Kalbinin oralarından üstelik, dayıya ne olacak ? Olaylar ne tarafa gidicek? 1 haftayı nasıl geçircez.. Zeynep günay tan her bölüm üstüne koyarak oynatıyor ekibi. Her hafta daha fazla hayran kalıyorum yönetmeneVuruldu. @yakup09 şok olduk. 😱
Bugünki 5. Bölümdü. Zaten bölümler çok uzun değil 1 buçuk saat. Ve dizi cidden harika 3. Bölümden itibaren açıldı dizi, kesinlikle izle.Ya kayıpı 2 bölüm izledim de o kadarsarmamıştı şimdi siz beğendiğinizi dile getiriyorsunuz izlesem yetişebilirmiyim kayıp a kaç bölüm oldu
Bugünki 5. Bölümdü. Zaten bölümler çok uzun değil 1 buçuk saat. Ve dizi cidden harika 3. Bölümden itibaren açıldı dizi, kesinlikle izle.
Bu anlık en az 6'yı hakediyo kayıp. Gerçi med cezir göremedi nerdeyse o rakamı tüm gün. neyse haftaya kitle tv başına gelsin yükselir.
ab beyaz show mu ? Güneşi Beklerken oyuncuları varken bile çok yüksek almadı yarın medcezir diyorum inadına
Pek farklı çıkmaz tns'de de.. Haftaya yükselir umarım.Hımm fazla olmamış 3 bölüm kayıp'ım var izlerim arayı kapatırım bakalım nasıl olacak umarım güzeldir haklısın eğer anlattığın gibi güzelse 6 yı geçmeliydi işte belki tns de farklı çıkar
aaa çok iyi yakaladın benidoğruya arka sokaklar vardı.
Ama yinede yalan dünyanın arkasından daha iyi gider kayıp ab si yüksek nede olsa
Yarın totalde Karagül, Ab grubunda Medcezir zirvede olacaktır.
Pek farklı çıkmaz tns'de de.. Haftaya yükselir umarım.
Sbt anlıkları yanıltıcıdır. Ama Beyaz'da zirveye konabilir belki.Herkes böyle söylüyorda ben beyaz ın veya kanal d de bu akşam oynayan sinemanın olabileceğini düşünüyorum medcezir sadece bir anlık çok yükselebilmiş bakalım nasıl olacak ben medcezirden pekde ümitli değilim bu hafta çok durgundu sonları hariç o yüzden baya izleyici kaybetti ve ab de başka bir yapımın 1.olma olasılığı meydana çıktı
Bundan sonra bende takip edeceğim için yükselmesini isterim haftaya hatta ab grubunu ele geçirsek ne iyi olur
TV 2 de ne varda girmiş araya