18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

nasıl hesapaldın 😱
basit orantı kuramı( umarım össde matematik neti yapmışsındır))) ). ayın 4 deki cuma günününde karagülün reytingini baz aldım. 8.24 reyting 21.16 sahare almışsa 100 sahre kaç reyting alır diyorum. %100 sahre o saat dilimde tüm kanlları izleyen kişi sayısını verir. aynısını bu cuma uygulandım sonuçlar yazdıgım gibi

Karagül ve Medcezir gayet iyi gitmişler. Medcezir'den daha fazla düşüş beklerdim fazla düşmemiş iyi. :)

Kayıp kötü gitmiş. Kanal D'nin Cuma günleri Kayıp'a ihtiyacı yok. Beyaz'ı da düşürüyor.

Tatar ve Dila yine iyi gitmemişler.

Seksenler ab'de fena gitmemiş.

As tekrarı ve Kanal D haber çok iyi gitmişler.

Kayp`ın acilen günü değişmesi lazım.Dizi çok güzel ama reytingleri düşük :(

Tatar Ramazan`a dün biraz baktım ama eski performansından uzakta.Yakında günü değişir

her sezon nedense hep izlediğin dizilerin çogu kanal d de çıkıyor )))))
fatihin ilk bölümünü burda savunanan tek bendim anti kanal dci olsam yapar mıydım )) yalandünyayı ne kadar eleştirsem izlerim ara sıra. bana zaten sorulan ana soru senin övdüğün dizi var mı ))) kanal d ye değil her kanalı eleştirirm.. kanal d iyi iş yapsın övelim. ama hep aynı kitleye benzer iişler yapıyor ve kalite düşük.
Çünkü en iyi işleri kanal d çıkarıyor da ondan, benim beğenimi karşılayan diziler hep ordan çıkma ; öbgzk, aşkı memnu, fatmagül, intikam, kayıp, yılan hikayesi vs vs. Ne yani beğenimi bu kanal daha çok karşılıyosa fanımı oluyorum ben? Söz söylemek için söylemeyin artık. Sen fatihi ilk hafta övdün 2. Hafta yine başkadın objegtif eleştirine:))) zaten her dakika da agb den grip korkudan titreyen kanal d den çıkıyosun. 100 eleştrinden 5'i olumlu diye genel hat değişmiyor malesef..

Tatarın ab si baya düşük, yakında bitirilir. Son günleri izleyiciler adına :d

yuh bu ne dila hanım ab de 21 sıraya gelmıs reytingler cok rezil ? bu şekilde günün değişmez mi dizinin batırdılar yeminle diziyi ya

karagül 7 yi geçmiş ve zirvede yer almış helal valla
medcezirde çok iyi gitmiş 2.olmuş ab grubunda 1.durumda
kayıp kayıplarda her zamanki gibi :kiki:
tatar ramazan o kadar rakibe rağmen kendi saatinde olmamasına rağmen 3 ü geçmiş uygun saat diliminde 4 ü geçebilir
Tatara bak ilk önce :T:

Beyaz bi espiri yaptı, irfandan çok siz strateji yapar oldunuz, beyazdan çok yine siz saati çok önemser oldunuz. Şaşırtıcı cidden..
Beyaz espri yapmadan önce de tartışıyorduk bu konuları biliyorsun. Kanal D'yi sevdiğim için yayın akışının güzel olmasını isterim. Ayrıca ben İrfan'dan daha iyi yayın akışı yaparım orası kesin. :D

Karagül ve Medcezir zirvede yer almışlar tebrik ediyorum.
Medcezirin daha düşük alacağını umuyordum sbt işte ne bekliyoruz ki.
Kayıp ve Medcezir düşüş yaşamışlar.Medcezirin düşüşünü bir hafta ara vermesi ve bayram haftası olması dolayısıyla düştüğünü düşünüyorum.Kayıpın ise önünde yalan dünya olmadığı için düşük gittiğini düşünüyorum.
Dila Hanım ilk 10 a girsede totalde aldığı oranlar çok kötü dizi sezon sonunu görmez en azından show yeni dizilerini yayına sürene kadar bekletir dilayı sonra ya pt2 ye alır yada bitirir.
Beyaz Show geç yayınlanmasına ragmen iyi gitmiş.Anlaşılan beyazın isyanı işe yaramamış ki kanal d programı daha da geç yayınlamış.Ama aldığı oranlar gerçekten iyi özellikle sharesi
Günlük dizilerden Unutma Beni ve Deniz Yıldızı yayınlamakla hata yaptı bence fox.Star tv Beni Affet ve Aşkın Bedelinin tekrarlarını vererek bence çok doğru karar verdi.
Haftaya
Karagül ve Medcezir yükselecektir.
Yalan dünya ab de 2 olur.
Kayıp oranlarını arttırır.
Dila bile yükselir yani:)

Kayip nnedenn bu kkaadarrr düsüükk :bağır:
yalan dünya olmadığı ve bayram haftası olduğu için haftaya yükselir

ve hiç eskimeyen çizgi film çok iyi oranlar almış tebrik ederim
24TOM VE JERRYSTAR TV18.10.201312:28:0912:59:302,1811,4219,09

kayıp dizisinin kızım nerede gibi zamanla düşeceğini söylemiştim
türk halkı tezcanlı haftalarca beklemez

karagül herhafta olduğu gibi totalde medcezirde ab'de iyi gitmiş
bu böyle sezon sonuna kadar devam eder

Karagül ve Medcezirin zirve yarışı bayram da da devam etmiş :) Karagül Total de liderliği elde etmiş Medcezir Ab de :) İki diziye de tebrikler :)
Tatar Ramazan gayet iyi oranlar almış bayram olması ve saat değişikliği ile ben 2 reyting alacağını düşünüyordum ama 3 almış gayet iyi :)
Seksenler Total de Tatar'ın altında kalmış Ab de 4.olmuş kendi günü olmamasına rağmen :)

Ve Karagül efsanesi zirvede :) Muhteşem bir bölümdü ve muhteşem bir sonuç almış :)

su bayramda dizi yayınlanmasın arkadas karagülde medcezirde düsmüs beyazshowda çok düsmüs

abler fena de düsük gibi bu hafta reytingler ciddi derecede yükselicek