18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
survivor çok iyidi akşam dokunulmazlık , ödül falan süperdi ve en çok izlenen yapım olmuş hemde bu sezon ilk defa pazartesi yayınlandı haftaya rahat 2. gruptada lider total 9.89 ab 9.05 reytingle 2. sırada , karadayı total 9.81 reytingle 2. sırada ab 10.32 reytingle zirvede

Evet dün de çok iyiydi. Acun sistemi değiştirmiş bu sene her hafta 2 dokunulmazlık oyunu olacak süper! :)

- - - Ekleme - - -

Survivor haftaya bence iki gruptada zirvede yer alir

Bu Mesajı Yazdım Diye Baskaları Bana Hakaret Etmesin Kisisel Yorumum ?

Belki Kardayı Zirvede olur ? belki Survivor ? Bu Mesajı Yazdım Diye Farklı Boyutlara Çeken Arkadaslar Tartısmayı Baslatmıstır ..

Herkes hakaret eder ama herkese ceza verilmez hala anlayamadı mı korunan kişiler var forumda. :))

Bana göre yeni bir dizi olarak Karadayı'nın geçit vermemesi Karadayı'nın başarısı. Bu da inkar edilemez.

Survivor'u büyütmeye gerek yok. Bana göre kurgu. Herkesin kendi düşüncesi tabii. Ama "Survivor Tutar mı" diye bir soru komik olur. Herkes tutacağını çok iyi bilir. En vasat kadroyla bile izlenir. Bu da onun başarısı.

Yeni bir dizi mi yahu neresi yeni kaç ay oldu kitlesini oturttu daha ne olsun. :)) Ve Survivor buna rağmen geçit vermedi yine zirvede. :))

Evet dün de çok iyiydi. Acun sistemi değiştirmiş bu sene her hafta 2 dokunulmazlık oyunu olacak süper! :)

- - - Ekleme - - -

Herkes hakaret eder ama herkese ceza verilmez hala anlayamadı mı korunan kişiler var forumda. :))

Lodly yazdıgım mesajdan okadar ceza almısımdır ama yinede objektiflikten hiç çıkmadı helal olsun kardesim

sms olmasi çok iyi oldu her pazar canlı yayında elenenler belli olacak

Karadayı adeta Türkiye'nin sesi oldu tebrikler diziye. :D Ayrıca Kayıp Şehir gelecek hafta totalde zirvede yer alır bence :D

böle olursa kimse kimse hakaret etmez herkezin şahsi fikri

böle mesaj yazın tamam kimse karısmaz ama programı izlemeden sabah namazı falan gibi mesajlar yazmayalım

Emin ol savunulurdu :)) Kanal d'nin de savunduğum ne dizileri olmuştur. :)) Tabi sen daha yenisin forumda bilmemen normal. :))
Yenisin derken arada 2 ay fark var senle benim.Tabi yeni üyeliğin midir bilmiyorum ama durum bu şuanda.Ayrıca zaten ben orada senle ilgili konuşmadım.Mahoni için söyledim o cümleyi.Survivor kanal d'de olsaydı o kadar savunur muydu dedim :D

- - - Ekleme - - -

survivor gelecek hafta 2. gruptada zirvede :)
Evet 2.grupta zirvede yer alabilir. :D

Yenisin derken arada 2 ay fark var senle benim.Tabi yeni üyeliğin midir bilmiyorum ama durum bu şuanda.Ayrıca zaten ben orada senle ilgili konuşmadım.Mahoni için söyledim o cümleyi.Survivor kanal d'de olsaydı o kadar savunur muydu dedim :D

- - - Ekleme - - -

Evet 2.grupta zirvede yer alabilir. :D

sen simdi adamın yazdigina müdahale ettin burda kıskırtan sensin :) fikrini belli etmis :) sen nie mesajına karısıyorsunki :)

ben karısınca 15 sayfa ileri gider konu :)))

survivor iki gruptada zirvede yer alir :) bidaha yazayim :)

hem saat 23:45 e kadar sürmüş bu reyting getirmez 23:15 bitsin en iyisi 23:30dan sonra reytingler düşer mesela survivor hep 10-12 arası aldı ortalamalarda ama 23:15ten sonra 7 ve 5

tabi 7 ve 5 aldığı ortalamalar reklamdı ama daha erken bi 30dk. erken bitse 7 ve 5 değil 10 ve 6-7 olurdu

[TD="align: center"]20:18:41[/td][TD="align: center"]23:31:09[/td]

dün survivor 15 dakka erken bitmis bugun fazla reklam çok para kazanayim diye 15 dakka geç bitmistir :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mahoni Muhteşemyüzyıl'ın kendisi bir şey dememiş yazdığıma.Ayrıca bana ne çok ceza verdirmeye meraklısın sen.Ortada kışkırtıcı bir durum yokken,var diyorsun.Zaten tut ki var belirtmene gerek yok Forum yönetimi halleder :)