Programda bir şey mi oldu yine? İzleyemiyorum da.Beyaz'ı ne hallere soktular yazık Hani derler ya g.... korkusu diye. İrfan iyi korkutmuş koskoca Beyaz'ı. Yazık çok yazık.
Programda bir şey mi oldu yine? İzleyemiyorum da.Beyaz'ı ne hallere soktular yazık Hani derler ya g.... korkusu diye. İrfan iyi korkutmuş koskoca Beyaz'ı. Yazık çok yazık.
Tek temennimizHerkes böyle söylüyorda ben beyaz ın veya kanal d de bu akşam oynayan sinemanın olabileceğini düşünüyorum medcezir sadece bir anlık çok yükselebilmiş bakalım nasıl olacak ben medcezirden pekde ümitli değilim bu hafta çok durgundu sonları hariç o yüzden baya izleyici kaybetti ve ab de başka bir yapımın 1.olma olasılığı meydana çıktı
Bundan sonra bende takip edeceğim için yükselmesini isterim haftaya hatta ab grubunu ele geçirsek ne iyi olur
Beyaz geçen hafta yaptiği sitem için özür dilemese de zür niyetinde "şaklabanlık" yaptı (Şaklabanlık diyip hakaret mi etim bilmem ama sergilenen harakete karşi cümleye tam oturan kelimeydi)Programda bir şey mi oldu yine? İzleyemiyorum da.
Beyaz resti çekerse o g. korkusu İrfanı sarar.Beyaz'ı ne hallere soktular yazık Hani derler ya g.... korkusu diye. İrfan iyi korkutmuş koskoca Beyaz'ı. Yazık çok yazık.
Yok Beyaz Uzan döneminde star'a gitmişti reyting alamıyanca "kürkçü dükkanı" olayını yaşamiş bir insan İrfan o yuzden korkutmuşturBeyaz resti çekerse o g. korkusu İrfanı sarar.
Bakalım Beyaz gönderme yapacak mı?Yok Beyaz Uzan döneminde star'a gitmişti reyting alamıyanca "kürkçü dükkanı" olayını yaşamiş bir insan İrfan o yuzden korkutmuştur
Beyaz bu hallere düşecek adam değildi. Alın şu programı 23:15'e işte sorunlar çözülsün. 00:30'da başlatarak İrfan resmen rest çekmiş Beyaz'a. Beyaz da napsın garibim. Ama kendini ezdirmemeli bence nolursa olsun.Beyaz geçen hafta yaptiği sitem için özür dilemese de zür niyetinde "şaklabanlık" yaptı (Şaklabanlık diyip hakaret mi etim bilmem ama sergilenen harakete karşi cümleye tam oturan kelimeydi)
Uzan döneminde Star yine çok izleniyordu. Senin reytingi düşük dediğin dönem TMSF ve Doğan zamanıBakalım Beyaz gönderme yapacak mı?
Yahu o zaman ki Star ile şimdi ki bir mi? Ama ben Show ya da Fox'a uygun görüyorum orası ayrı.
aynştayn madalyasını getirinYarın totalde Karagül, Ab grubunda Medcezir zirvede olacaktır.
Ama eskiden Star ölçüm sistemin de yoktu ki sen kaç senesinden bahsediyorsun?Uzan döneminde Star yine çok izleniyordu. Senin reytingi düşük dediğin dönem TMSF ve Doğan zamanı
Nasıl eskiden star ölçümde yoktu???Ama eskiden Star ölçüm sistemin de yoktu ki sen kaç senesinden bahsediyorsun?
Ne diyeyim sana.kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğ gökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler
sonunda falkonun geçmişine indik bence olay şu falko ile özlem sevgili falandı kemal gelince işler değişti adam mapuslara düştü @yakup09
okan bayülgen acun ve bülent ersoy a fena gönderme yaptı adam haklı oturdukları yerden dünyayı kazanıyorlar
beyaz çok iyi yaptı abudik gubidik haberler yapanalrla fena dalga geçti böyle devam etsin yüksel aytuğ da iyi dedi beyaz show tv dekilerin hacı olma yeri
aynştayn madalyasını getirin
Bi de 33 yaşında olacan 10 sene öncesini hatırlamıon 2003 yıllarında sistemde yoktu.Nasıl eskiden star ölçümde yoktu???
ONUN BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMAZ Kİ :Bi de 33 yaşında olacan 10 sene öncesini hatırlamıon 2003 yıllarında sistemde yoktu.
@xemrexxx Forumdash bizi kekliyor mu nedir.
adam hala alf atıyor pek korktuğunu sanmıyorumBeyazı baya bir korkutmuşlar geçen haftaki gafından sonra program yarım saat daha ileri atıldı irfan şahin bilerek yapıyor sanırım sen laf atarsın benim dizime dermişçesine beyazı cezalandırıyor