18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

kayıp arada engel olmuş beyaza beyaz kayıpın oyuncularını çağırsında diziiyi bitirme noktasına getirsin yoksa saat 23:15 lere inemez :) :)

kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğ:oley: gökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler :F

her dizide vadi etkisi görmek mümkün olduğu için şaşırmamak lazım normaldir hepsinin anasıda babasıda kurtlar vadisi bu dizilerin :D örnek alsınlarda hiç değilse göz ucuyla bakalım gökhan kırdarın olduğu zaten uzaktan belli oluyo müzikleri çok güzel dizinin belli ediyo kendini üstad

her dizide vadi etkisi görmek mümkün olduğu için şaşırmamak lazım normaldir hepsinin anasıda babasıda kurtlar vadisi bu dizilerin :D örnek alsınlarda hiç değilse göz ucuyla bakalım gökhan kırdarın olduğu zaten uzaktan belli oluyo müzikleri çok güzel dizinin belli ediyo kendini üstad
gökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyordu (b)

gökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyordu (b)
yok artık bizim şikayet ettiğimiz nokta o zaten sürekli yeni müzikler sokması diziye :kiki: adama isyan ettiler en sonunda eski müziklere dönüş yaptı ufaktan :d abartmıyorum vadinin fon mon hepsi dahil müzik sayısı 1000 vardır eminim buna :D zaten kayıpın jeneriğinin bazı kısımları çok tanıdık geliyo konusunu açacaktım da boşver dedim :d

kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğ:oley: gökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler :F
sonunda falkonun geçmişine indik bence olay şu falko ile özlem sevgili falandı kemal gelince işler değişti adam mapuslara düştü :D @yakup09

okan bayülgen acun ve bülent ersoy a fena gönderme yaptı adam haklı oturdukları yerden dünyayı kazanıyorlar :F
beyaz çok iyi yaptı abudik gubidik haberler yapanalrla fena dalga geçti :F böyle devam etsin :gangnam:yüksel aytuğ da iyi dedi beyaz show tv dekilerin hacı olma yeri :F

aynştayn madalyasını getirin :F
Bende öyle düşünüyorum, falko ve özlemi hem ayırdı kemal hemde unutulmayacak bi iz bıraktı. Sadece aralarına girdi mevzusu hafif kalır falkonun bu kadar yaptığı zalimliğe, kesin daha ağır darbeler var :d

bu arada tatar ramazan yine güzel bi bölümdü ancak dizideki ani değişim pek hoşuma gitmedi o inanılmaz zevk aldığım dizi 2 bölümdür yok keşke içerde devam etselerde isyan falan süper oluyodu

Beyaz bu hallere düşecek adam değildi. :( Alın şu programı 23:15'e işte sorunlar çözülsün. 00:30'da başlatarak İrfan resmen rest çekmiş Beyaz'a. Beyaz da napsın garibim. Ama kendini ezdirmemeli bence nolursa olsun.
Beyaz bi espiri yaptı, irfandan çok siz strateji yapar oldunuz, beyazdan çok yine siz saati çok önemser oldunuz. Şaşırtıcı cidden..

Bende öyle düşünüyorum, falko ve özlemi hem ayırdı kemal hemde unutulmayacak bi iz bıraktı. Sadece aralarına girdi mevzusu hafif kalır falkonun bu kadar yaptığı zalimliğe, kesin daha ağır darbeler var :D
adam çok çekmiş belli :F

yok artık bizim şikayet ettiğimiz nokta o zaten sürekli yeni müzikler sokması diziye :kiki: adama isyan ettiler en sonunda eski müziklere dönüş yaptı ufaktan :D abartmıyorum vadinin fon mon hepsi dahil müzik sayısı 1000 vardır eminim buna :D zaten kayıpın jeneriğinin bazı kısımları çok tanıdık geliyo konusunu açacaktım da boşver dedim :D
tamam işte adam tükendi demek ki o ka müzikten sonra tamamen farklıları çıkmıyor :D

Örnek aldığı filan yok, birisi sadece KONUK olmuş, hemen gönderilcek yani kalıcı değil :kiki: