18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayi AB grubunda zirveyi birakmaz :)

Kabullenemiyor bazilari. İslerine geldi mi Total, islerine geldi mi AB. Karadayi ABde fark atmis. Totalde kilpayi 2. olmus.

Ayrica Mahoni beni arsive sokma, senin "eze eze" demedigin gun var mi Acun yayinlandiginda? Ceza aldin almadim fark etmez. Kanal fanatikligin ile her yorumun igneleci.
@Lordly aynen devam et :)

:F:F yalan dünya her iki grupta da zirvede yer almış survivor 99. karadayı 100. olmuş tüm yapımlara tebrikler :D

Kabullenemiyor bazilari. İslerine geldi mi Total, islerine geldi mi AB. Karadayi ABde fark atmis. Totalde kilpayi 2. olmus.

Ayrica Mahoni beni arsive sokma, senin "eze eze" demedigin gun var mi Acun yayinlandiginda? Ceza aldin almadim fark etmez. Kanal fanatikligin ile her yorumun igneleci.
@Lordly aynen devam et :)
sen neden bahsediyosun biz survivor zirvede olur dedik mi dedik oldu mu oldu tamam abdede birinci sanmıştık ama olmadı ama önemli olan karadayıdan daha fazla izlenmesi daha ilk defa karadayı ile karşılaştı ve geçti

- - - Ekleme - - -

asıl sen kabulen survivor karadayıyı geçemez diyodun ama geçti :)

sen neden bahsediyosun biz survivor zirvede olur dedik mi dedik oldu mu oldu tamam abdede birinci sanmıştık ama olmadı ama önemli olan karadayıdan daha fazla izlenmesi daha ilk defa karadayı ile karşılaştı ve geçti

- - - Ekleme - - -

asıl sen kabulen survivor karadayıyı geçemez diyodun ama geçti :)

Demedim, tahminlerime bakarsan Survivor gecer diyordum. Ama kilpayi totalde gecmis. Karadayinin guzel bir bolum olmasi avantajdi ve Karadayi hakkini aldi.

haftaya acun fark yapar yst bu hafta gerekli montajları yapar rahat ol sen acun la kimse basa çıkamaz :)
1 reytinge fark mı diyosun yst finalinden 7 reyting fark yedi karadayi survivor ikj gün zirveyi aldi haftaya kökünü kurutur karadayının
- - - Ekleme - - -

niyw sürekli kıskırtıyorsun sen beni ?

Her naneye fark diyen birisi 1 reytinge fark diyemiyor :)

Katlar, ezer, dagitir, fark atar... bunlar benim degil senin kelimelerin. Simdi senin kelimeler sana mi igneleyici geldi? :)

iki tane sevdiğim dizi var birisi kurtlar vadisi diğeri karadayı lütfen rica edicem reytingler açıklanmadan önce yok efendim oses karadayıyı ezer geçer-acun karadayıya fark atar falan bu tabirleri kullanmayın sonra hep rezil oluyorsunuz ayıp yahu!

O gorecegiz dedigimde AB icindi, cunku AB dizisi Karadayi. Survivor genele hitap ediyor ki buda bugun ki reytinglerden goruluyor. Ama Survivor kilpayi gecmis ki Karadayi normal reytingini almis Totalde.
ya Türkiye daha fazla survivor izlemiş işte sonuçlar ortada ne gerek var tartışmaya :)

iki tane sevdiğim dizi var birisi kurtlar vadisi diğeri karadayı lütfen rica edicem reytingler açıklanmadan önce yok efendim oses karadayıyı ezer geçer-acun karadayıya fark atar falan bu tabirleri kullanmayın sonra hep rezil oluyorsunuz ayıp yahu!

Kacinilmaz birsey bu. Kanal Fanatikleri vs Karadayi, ve Persembe KVP vs Beren. Ama ezer, dagitir vs bunlar gereksiz haklisin. Mesaj gitmistir herhalde :)

ben geçer dedim ve geçti :)

ya Türkiye daha fazla survivor izlemiş işte sonuçlar ortada ne gerek var tartışmaya :)

İste bak, sorun bu! Siz 0.08i fark olarak goruyorsunuz, ama ABdeki 1 Reyting farki fark olarak goremiyorsunuz. 0.08 demek birkac denek demek. 1 Reyting fark demek birkac 100 denek demek. Fark bu.