18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intikamda pahallı dizi 2 bilemedin en fazla 3 kuşak reklam veriyor karadayı 4 kuşak reklamdan hiç aşağıya düşmedi bakın özetteki reklamı saymıyorum bile

bilmeden yoru myapmasak yeni bölümde 3 tane blok reklamı var özette de 1 tane olsa 4 eder :)

vadi en çok reklam alan en çok kazanan kazandıran ve en çok izlenen dizi varmı itirazı olan

karadayı gine süper bölümdü kenan imirzalıoğlu süper oynuyor

Muhteşemden ne kadar haz duymasamda bu sene en faZla o kazanıyo , zaten ondan önceki iki senede öbgzk kazanıyodu :kiki:

her hafta jenerik dönünce reklama giriyordu bu hafta 5 dakika geç girdi reklama

21:05 ikinci reklam

22:44 üçüncü kuşak reklam

23:1o civarıda 4'üncü kuşak reklam

özet reklamı saymadım bile

vadi en sevdiğim dizi hiçbir önyargım yok o bile 3 kuşak reklam veriyor özetle 4 ediyor

- - - Ekleme - - -

benim ne kadar kazandıkları umrumda değil sonuçta zenginin malı zühürtün çenesini yorarmış

benim derdim şu atv niye karadyıda bu kadar çok reklam kuşağı yayınlıyor biraz az reklam verse reytingler daha çok yükselecek
haliyle parasıda onlar için yükselmiş olacak

aga karadayı çok erken başlıyo vadi 21.15 gibi reklamlar beraber karadayı 20.30-20.40 gibi yeni bölüm reklamları aşağı yukarı aynı

vadi en sevdiğim dizi hiçbir önyargım yok o bile 3 kuşak reklam veriyor özetle 4 ediyor

- - - Ekleme - - -

benim ne kadar kazandıkları umrumda değil sonuçta zenginin malı zühürtün çenesini yorarmış

benim derdim şu atv niye karadyıda bu kadar çok reklam kuşağı yayınlıyor biraz az reklam verse reytingler daha çok yükselecek
haliyle parasıda onlar için yükselmiş olacak

1.30 saat reklamsız gitti daha ne yapsın ??

murat bozun(parafmıydı) reklamı tüm kanallarda yayınlandığı tarihte karadyı 21'de reklama girmemişti o zaman tüm bölümlerin en iyi reytingini alıp ab'de osesi geçmişti

reklamların nasıl verildği önemli reytingin en bol olduğu saat reklamsız gidip sonda 2 reklam vermekle olmuyor malesef adına da strateji denemez :D

1.30 saat reklamsız gitti daha ne yapsın ??
haklıısın tamamda 3 kuşak reklam verse özet hariç belkide acunu geçicektik
biz 21'de reklamdayken acunun yarışmasının en heyecanlı yerleri yayınlanıyordu seyirci neyaptı bence orda kaldı

bu karadayının ilk kuşaklarının reytinglerinin düşüklüğünden de anlaşılıyor