18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
survivor dokunulmazlık oyunu pazartesiye koymuş acun ne akıllı adam ya :Ddokunulmazlık oyunları pazartesi olursa survivor 1.olur ama sembol falan olursa geçtiğimiz senelerdeki gibi karadayı zirvede olur acun işi biliyo :D yalnız karadayı da kenan şov var harika ya

atv napmaya çalişiyor? Gene 2-3 dk dizi yayınlayıp reklam verecek heralde? Yarin reytingi dahada düşürtecek.

Karadayı da maşaallah 1.30 dk reklamsız gitmiş. Survivorun gelişi baya panik yaptırmiş :)

Aile İçi Şiddete Son! <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>aileicisiddet

BFqziV6CUAABiLu.jpg

Bennu'nun iyi olduğunu biliyordum zaten o kadında Survivor ruhu var. Larissa da güzel dayandı. Ünlüleri bozan tek kişi Nazenin...

- - - Ekleme - - -

Karadayı da maşaallah 1.30 dk reklamsız gitmiş. Survivorun gelişi baya panik yaptırmiş :)

Aynen. :D

karadayı bitti.dede nazifi torunuyla tehdit ettiler

birde bu akşam ferideye çok üzüldüm babasına karşı zor duruma düştü

Arkadaslar Karadayiyi izleyemedim. Nasil Bolum? Oranlar nasil?
Nazif'in kaçirilmasi bende heycan yaratmişti ama bölüm öyle "aboww Nazif'e nolcak" dedirtmedi.Sadece bi hastane sahnesi var orda işte " ailenin başina gelmedik kalmadı" dedirtiyor.Sonunda azıcık aksiyoncuk var.O kadar.

Atv'nin genel yayın politikası bu herhalde bide Vadiye kızıyordun. :D

atv oldu bitti Karadayı'da aynı stratejiyi yapıyor.20:30 jenerik yeni bölüm jeneriği girer reklam 21'de yine reklam girer taaa son reklama kadar kesintisiz devam eder.Bu hafta da aynısıydı ama bu ahfta son 9 dk'sını 2 ye böldüler.