TVR denen teknoloji var panpa. )))))nasıl hesapaldın 😱
TVR denen teknoloji var panpa. )))))nasıl hesapaldın 😱
basit orantı kuramı( umarım össde matematik neti yapmışsındır))) ). ayın 4 deki cuma günününde karagülün reytingini baz aldım. 8.24 reyting 21.16 sahare almışsa 100 sahre kaç reyting alır diyorum. %100 sahre o saat dilimde tüm kanlları izleyen kişi sayısını verir. aynısını bu cuma uygulandım sonuçlar yazdıgım gibinasıl hesapaldın 😱
ben de hep o ne işe yarıyor diyordumTVR denen teknoloji var panpa. )))))
Haftalardır reyting konusunda çıkan kavgaların tek nedeni TVR'dir.ben de hep o ne işe yarıyor diyordum
ben tvr'ye bakmıyordum kendim hesaplıyordum. haklısın tvr o hesabı veriyor haklısınHaftalardır reyting konusunda çıkan kavgaların tek nedeni TVR'dir.
@beyazsoy o hesap TVR'ye çıkıyor Emre'nin anlayacağı dilden TVR desene. )))))
bana trevere tırıvırı yapmayın uleyynnHaftalardır reyting konusunda çıkan kavgaların tek nedeni TVR'dir.
@beyazsoy o hesap TVR'ye çıkıyor Emre'nin anlayacağı dilden TVR desene. )))))
Çünkü en iyi işleri kanal d çıkarıyor da ondan, benim beğenimi karşılayan diziler hep ordan çıkma ; öbgzk, aşkı memnu, fatmagül, intikam, kayıp, yılan hikayesi vs vs. Ne yani beğenimi bu kanal daha çok karşılıyosa fanımı oluyorum ben? Söz söylemek için söylemeyin artık. Sen fatihi ilk hafta övdün 2. Hafta yine başkadın objegtif eleştirine)) zaten her dakika da agb den grip korkudan titreyen kanal d den çıkıyosun. 100 eleştrinden 5'i olumlu diye genel hat değişmiyor malesef..her sezon nedense hep izlediğin dizilerin çogu kanal d de çıkıyor )))))
fatihin ilk bölümünü burda savunanan tek bendim anti kanal dci olsam yapar mıydım )) yalandünyayı ne kadar eleştirsem izlerim ara sıra. bana zaten sorulan ana soru senin övdüğün dizi var mı ))) kanal d ye değil her kanalı eleştirirm.. kanal d iyi iş yapsın övelim. ama hep aynı kitleye benzer iişler yapıyor ve kalite düşük.
Günü değişmez. Direkt biteryuh bu ne dila hanım ab de 21 sıraya gelmıs reytingler cok rezil ? bu şekilde günün değişmez mi dizinin batırdılar yeminle diziyi ya
Tatara bak ilk öncekaragül 7 yi geçmiş ve zirvede yer almış helal valla
medcezirde çok iyi gitmiş 2.olmuş ab grubunda 1.durumda
kayıp kayıplarda her zamanki gibi
tatar ramazan o kadar rakibe rağmen kendi saatinde olmamasına rağmen 3 ü geçmiş uygun saat diliminde 4 ü geçebilir
Beyaz espri yapmadan önce de tartışıyorduk bu konuları biliyorsun. Kanal D'yi sevdiğim için yayın akışının güzel olmasını isterim. Ayrıca ben İrfan'dan daha iyi yayın akışı yaparım orası kesin.Beyaz bi espiri yaptı, irfandan çok siz strateji yapar oldunuz, beyazdan çok yine siz saati çok önemser oldunuz. Şaşırtıcı cidden..
gördükİnadına ne olacak yarın görecez ama Beyaz başlaamdan twitterda üst sıralardaydı bakalım nasıl gidicek ben ümitliyim
yalan dünya olmadığı ve bayram haftası olduğu için haftaya yükselirKayip nnedenn bu kkaadarrr düsüükk