intikamda pahallı dizi 2 bilemedin en fazla 3 kuşak reklam veriyor karadayı 4 kuşak reklamdan hiç aşağıya düşmedi bakın özetteki reklamı saymıyorum bile
bilmeden yoru myapmasak yeni bölümde 3 tane blok reklamı var özette de 1 tane olsa 4 eder
intikamda pahallı dizi 2 bilemedin en fazla 3 kuşak reklam veriyor karadayı 4 kuşak reklamdan hiç aşağıya düşmedi bakın özetteki reklamı saymıyorum bile
karadayı türk televizyonlarında en çok reklam veren program aksini ispat eden varmı?
her hafta jenerik dönünce reklama giriyordu bu hafta 5 dakika geç girdi reklama
21:05 ikinci reklam
22:44 üçüncü kuşak reklam
23:1o civarıda 4'üncü kuşak reklam
özet reklamı saymadım bile
vadi en sevdiğim dizi hiçbir önyargım yok o bile 3 kuşak reklam veriyor özetle 4 ediyor
- - - Ekleme - - -
benim ne kadar kazandıkları umrumda değil sonuçta zenginin malı zühürtün çenesini yorarmış
benim derdim şu atv niye karadyıda bu kadar çok reklam kuşağı yayınlıyor biraz az reklam verse reytingler daha çok yükselecek
haliyle parasıda onlar için yükselmiş olacak
haklıısın tamamda 3 kuşak reklam verse özet hariç belkide acunu geçicektik1.30 saat reklamsız gitti daha ne yapsın ??