18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor reklam..euro star

yav arkadaş şu kenan imirzalıoğlu nasıl bi karizmadır yok böyle bişey :D adamın sinirli bi bakışı vardı necdete harika ya harika :D

- - - Ekleme - - -

yav arkadaş şu kenan imirzalıoğlu nasıl bi karizmadır yok böyle bişey :D adamın sinirli bi bakışı vardı necdete harika ya harika :D

sanane gardaş isterse hiç reklam vermez sen yorma kendini

karadayı türk televizyonlarında en çok reklam veren program aksini ispat eden varmı?

intikamda pahallı dizi 2 bilemedin en fazla 3 kuşak reklam veriyor karadayı 4 kuşak reklamdan hiç aşağıya düşmedi bakın özetteki reklamı saymıyorum bile

haftalardır sema ergenokonla-eylem canpolata aksiyon yazmıyorlar diye twitter'da sitem ediyordum.bu akşam aksiyona doyduk gidip teşekkür etmeliyim onlara

Bennu'nun iyi olduğunu biliyordum zaten o kadında Survivor ruhu var. Larissa da güzel dayandı. Ünlüleri bozan tek kişi Nazenin...

- - - Ekleme - - -

Aynen. :D

Nazenin bide foroğrafçi yaşlı kadının gitmedi şart.. Gönüllülerden de duygunun bide ünlülerden o atçı gitse dört dörtlük olacak :)

aynen aksiyon çok iyiydi vallahi kenan a acayip yakışıyo bir gün şu adam kurtlar vadisinde oynasın başka bişey istemem valla da billa da :D o kadar yakışıyo ki bu sahnlere için doğmuş adam kıvanç varya kenan ın tırnığı olmaz dövüş sahnelerinde gülüyodum resmen :kiki:

necdet çakalı köşeye sıkışıyo yavaş yavaş bakalım diğer bölümde nolacak :D