18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

ee parasını verip aldıktan sonra napim ben o işi toygar iyidir bişey demiyorum ama çakma müzikleri fazla asla bir gökhan kırdar olamaz
araştırılırsa herkesin bulunur esinlenmesi :)

biliyom ben çürütüğümü zaten ben çalıntı demiyorum öyle olsa dava açılır ama araklama oldugu çok açık onu diyorum
  1. Araklamak işi, çalma, aşırma. error error

kuzey güney zaten baştan sona kore dizisi uyarlaması hatta dahada öncesi bir başka diziden uyarlama(uyarlama sözünü ne zaketten söylüyom))) ) @xemrexxx çok iyi bilir. sanırım kore uyarlaması diziden sadece senaryo değil müzikleride araklamışlar)))
yok kuzey daha klasik bir işte uyarlamaydı :F

araştırılırsa herkesin bulunur esinlenmesi :)

1. Araklamak işi, çalma, aşırma. error error

yok kuzey daha klasik bir işte uyarlamaydı :F
çalma ayrı araklama ayrı . araklama çalmanın masumu .. kuzey güneyin uyarllandıgı dizi de senin sitede açtıgın diziden uyarlanmış . kısacası uarlamanın suyununun suyu kuzey güney

toygarın ece melek ile senaryolarında daha etkili çünkü onlar senaryoyu yazarken nerede ne müziği gireceğini yazıyorlar ondan başarılı. yoksa toygar ışıkların müzikleri birbirine benziyor.. ezelle kuzey güney aşkı memnuyla kırık kanatlar birbirine çok yakın
Bana görede gökhan kırdar'ın az duygu yüklü müzikleri birbirine benziyo kayıp haricinde :d

Bana görede gökhan kırdar'ın az duygu yüklü müzikleri birbirine benziyo kayıp haricinde :d
bu benzerlik eleoktronnik müzikte kaynaklı ne yazsa birbirine benziyor. o müzikleri udla çalsa farklı bir ses olacak. bu arada kanal d'nin taktiği kayıpta pek işe yaramış ))))

karagül total 7.13 reytingle zirvede yer almış tebrikler ab 4.83 reytingle 2. olmuş
medcezir totalde 6.24 reyting alarak yine iyi giderek 2. sırada yer almış🙂ab ise 7.27 alarak açık ara zirvede ab grubu tatilden dönmeye başlamış😀
dila hanım total 3.19 ab 1.82 alarak kötü gitmiş🙁
kayıp total 3.13 reytingle 9. ab 3.53 reytingle 5. sırada yer almış zirveden çok uzak
tom ve jerry😱sabah 12:30da yayınlanmasına rağmen total 2.18 reyting almış çok iyi

Kayıp fena düşmüş haftaya toparlanacak bence, ister toparlansın ister toparlanmasın zaten pt-2 de yeri değişmez, zaten ceo'nun 3 yıllık emeği bitirilmez de, kısaca sezon sonuna kadar kesintisiz izliycez.

Tatar biter en kısa Zaman da.:)))
Med cezir totelde de fena düşmüş, ab de yalan dünyanın yokluğu yaramış.:d
Karagül iyi gidiyor.

Yalnız seksenler ne alaka? Salı değilmiydi o ?

Kayıp arkasında Yalan Dünya olmadan hiçbir şey yapamamış.

Bence Kayıp Perşembe 23.00`e geçmeli. Galip Derviş Kanal D`nin zayıf olduğu günlere alınmalı. Örneğin Cumartesi 23.15, Pazartesi 23.15 gibi. :)

bu benzerlik eleoktronnik müzikte kaynaklı ne yazsa birbirine benziyor. o müzikleri udla çalsa farklı bir ses olacak. bu arada kanal d'nin taktiği kayıpta pek işe yaramış ))))
Tatar ramazan'ın hali ne olacak peki? Onunda sayılı günleri kaldı artık:))

Kayıp arkasında Yalan Dünya olmadan hiçbir şey yapamamış.

Bence Kayıp Perşembe 23.00`e geçmeli. Galip Derviş Kanal D`nin zayıf olduğu günlere alınmalı. Örneğin Cumartesi 23.15, Pazartesi 23.15 gibi. :)
Sanki kayıp yalan dünya varken ab de 9 alıyoduda, şimdi yok diye 3 buçuğa düştü.:)

Saat 23 den sonra kim başlar yeni diziye? En en geç 22.30 başlar, o da ya merhametin yerine gelerek yada pazartesiye gelerek olabilir.

Kanal D yi totalde kanal d haber ve arka sokaklar iyi götürüyor kanal d haber yakında zirveye geçerse şaşırmam dün dediğim gibi arka sokaklar yine tekrar olmasına rağmen iyi izlenmiş tebrikler

Tatar ramazan'ın hali ne olacak peki? Onunda sayılı günleri kaldı artık:))

Sanki kayıp yalan dünya varken ab de 9 alıyoduda, şimdi yok diye 3 buçuğa düştü.:)

Saat 23 den sonra kim başlar yeni diziye? En en geç 22.30 başlar, o da ya merhametin yerine gelerek yada pazartesiye gelerek olabilir.
En azından 4 reytingi geçiyordu. Madem 4 alıyor o zaman 6+ alan dizilerin de önünü kesmemeli ki, onlar da 7+ alsın. Ayrıca 15 yıllık Beyazın da öyle.

En azından 4 reytingi geçiyordu. Madem 4 alıyor o zaman 6+ alan dizilerin de önünü kesmemeli ki, onlar da 7+ alsın. Ayrıca 15 yıllık Beyazın da öyle.
Beyaz çok ekstrem bi ambiansta ani yükseliş yaşıyor, yoksa %80 hep 3-4 lerde. Ha 3 buçuk ha 4, görüldüğü gibi yalan dünya kayıp'a ya 1 yada buçuk reytinglik bi katkı sağlıyor ama bu forumda öyle bi lense ediliyor ki sanki kayıp küsüratına kadar yalan dünya sayesinde alıyor gibi...

Beyaz Show'un başını yakmaya kararlı bu kanal. Şu hale bak totalde 2 Ab'de 3 reyting alabilmiş. 5-6 reytinglere çıktığı günlere ulaşabilmeli ama bu saat diliminde çok zor.

Karagül totalde çok iyi Ab'de ortalama gitmiş. Tebrik ederim diziyi.

Medcezir totalde 2. Ab'de ise 1.olarak gayet başarılı sonuçlar almış. Ab yükselişinde Yalan Dünya'nın olmayışı da etkili elbette.

Beyaz çok ekstrem bi ambiansta ani yükseliş yaşıyor, yoksa %80 hep 3-4 lerde. Ha 3 buçuk ha 4, görüldüğü gibi yalan dünya kayıp'a ya 1 yada buçuk reytinglik bi katkı sağlıyor ama bu forumda öyle bi lense ediliyor ki sanki kayıp küsüratına kadar yalan dünya sayesinde alıyor gibi...
Yaklaşık 2 küsüratı Yalan Dünya sayesinde alıyor.

Ayrıca görüldüğü gibi Totalde 2`ye kadar düşmüş. Beyaz normalde totalde 3-4, A/B`de 5-6 alırdı şimdi ne hallerde.

Yalan Dünya da 23.00`e kadar uzayınca totalde 4.50+, A/B`de 7+ alıyordu.

Kayıpa katkıyı İntikam da sağlayabilir pek hala. :)