yav survivor orda ab de 1.olsaydı survivor ezmiş geçmiş parçalamış derdiniz ki daha önce yapmadığınız şey değil ab de 1.ci çıkınca onu galip ilan eden de bazı arkadaşlar vardı totalde 7 reyting fark yiyip ab de 0.01 le 1.çıkınca onu galip ilan eden arkadaşlar bugün neler diyolar vallahi gülüyorum sadece :d hee doğrusu bu zaten ama her zaman bunu gösterin her koşulda ben karadayıyı seven ve izleyen bi kenan hayranı olarak rahatlıkla survivor 1.olmuş helal olsun derim ab de isterse 10 reyting fark olsun sonuçta toplamda survivor 1.ci ama işinize geldiği gibi yorum yapıyosunuz bu kadar açık ve net.

siz ve bikaç arkadaş daha bunlara bikaç şey söylemek istiyorum nasıl işinize gelince öyle konuşuyonuz yapmayın gözünüzü sevim pazartesi gününün 1.si survivor mı survivor bitti he karadayı ensesinde ama sonuçta 1.olmuş bana sorarsanız pazartesi olmamalı yoksa 1.olması kesin değil karadayı öne geçebilir.Yav survivor orda ab de 1.olsaydı survivor ezmiş geçmiş parçalamış derdiniz ki daha önce yapmadığınız şey değil ab de 1.ci çıkınca onu galip ilan eden de bazı arkadaşlar vardı totalde 7 reyting fark yiyip ab de 0.01 le 1.çıkınca onu galip ilan eden arkadaşlar bugün neler diyolar vallahi gülüyorum sadece :d hee doğrusu bu zaten ama her zaman bunu gösterin her koşulda ben karadayıyı seven ve izleyen bi kenan hayranı olarak rahatlıkla survivor 1.olmuş helal olsun derim ab de isterse 10 reyting fark olsun sonuçta toplamda survivor 1.ci ama işinize geldiği gibi yorum yapıyosunuz bu kadar açık ve net.

adamın yanlışını düzelttim ab yi de 3000 denek sayıyordu :D işime gelince değil sen merak etme

karadayı haftaya zirveyi alır zaten sorun yok

- - - Ekleme - - -

survivor zaten haftasonu şovunu yapar pazartesi karadayınındır :D bu arada survivoru izledim az çok oyunları falan süper olmuş netten devam edecem her türlü ümit karan şov yapmış adamım ya :D

survivor varken hele ki gruplaşmalar falan oldu mu karadayı nın işi zor iki grubu da ele geçirmesi çok zor :)

siz ve bikaç arkadaş daha bunlara bikaç şey söylemek istiyorum nasıl işinize gelince öyle konuşuyonuz yapmayın gözünüzü sevim pazartesi gününün 1.si survivor mı survivor bitti he karadayı ensesinde ama sonuçta 1.olmuş bana sorarsanız pazartesi olmamalı yoksa 1.olması kesin değil karadayı öne geçebilir.Yav survivor orda ab de 1.olsaydı survivor ezmiş geçmiş parçalamış derdiniz ki daha önce yapmadığınız şey değil ab de 1.ci çıkınca onu galip ilan eden de bazı arkadaşlar vardı totalde 7 reyting fark yiyip ab de 0.01 le 1.çıkınca onu galip ilan eden arkadaşlar bugün neler diyolar vallahi gülüyorum sadece :d hee doğrusu bu zaten ama her zaman bunu gösterin her koşulda ben karadayıyı seven ve izleyen bi kenan hayranı olarak rahatlıkla survivor 1.olmuş helal olsun derim ab de isterse 10 reyting fark olsun sonuçta toplamda survivor 1.ci ama işinize geldiği gibi yorum yapıyosunuz bu kadar açık ve net.[/SIZE]
benim totali önemsediğimi biliyosun ve ben kaç defa survivor toplamda birinci olmuş mu olmuş dedim daha fazla izlenmiş dedim , abde zirvede olsa , totalde 2.ci , karadayı daha fazla izlenmiş derdim abde ise survivor ezmiş geçmiş falan demezdim :)[/B][/COLOR][/FONT]

Son düzenleme: